Aklımdan hiç çıkmıyor

sizi bir hafta bizde misafir edelim 22 aylık oğlum var. ilk 3 ay oğlumu öpüp kokladığımı hatırlamıyorum yada hatırlayamıyorum çünkü çok gazlı bir bebekti gözünü açtığı anda ağlamaya başlıyordu. sabah 6:30 gece 12 ağlıyordu. durmadan kızarana kadar. genelde uyanık olduğunda kucakta koridorda volta atıyorduk. 24 saat hiç uyuyamadığımı biliyorum. şimdi hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum hemde bebem var. yüksek lisans yapabiliyorum evet ama lisansta olmaz bu iş ben iş saatlerinde derste oluyorum sonra evde oluyorum. her yıl iki ders alabiliyorum. yani kafadan bir dönem uzattım. oğlum yatacak ta ben ders ödev proje yapcam. her gece yatmam 1-2 yi buluyor. bu arada tabi evime iki haftada bir temizlik için bir bayan geliyor. ziya bırakın temizlik yapmayı banyo wc bile hayal oluyor. neden iki lisans yaptığınızı bilmiyorum ama konu bence bebek değil. daha 4 yıl okuyacaksanız iş bulacaksınız. vs vs vs sizin konunuz bana göre hayata geç atılmanız. okul bittiğinde 30 yaşındasınız. hemen iş bulup evlenseniz 32-33. bebek varken ancak yüksek lisans yapabilirsiniz. tabi bu arada para kazanmanızda lazım. bir kutu bebek maması 140 lira olmuş. giysisi oyuncağı bezi medili vs vs benim gibi bir yardımcı için parası. doktoru var hastalığı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…