İçime oturdu birden evlat bambaşka bir şey allah yardımcınız olsun güçlü ve dik durun lütfenŞimdiye kadar bir çok olumsuz şey yaşadım eşimle. Psikolojik şiddet, fiziksel şiddete teşebbüs, msjla aldatma, öfke kontrolsuzlugu, tüm birikimimizin aptallığı yüzünden hiç olması, elalemin kredi kartı borçlarını ödememiz... Say say bitmez. Hepsini bir şekilde tolere etmeye çalıştım. Edemedim ama idare ettim şimdiye kadar. Bu evliliği bitirme karari almama 3 yaşındaki kızımın tek bir cümlesi yetti. Masada yemek yedirirken o da elini yumruk yapmış masaya vuruyordu, oynuyordu kendince. Yapma öyle anneciğim dedim, anne babam da sana bağırırken böyle masayı yumrukluyor dimi dedi. O anda bogazim düğümlendi. Çocuğum nelere şahit oluyor, nasıl bir ortamda yetişiyor diye silkeledim kendimi. Böyle mutsuz bir ortamda büyümesine, mutsuz bir anneyle büyümesine izin vermeyeceğim.
Psikolojik şiddet, fiziksel şiddete teşebbüs, msjla aldatma, öfke kontrolsuzlugu, tüm birikimimizin aptallığı yüzünden hiç olması, elalemin kredi kartı borçlarını ödememiz...
Cocugum icin bosanamiyorum diyenlere ornek olsun insallah bu karariniz. Mutluluklar dilerim
Yaşamak ve bilmek ayrı şeylerdirçocuk onu demese daha devam yani. çocuğun anne babadan ne görürse onu yapacağı çok gizli bi bilgi filan değil. ben anne değilim ama biliyorum mesela, 10 yaşındaki çocuğa sorsanız o da bilir.
ne diyelim. geç olsun güç olmasın.
maalesefÇünkü onun gözünde olay normalleşiyor.Büyüdüğünde de ona öyle davranılmasına izin verecek.
Aynı sizin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?