aklımı başımdan alan platoniğim..:(ablalarım yardım edin:)

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Ablalarım merhaba hepinize ben bu sene lise 3'e geçtim yeni bir okuldayım. Bir konuda fikrinizi almaya çok ihtiyacım var:)

Bu yeni okulumdan, üst sınıfımızdaki bir çocuk instagramda attığım hikayeye yanıt verdi. Mizah üzerine bir şeydi biraz konuştuk falan. Ben hiç farklı anlamda düşünmedim çünkü bizim sınıftan bir kız bu çocuğu seviyor, çocuğun gerçekten tatlı bir yüzü var ama konuşmayı pek öyle uzun tutmadım hani ne bileyim arkadaşca gibi konuştuk. Sonraki günlerde sürekli ama sürekli nerde görsem birbirimize bakmaya başladık. Derken ben çocuktan hoşlanmaya başladığımı fark ettim, ama beni üzecek biliyorum hem de çok üzecek. Çünkü karakter olarak da herkesin dediğine göre çapkın biriymiş. Hatta bugün sınıfta üst sınıflardan bahsedilirken kızın birisi "ya burak denilen çocuk da ne yoklukta ya, herkese yazıyor diye duydum onun hakkında" dedi.. Şuan benim dışımda eskiden konuşmuşluğunun olduğu 2 kişi var diye biliyorum birisi de bizim sınıftaki kız zaten, ama bu bizim sınıftaki kız burak'ı sevdiğini söyleyince burak cevap vermemiş falan. Tam böyle bad boy tipli desem yeridir:işsiz:Ama ben ondan hoşlanıyorum ya..Görünce hiç sakin kalamıyorum, kalbim çok çok hızlı atıyor bana bakınca o kadar mutlu oluyorum ki. Ve zamanında yine böyle bir platonikliğimdan dolayı çok dilim yandı:63:Hiç ama hiç düşünmem bir daha asla diyordum ki, off ben çok aşık oldum herhalde. Günlüğüme yazıyorum sürekli sınıfta da yeniyim kimseye güvenemedim anlatmadım kendi içimde yaşıyorum bari buraya yazayım dedim. Ve geçen gün bir tane daha hikaye atmıştım ona da yanıt verdi yine biraz konuştuk, daha çok hocalar üzerine ben hiçbir hocayı daha bilmediğim için bana onlardan bahsediyor..Konuşurken öyle bir mutluyum ki.. Elim falan titriyor heyecandan. Ama ben onla ilk konuştuğumuzda hani biraz özel hissetmiştim, şimdi ise baya sıradan hissediyorum ya.

Ha dünyanın sonu mu derseniz?Elbette değil..Ne kadar uzun sürerse sürsün bu hoşlantım da elbet bir gün biter herhalde, bir hatıra olarak kalır ama işte..Şuan baya kafam karışık. Eğer hoşlantım ileriye giderse kalbim yine kırılacak biliyorum, bir de o 12 yani bu da bir sorun. Şimdi bana sınavına az kalmış sadece ona odaklan diyenler olabilir:110: Ben zaten bunu yapmam gerektiğini biliyorum, dersimi de çalışıyorum o konuda bir etkisi yok yani ama diğer türlü aklımda hep var ve baya üzüldüm ya hakkında öyle şeyler duyunca. Ben de size yazmak istedim,ablalarım sizce en hasarsız ben nasıl atlatırım bu durumu?Bu lise aşkları kalıcı değildir dimi, siz de benzer şekilde böyle şeyler yaşadıysanız anlatır mısınız ne yaptınız? Şu an instagramda aktif içimden bir ses bu sefer de sen mesaj at diyor ama asla asla atmamalıyım ya..

Capkin horozmus. Dersine calis beybisi. Kendine yatirim yap.Senin yasinda olsam enerjimi vatimi kendimi gelistirmeye ayiririm. Soruna gelince unutmayi birak gulerek hatirlarsin bu durumu. İlla bir sevgilin olacaksa caliskan zeki duzgun bir tip olsun.

