• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı Kurcalayan Bir Soru

evliliğin içini kimse bilemez bu yüzden ister ikisi çalışşın eşit maaş alsın isterse bi taraf daha çok kazansın evlilikte ağır kayıpları kim aldıysa hakim nafaka talebini kabul edebilir bak ben de istemedim bilmiyordum boşanma davamda eylül ayı gelsin avukatıma baskı yapıcam isticem ki az önce konu açmıştım leydi063 le umutlar tükenmez adlı arkadaşlar çok yardımcı oldu yaptıkları yanına kar kalmasın
Burda bir yanlışlık var. Ağır kayıplara ugrarsa değil, yoksulluğa dusecekse geçerlidir bu. Mesela lüks standardi dusecekse ama geçimini sagliyabiliyorsa hiç bir hakim bu nafakayi odetmez. Adam çok zengin olabilir kadın yoksulluğa dusmeyecekse, çalışıyorsa erkek hicbirsey vermez.
Adı üstünde yoksulluk nafakasi, lüks yaşama nafakasi degil
ayrıca yoksulluk nafakasi kadın calismaya başlarsa yada evlenirse kesilir.

Her dava aynı şekilde sonuçlanacak diye bi kural yok. Dava esnasında birçok şeyr bakılır. Fiziksel, ruhsal durum, aile içinde yaşananlar, kusurlar, şahitler, deliller vb.

Dediğim gibi olayın detaylarını bilmiyoruz. Nafakaların çeşitleri vardır, tedbir nafakası da kanıtlandığı takdirde bir tarafın diğer tarafa ödemek zorunda olduğu nafakadır.
Tedbir nafakasi ayrı, mahkeme süresince ödenir. Eğer yoksulluk nafakasi alma hakkı kazanırsa tedbir nafakasi yoksulluk nafaksina dönüşür

Harbiden bunlari nasil uydurabildin? Aklim almiyor, nasil bir zeka? Nasil bir psikoloji ya? Sen nasıl insanlari kandirdin ki? Ben hala soktayim. Inanamiyorum çünkü. 17 yaşında bir kizin yorumları degilsin sen.
Agir bir vakasin.. cok sasirtici çooook. .
Aslında baştan beri bu konu saçma geldi ama bayanlara bilgi amaçlı yinede yorumda bulunmak istedim

aynen mükemmel ilişki hayat profili

yok ya ne alakası var ben şu an dombiğin teki oldum ama hiç bu yüzden sevilmiceğimi de düşünmedim sonuçta biz de miss world güzelleri değiliz
muhabbetini seviyoruz insanların
Benim aklıma gelen Tek konusu sunnetsiz pipi konusu

Talep eder bunda bir sıkıntı yok ama alamaz:)
Benim kardeşim çalışmadığı halde hakim üniversite mezunusun çalışabilirsin diye nafaka bağlamadı, sadece çocuğa nafaka verildi. Boşanınca donuna kadar al diye bir laf vardır bir çok kadının ağzında ama kazın ayağı öyle değil. Hak var hukuk var, çalışıyorsa, çocuk da yoksa hakim neden nafaka bağlasın

Ben konuşmuyorum onunla, değişik bi havalara girmişti bende kısa kestim, muhabbeti kestim yani şimdi sırf hukukla alakali olduğu için cevap yazmıştım yoksa muhattabim değildi, gözümden cikmisti

Ben konuşmuyorum onunla, değişik bi havalara girmişti bende kısa kestim, muhabbeti kestim yani şimdi sırf hukukla alakali olduğu için cevap yazmıştım yoksa muhattabim değildi, gözümden cikmisti
Justcum Ayrıca senin geyik konunada o giriyor diye girmiyordum :cool:

Back
X