- Konu Sahibi Kartanesi i
-
ben üç yıllık evliyim evlenır evlenmez hamıle kalarak en byuk hatayı yaptım ki spral taktırmama rağmen ikinci çocuğumda oldu şimdi 40 gunluk. ama bız ayrılma noktasındayız eşim evlendik evlenelı annesınden ayrı kalmayı konduramadı kendıne her hafta gideriz artı eşim çok küfürbaz ben kufurlerıne alıştım dicem ama hakarete alışılmıo sineye çektim ama son zamanlarna anneme aileme çok ağır ağza gelinmicek küfürler etmeye başladı annesinin yanınada tek gidio nereye gittini bile demio gelincede kavga hır gur bugun kufrettı anneme çok ağır bi şekilde ve çıktı gitti bende kardeşini arayıp bidaha eve gelmesin abbin dedim gel eşyalarını al ve git abine artık kapım açık değil. ailemde ona yapmadını bırakmadı ev verdi arabalarını kullanıoruz ne bılım nıe böle oldu eşim 30 ben 23 yaşındayım eve gelırmı gelmezmı bılmem :2::2::2::2::2::2::2:
ben üç yıllık evliyim evlenır evlenmez hamıle kalarak en byuk hatayı yaptım ki spral taktırmama rağmen ikinci çocuğumda oldu şimdi 40 gunluk. ama bız ayrılma noktasındayız eşim evlendik evlenelı annesınden ayrı kalmayı konduramadı kendıne her hafta gideriz artı eşim çok küfürbaz ben kufurlerıne alıştım dicem ama hakarete alışılmıo sineye çektim ama son zamanlarna anneme aileme çok ağır ağza gelinmicek küfürler etmeye başladı annesinin yanınada tek gidio nereye gittini bile demio gelincede kavga hır gur bugun kufrettı anneme çok ağır bi şekilde ve çıktı gitti bende kardeşini arayıp bidaha eve gelmesin abbin dedim gel eşyalarını al ve git abine artık kapım açık değil. ailemde ona yapmadını bırakmadı ev verdi arabalarını kullanıoruz ne bılım nıe böle oldu eşim 30 ben 23 yaşındayım eve gelırmı gelmezmı bılmem :2::2::2::2::2::2::2:
herzman küfreder ağzı bozuk ama aileme etmezdi bana herzman eder annesine çok düşkün iki pazar gitmedik annesi bursadan erzurumu arayıp buyuk ablasına ağlamış ablasıda eşimi aradı nie gitmionuz die halbukı hamıleydım munubuse bınınce kusuodum ama napım mecbur gidiodum son zamanlarda benı goturmuo tek gidio sen annemın tırnağı olamassın dio bana evede gelio anneyle ilgili şarkı dinlio ya napcam bı haftada gitmeyelim diyince telefon üstüne telefon gelmionuzmu nerdesiniz ya bı pazarda eşimle vakit geçirim üç senelık evliyiz bı pazar başbaşa kalamadık hep onlara gidioz
aileme neden kufresiyo inanki bilmiyorum bana kızıo aileme laf atıo kı benım babam ona babalık yaptı evınıde verdı arabasınıda bitane halı aldım sen nı halı aldın dedı kufre başladı annende saten aynı akıl dıyıp onada kufretmeye başladı ben annemı bıle konuşmadan lafla alakası olmadan araya atıo. eşimle severek evlendık sonra gelip istediler önceden çıkıoduk. dolduruolardır kesın kaynanam çok gevezedir doldururda
ben üç yıllık evliyim evlenır evlenmez hamıle kalarak en byuk hatayı yaptım ki spral taktırmama rağmen ikinci çocuğumda oldu şimdi 40 gunluk. Ama bız ayrılma noktasındayız eşim evlendik evlenelı annesınden ayrı kalmayı konduramadı kendıne her hafta gideriz artı eşim çok küfürbaz ben kufurlerıne alıştım dicem ama hakarete alışılmıo sineye çektim ama son zamanlarna anneme aileme çok ağır ağza gelinmicek küfürler etmeye başladı annesinin yanınada tek gidio nereye gittini bile demio gelincede kavga hır gur bugun kufrettı anneme çok ağır bi şekilde ve çıktı gitti bende kardeşini arayıp bidaha eve gelmesin abbin dedim gel eşyalarını al ve git abine artık kapım açık değil. Ailemde ona yapmadını bırakmadı ev verdi arabalarını kullanıoruz ne bılım nıe böle oldu eşim 30 ben 23 yaşındayım eve gelırmı gelmezmı bılmem :2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?