Aklımı mı yitiriyorum lütfen gören bişe söylesin ya ?

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
402
62
13
Kendimi rüyada hissediyorum yaşadıklarımı ben yaşamadım dayanamazdım diyorum kopuk hissediyorum uzun sürecid devam ediyor terapistim travmatik anılara çalıştığımız için böyle diyor zamanla geçecek diyor ama ben artık bıktım herşey yabancı geliyor tam hissedemiyorum uzaklık var

Kendimi rüyada hissediyorum yaşadıklarımı ben yaşamadım dayanamazdım diyorum kopuk hissediyorum uzun sürecid devam ediyor terapistim travmatik anılara çalıştığımız için böyle diyor zamanla geçecek diyor ama ben artık bıktım herşey yabancı geliyor tam hissedemiyorum uzaklık var
Merhaba, yaşadığınız olaylar sizde travma yarattığı için siz onların etkisinden daha çıkmamışsınız. Bazen zor zamanlar geçirdiğimizde belki bir rüyadayım bu yaşadıklarım gerçek değil diye düşünüyoruz. Siz aklınızdakı negatif düşünceleri uzaklaştırmaya çalışın, yaşadıklarınız zor olduğu için hemen bu durumdan kurtulmaya bilirsiniz. Hayata dair, insan psikolojisi ile ilgili motive edici kitaplar okumak da size iyi gelir. Kötü olaylar her zaman beynimizde ruhumuzda kalıcı izler bırakır. Unutamayız ama aklımızdan uzaklaştırmaya çaba gösterirsek zamanla daha iyi hissederiz. Mutlu olacağınız şeyleri yapın. Temiz havada yürüyüş de size iyi gelecektir. Yeter ki güçlü olun, karanlığın sizi çekmesine izin vermeyin. Umarım iyi olursunuz. Hayırlı günler dilerim.

Back