aklımı kaybetmek üzereyim

Kartanesi i

Sedef
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
498
4
318
Bursa
ben üç yıllık evliyim evlenır evlenmez hamıle kalarak en byuk hatayı yaptım ki spral taktırmama rağmen ikinci çocuğumda oldu şimdi 40 gunluk. ama bız ayrılma noktasındayız eşim evlendik evlenelı annesınden ayrı kalmayı konduramadı kendıne her hafta gideriz artı eşim çok küfürbaz ben kufurlerıne alıştım dicem ama hakarete alışılmıo sineye çektim ama son zamanlarna anneme aileme çok ağır ağza gelinmicek küfürler etmeye başladı annesinin yanınada tek gidio nereye gittini bile demio gelincede kavga hır gur bugun kufrettı anneme çok ağır bi şekilde ve çıktı gitti bende kardeşini arayıp bidaha eve gelmesin abbin dedim gel eşyalarını al ve git abine artık kapım açık değil. ailemde ona yapmadını bırakmadı ev verdi arabalarını kullanıoruz ne bılım nıe böle oldu eşim 30 ben 23 yaşındayım eve gelırmı gelmezmı bılmem :2::2::2::2::2::2::2:

canım öncelikle rabbim yardımcın olsun ama neden ailene küfür ediyor tam olarak anlamadım annesi filan mı dolduruyor acaba?severek mi evlendiniz?yani kayınvaliden seni isteyerek mi aldı yoksa eşin mi seni istedi?her zaman böyle davranır mı?çok sor sordum ama ayrıntılı yazmamışın canım oyüzden...

Eeee gelmesin zaten!
Sizin,ailenizin kıymetini bilmeyen,nankörlük eden adam eve gelse daha çok küfür ve hakaret işitmek mi istiyorsunuz?

aileme neden kufresiyo inanki bilmiyorum bana kızıo aileme laf atıo kı benım babam ona babalık yaptı evınıde verdı arabasınıda bitane halı aldım sen nı halı aldın dedı kufre başladı annende saten aynı akıl dıyıp onada kufretmeye başladı ben annemı bıle konuşmadan lafla alakası olmadan araya atıo. eşimle severek evlendık sonra gelip istediler önceden çıkıoduk. dolduruolardır kesın kaynanam çok gevezedir doldururda

herzman küfreder ağzı bozuk ama aileme etmezdi bana herzman eder annesine çok düşkün iki pazar gitmedik annesi bursadan erzurumu arayıp buyuk ablasına ağlamış ablasıda eşimi aradı nie gitmionuz die halbukı hamıleydım munubuse bınınce kusuodum ama napım mecbur gidiodum son zamanlarda benı goturmuo tek gidio sen annemın tırnağı olamassın dio bana evede gelio anneyle ilgili şarkı dinlio ya napcam bı haftada gitmeyelim diyince telefon üstüne telefon gelmionuzmu nerdesiniz ya bı pazarda eşimle vakit geçirim üç senelık evliyiz bı pazar başbaşa kalamadık hep onlara gidioz

Ümüğünü sikasim geliyo boyle kaynanalarin.

Esindede seref denen bisey yokmus, insan karisini buyuten besleyen anneye kufredermi hic?

anneyle ilgili şarkımı dinliyo kaç yaşında kocan pardon.ne kadar çocukça hareketler yaa bu erkekler hiç büyümezmi iki çocuk babası sen onun evlatlarına bakarken sana nasıl anamın tırnağı olamazsın diyebiliyo.sanki ergenliğe yeni girmiş çocuk hareketleri ama napıcan.. sen ona deki annen sana nasıl bir terbiye vermişse her fırsatta anama babama bana küfür ediyosun evet ananın tırnağı olamam daha iyisiyim sana çok geldi heralde demek gerekli

aradaki yaş farkı canım o orta yaşta ve sen dahaa ona göre çocuksun hazmedemiyodurr...anası ögle alıştırmıştır ana kuzusunu sinir oldum yaa pek detaya inmemişsin amaa genede benim eski eşime benziyo inanki miğdem bulandı oda ögleydi kıçına tekmeyi attım ben cnm sana tavsiyem küfürbaz insan terbiyesiz ve kişilik yoksunudur değiştiremezsin ve dayak safasına kadar götürür olayı gerçi sen daya var yazmamışsın ama illaki yapıyodur o tarz insandan herşey beklenirr bence en yakın zamanda kurtul erim

eşin dengeyi kuramamış cnm maalesef insan 7 de neyse 70 de de o olur umut etmee güzelim değişmezz anası ölüncede seni suçlar bu heriff

demekki senin kocan da gaza gelecek bir yapı var kusura bakma cnm amaa bizim orda erkeklere anasının agzına bakan sünepeden karısına hayır gelmezmiş diye bir laf vardır ...anası seni sevmediyse ve oğlunuda kıskanıyosa arada parazit olmaya devam eder ...eşin annene babana küfür ediyor ve halaa sen onla aynı yatagı paylaşıp 2.çocugunu yapmışsın sana pes dogrusu spiral taktırdım demişsin bana inandırıcı gelmedi belki düzelir diye kendin yapmışsındır cnm yaşın daha küçük bu tarz düşünüş olabilirsin ama yanlış yaapmışsın sana yazık olmuş maalesef yorumlarım ağır biraz ama hayattaki gerçekler cnm..

40 günlük mü bebişiniz kıyamam ben:) bebek sevesim geldi:)
Allah evlatlarınızı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.

Burada k.valideniziin ne suçu var ki ben anlayamadım
sizin eşiniz her denileni yapacaksa gitsin köprüden atsın endisini.
Lohusalığınız daha yeni bitmiş
bu zamanda iki evlatla uğraşmak büyütmek kolay mı?
Yoksa eşiniz menopoza mı girdi.
Burakın lütfen sizin bebişinizin size ihtiyacı var
düelmiyorsa eşiniz kendisi bilir.

