aklimi kaciricam...

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Gunaydin kizlar,
Bu konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin buraya actim. Lutfen bana yardim edin.

Benim 4,5 aylik bi oglum var ve esim korunuyor ben hap fln kullanmiyorum doktorum izin vermedi bi raharsizligim oldugu icin. Gecen ay 07.mayis da adet oldum ama bu ay bugun 9.oldu hala bsy yok. Cok korkuyorum hamilemiyim acaba diye. Esime sordugumda ben kendimden eminim mumkun dgl diyor. Esim herzaman kontrol etti yirtik delik varmi diye. Acaba stresstenmi bilemiyorum. Kafayi yicem adet kac gun gecikebilir. Lutfen bana bi yardim etseniz icimi rahatlatsaniz. Tesekkurler

Evet kondomla korunuyoruz ve iliskiye baslar baslamaz taktiriyorum daha bebegim cok kucuk cok korkuyorum geceler uyuyamaz oldum

Evet kondomla korunuyoruz ve iliskiye baslar baslamaz taktiriyorum daha bebegim cok kucuk cok korkuyorum geceler uyuyamaz oldum

Sıkıntı etme canım. Bebeğin çok küçük, sen de daha yeni lohusalıktan çıkmışsın. Hormonal değişimlerden gecikme yaşanmıştır. İstersen bi idrar testi yap için rahatlasın.

Sıkıntı etme canım. Bebeğin çok küçük, sen de daha yeni lohusalıktan çıkmışsın. Hormonal değişimlerden gecikme yaşanmıştır. İstersen bi idrar testi yap için rahatlasın.

Biraz daha bekliyim gelmezse yapicam zaten ama nsl yapicam iste orasi soru isareti cesaret edemiyorumki hakkimda hayirlisi olsun nolur dua edin

Benim doğumdan sonra 2 reglim düzenli geldi. Sonraki aylar 7gün10gün sarktığı oldu.
O yüzden psikolojini anlıyorum

duzensiz geç gelmesi çok normal bir kaç güne için rahat eder

Benim doğumdan sonra 2 reglim düzenli geldi. Sonraki aylar 7gün10gün sarktığı oldu.
O yüzden psikolojini anlıyorum

duzensiz geç gelmesi çok normal bir kaç güne için rahat eder

Gercekten mi aynen 2regl duzenliydi bnde icimi rahattladiniz yaaa Insallah benimde ole olur gec olsunda guc olmasin

Canım benimde 3 adetim düzenliydi 4. 5 gün gecikti ama korkudan öldüm testi 2 kez yaptım emin olduktan 1 gün sonra sdet olmuştum.

siz düzgün kullanıyormuşsunuz hamile kalmamışsınızdır korkmayın
kaliteli bir marka ise de öyle kolay yırtılmaz, stres yaptığınız için gecikiyodur

Hormonların daha düzenlemiştir. Ana her gecikmeden boyle stres yasayacaksan başka önlemler de al için rahat etsin.

Dua edin bnm icin nolurr daha kendimi yeni topladim bidaha olursa deliririm gercekten

Inslalah deglsnde bende ilk ogrendimde senn gibi deliriyodm kafayi yicekdim resmen oglum 3 3.5 aylikti ama napim alismasamda hala alismis gbi yapiyorum bu duruma gercekten zor yasamayan blmez rabbim olmyanlara versin ins

İyi de bu kadar stres yaparsanız gecikir zaten

Bir de otobüs bile bu kadar dakik değil 2 gün geciktiniz diye bu kadar karalar bağlamayın.

Sakin olun zaten gerilmişsiniz, regl olacaksanız da olamazsınız kii

Madem bu kadar korkuyorsunuz yumurtlama günlerinde birbirinizden uzak durun; diğer günler de korunmaya devam ederek ilişkiye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…