- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Merhaba kknin mantikli dusunen guzel kadınları sizden fikir almaya geldim . Ben 23 yasindayım daha once basimdan uzun yillar bi iliskim oldu ve nisan attim cok aci cektim kimseyi sevemem derken kimseye o gozle bakmazken 1 bucum yil sonra kiz arkadasimla instagramda dolasirken eskiden lise zamaninda cafede fln denk geldigimiz yakisikli bir beye denk geldik . Dedimki ekleyim ya ben cok merak ettim dedim hic yapmam huyum degildir ilk defa yaptim inanin . Cocukta kabul etti beni takip etti hikaye atiyorum hemen izliyo ve giriyo bir fotografimi begeniyo ben onunkini begeniyorum sonra fotograf begenerek karsilik veriyo . Ben istiyorumki mesaj atsin . Hep derdim asla sosyal medyadan iliski istemiyorum diye hic bi zaman istedigi erkegi elde eden bi insan olamadim yada bi bakis atip etkileyen biri ama bu cocuktan cok etkilendim sacma ama hep hayal kuruyorum o beni tanimiyo ilk defa instagramda gordu yani lise zamanindan hatirlamaz tanidigimi da bilmiyo mesaj atsam ne diyecem zaten begense yazardi diyorum 2 hafta oldu aklimdan hic cikmiyo ne yapcam ben ?