Devir değişmedi bence insanlar değişti
artık bayanlar daha hür özgür diyoruz
ama çocukça davranan erkekler var
artık bayanlar kazandıkça veya ailelerden destek geldikçe bu erkeklere bir haller oldu
(istisna olanalr var)
şımarıyorlar mı ne ya da ezildiklerini hissedip üste çıkmak için
karşı tarafın ailesine mi saldırarak bastırmak istiyorlar
anlamadım :26:

bu erkeklerdeki kendini bilmezlik ukalalık nedir yaaa çokmu başımızın üstüne çıkarıyoruz da şımarıyorlar. Allah böyle erkeklerin hepsini kahretsin. evini yuvasını yıkan erkekleri islah etsin Allah ım....

Önce şunu söylim küfür eden insanlardan tiksiniyorum.Bu küfrü bi de senin ailene söylemesi kabullenilecek gibi değil.Hayır eşin kabahatli olgunluğa erişememiş hala ergenliğinde takılı kalmış.Senin anneliğini beğenmiyo ama 2 çocuktan da geri kalmıyo.Kayınvalidene pes diyorum.Sanki her zaman gitmek mecburiyetindesin senin de evin var yuvan var çocukların var her zaman müsait olmayabilirsin bi de görümceni arayıp şikayet ediyo ve görümcen de size neden gitmiyosunuz diyo.Ya varya büyük konuşmayayım da kim bu şekilde hesap sorabilir benim hayatımı birilerinin talimatıyla yönlendirecek değilim.Canım Allah yardımcın olsun valla zor bir durum.İki çocuk yazık ya.Belki sert konuştum ama herşey ortada.Allah yardımcın olsun.

gerçekten spral takırtım spralle 20 gün kanamam oluodu 10 gün olmuodu kanamam çoğaldı düzensizleştim bır anda kesildi kanamam sonra hamile kaldım.kalıncada çıkardılar iğne yaptılar alçadan düşmesin diye. of ya seviyorumda allah kahretsin zaman ne göstercek bilmiorum aileme sledim babasını aramış babam ve oğlunuza terbiye verin demiş akşamına annesi aradı kızım nasılsın iimisin çocuklar nasıl cart curt kapadı. şimde evegelme dediğim halde geldi bi hafta küfür çıkmadı ağzından şimdi gine aynı küfürbazın teki.

canım benım yaa bende 23 yasındayım ve 3 yıllık evlıyım evlenır evlenmez benımde hemen bebegım oldu henuz bır yasındayken ıkıncı bır bebegım daha oldu evlılıgım asla yolunda gıtmıyor .aile yasamın benımkıne cok benzıyor benımde esım cok küfürlü konusuyor benım ailem bana hakaret varana dek..ayrılmayı kafamdan cok gecırıyorum ama ailelr var ısın ıcınde amcamın oglu zaten esım...babamın evıne donsem o da oomuyor babam tarafından yıne ben suclanırım yanı arkamda kımsem yok..lise mezunuyum bır ısım bıle yok cekıp gıtsem cocuklarıma nasıl bakıcam herseyı yaparım onlar ıcın ama dusununce detayına kadar cok zor cokk...allahım sanada banada sabırlar versın ama sunu ıyı bılıyorumkı bızım evlılıgımızın sonu yok bız sadece bır bırımızı ve ailelerımızı kandırıyoruz cocuklarımız ıcın uzatmaları oynuyoruz hepsı buu...

Bence ne aşağılık kompleksi ne hazımsızlık bu başka türlü bişey ya.
Nankörlükmüş,riyakarlıkmış az kalır yanında.
Eve gelir mi gelmez mi diyorsun ya,gelmesin zaten arkadaşım.
Bu tiğnette bir adamdan ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi.
Evet zor gibi görünüyor iki çocukla sıfırdan başlamak ama inan şu çektiğin işkenceden,
çok daha huzurlu bir hayatın olur.Nelere alışılmıyor ki zamanla.
Ne demek ailene,annene küfür,kusura bakma ama hata sende.
İş bu noktaya gelene kadar neden düşünmedin bırakmayı,yeniden başlamayı.
Çok ağır şeyler yaşadıkların.İnsanın en hassas noktasıdır ailesi,annesi.
Kim oluyor ki annene küfür edebiliyor.
Ve sen nasıl ettiriyorsun?
Bence daha fazla izin verme bu çirkinliğe.
Bu normal bi evlilik değil!!!Asla değil!
Evlilikler de eşler birbirine seslerini yükseltebilir,kapılar çarpılabilir,
tartışılır,kavga da edilir.
Bütün bunları anlayabilirim ama küfür!
hele ki aileye,anneye
Paralayasım geldi eşin olacak adamı.
Bence eve gelse bile,konuyu ailene anlat ve bitir bu çirkinliği.
Kolay kolay boşan demem ama bu hazmedilecek şey değil.

hmmm kotu olmuş konusmayı dene ne sorunu var senden ne ıstıyor neden hırcın dawranıyor.güzelce konusun elınden gelenı yap olmazsa bır karar wer

"bana her zaman küfreder zaten, şimdi annemlere de ağıza alınmayacak küfürler ediyor ama seviyorum"

sevmeye devam edin...

okul okuyacağınız yaşta ruh hastası birinin peşine takılıp evlenin, millet bas bas doğum kontrolü diye yırtınırken 2 de çocuk yapın, o çocuklara ne olur hiç düşünmeyin, üstüne bi de sülalece küfürleri yiyin sonra gelin burada ağlayın...

ama sevmeye devam edin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…