- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Capkin horozmus. Dersine calis beybisi. Kendine yatirim yap.Senin yasinda olsam enerjimi vatimi kendimi gelistirmeye ayiririm. Soruna gelince unutmayi birak gulerek hatirlarsin bu durumu. İlla bir sevgilin olacaksa caliskan zeki duzgun bir tip olsun.
O bulmuş seni o yazmış böyle habşre yazan çizenlerle hiç uğraşmaablalarım haklısınız ama çok mutlu hissediyorum konuşurken, ne bileyim hiç bitmesin istiyorum. biliyorum üzüleceğim biliyorum çook yanlış kişi ama zaten neyi doğru yaptım ki diyip sonuna kadar gidesim geliyor bazen. hayır o kadar iyi kalpli insanlar varken gidip elli bin kişiye yazan birini nasıl buldum onu da bilemiyorumoff ya
Öncelikle lise 3’e gitmene rağmen cümlelerini, kendini ifade etme biçimini çok sevdim! Aklı başında bir insana benziyorsun ve sorunun cevabını sen de biliyorsun aslında. İstisnalar olabilir tabii ancak lise aşkları gelip geçicidir, önünde upuzuun bi hayat ve karşılıklı yaşanacak aşklar var :) kendini üzmeye değmez. O kalp çarpıntıların da zamanla azalarak bitecek. Arkadaşça konuşabilirsin tabii ki ama kendini frenleyebileceğine inanıyorsan.
mutlu hissediyorsan konus ama hayallere kapilma bence bir insani sevmek icin o insanin hayatinda olmasina gerek yok yanlis bir insansa hele
ozaman canim yoluna bakacaksim ve icindeki duygulari biraz dizginlemeyi becerene kadar konus mutlu ol cikolata yemek gibi dusun bunu ama ileriye gie zaten 3 5 gune kalmaz baska biriyle adini duyarsinçok yanlis hem de
Bu yaşlarda da böyle dengesiz tipler çekici geliyor işte. Bir anlasan hiç de göründüğü gibi biri değil.
Çok tatlı duygular :) Sen burağı boş ver. Etrafına bir bak. Burak arkadaşları ile iddiaya falan girmiştir. Kimseyle çıkmayan ders odaklı bir kızsan... Dikkat et. Onun tarzı değilsin hanım hanım bir kızsın.aslinda yakisikli falan olmasindan dolayı degil, hatta bu tarz bad boy tiplerinden nefret etmisimdir hep. ama yüzünden gerçekten etkilendim çok güzel gülüyor, ve o kadar komik ki o bir sey yazdiginda çok guluyorum suratımda salak salak dolaşarak geziyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?