Ya çok fazla haklısınız ama ama ama işte..Böyle çok heyecanlandırıyor beni, daha önce hayatımda birisi yüzünden bu kadar heyecanlanmamıştım. Bazen bir gün oluyo her şey kötü gidiyor ama onu görüyorum bakışıyoruz falan her şeyi unutuyorum

Ya başlığı görünce sizi biri rahatsız ediyor sandım bir de lisedeyim deyince korktum.
Aman gecer gider uzak dur derim.

ablalarım haklısınız ama çok mutlu hissediyorum konuşurken, ne bileyim hiç bitmesin istiyorum. biliyorum üzüleceğim biliyorum çook yanlış kişi ama zaten neyi doğru yaptım ki diyip sonuna kadar gidesim geliyor bazen. hayır o kadar iyi kalpli insanlar varken gidip elli bin kişiye yazan birini nasıl buldum onu da bilemiyorum :( off ya

ablalarım haklısınız ama çok mutlu hissediyorum konuşurken, ne bileyim hiç bitmesin istiyorum. biliyorum üzüleceğim biliyorum çook yanlış kişi ama zaten neyi doğru yaptım ki diyip sonuna kadar gidesim geliyor bazen. hayır o kadar iyi kalpli insanlar varken gidip elli bin kişiye yazan birini nasıl buldum onu da bilemiyorum :KK43: off ya
O bulmuş seni o yazmış böyle habşre yazan çizenlerle hiç uğraşma

Öncelikle lise 3’e gitmene rağmen cümlelerini, kendini ifade etme biçimini çok sevdim! Aklı başında bir insana benziyorsun ve sorunun cevabını sen de biliyorsun aslında. İstisnalar olabilir tabii ancak lise aşkları gelip geçicidir, önünde upuzuun bi hayat ve karşılıklı yaşanacak aşklar var :) kendini üzmeye değmez. O kalp çarpıntıların da zamanla azalarak bitecek. Arkadaşça konuşabilirsin tabii ki ama kendini frenleyebileceğine inanıyorsan.

mutlu hissediyorsan konus ama hayallere kapilma bence bir insani sevmek icin o insanin hayatinda olmasina gerek yok yanlis bir insansa hele

Öncelikle lise 3’e gitmene rağmen cümlelerini, kendini ifade etme biçimini çok sevdim! Aklı başında bir insana benziyorsun ve sorunun cevabını sen de biliyorsun aslında. İstisnalar olabilir tabii ancak lise aşkları gelip geçicidir, önünde upuzuun bi hayat ve karşılıklı yaşanacak aşklar var :) kendini üzmeye değmez. O kalp çarpıntıların da zamanla azalarak bitecek. Arkadaşça konuşabilirsin tabii ki ama kendini frenleyebileceğine inanıyorsan.

Ahh çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur, en ufakk, ufacık bakısına bile mana yüklüyorum ne diyeyim kendime

ah söz gecirebilsem kendime, mantıklı insanımdır niye böyle oldu anlamadım, mantıklı düsünebiliyorum ama uygulayamıyorum su an.. kesin cok sıradan biriyim onun için.... bunu söylemek zor olsa da.

bu çocuk suan dahi baska bi kizla daha konuşuyor diyorum ve adim kadar da eminim. kesin ilgilendiği başkaları var, vakit buldukça bana dönüyor. :/

Bu yaşlarda da böyle dengesiz tipler çekici geliyor işte. Bir anlasan hiç de göründüğü gibi biri değil.

Bu yaşlarda da böyle dengesiz tipler çekici geliyor işte. Bir anlasan hiç de göründüğü gibi biri değil.

aslinda yakisikli falan olmasindan dolayı degil, hatta bu tarz bad boy tiplerinden nefret etmisimdir hep. ama yüzünden gerçekten etkilendim çok güzel gülüyor, ve o kadar komik ki o bir sey yazdiginda çok guluyorum suratımda salak salak dolaşarak geziyorum falan

aslinda yakisikli falan olmasindan dolayı degil, hatta bu tarz bad boy tiplerinden nefret etmisimdir hep. ama yüzünden gerçekten etkilendim çok güzel gülüyor, ve o kadar komik ki o bir sey yazdiginda çok guluyorum suratımda salak salak dolaşarak geziyorum falan
Çok tatlı duygular :) Sen burağı boş ver. Etrafına bir bak. Burak arkadaşları ile iddiaya falan girmiştir. Kimseyle çıkmayan ders odaklı bir kızsan... Dikkat et. Onun tarzı değilsin hanım hanım bir kızsın.

Cocuk capkin mapkin. Bir ablan olarak sana diyecegim git cocuga acikca hislerinden bahset. Bak ben bahsetmedim 6 inci yilin sonunda o baskasiyla evleniyor. Ben ise her gecem aglamakla ve pismanlikla geciyor.

Back
X