2 yaşında oğlum.Bir haftadır günde 2 saat ağlıyor.
Alt köpek dişleri üstten iki azı alttan iki azı dişi geliyor
Soğan jel diş kaşıyıcı hepsini yapıyorum
İlk günler aynı saatlerde tutuyordu krizi iki gündür değişti
Annemde bi yandan başka bişey var kesin böyle diş sıkıntısı görmedim diye üstüme geliyor
Kızım 18 aylik köpek dışı ve azı dişini çıkarıyor.
1 haftayi gecti, sürekli ağlama modundayiz sadece o değil onunla bende ağlıyorum çünkü sinirlerim aşırı derecede bozulmuş durumda.
Umarım başka bir problemi yoktur oğlunuzun ama bu dişler zor çıkıyor muhtemelen sebep bu
Kızım 18 aylik köpek dışı ve azı dişini çıkarıyor.
1 haftayi gecti, sürekli ağlama modundayiz sadece o değil onunla bende ağlıyorum çünkü sinirlerim aşırı derecede bozulmuş durumda.
Umarım başka bir problemi yoktur oğlunuzun ama bu dişler zor çıkıyor muhtemelen sebep bu
Ağlama krizi başlamadan ve bitince gayet normal.
Geçen bende aradım eşimi oğlum ağlıyor ben ağlıyorum hıçkıra hıçkıra.normalde eşim şahit olmaz ağlamama korktu adam
Bi haftada 1 kilo vermişim
Nasıl anlıyorum sizi Allah yardımcınız olsun
En zor köpek dişi diye duymuştum
Ağlama krizi başlamadan ve bitince gayet normal.
Geçen bende aradım eşimi oğlum ağlıyor ben ağlıyorum hıçkıra hıçkıra.normalde eşim şahit olmaz ağlamama korktu adam
Bi haftada 1 kilo vermişim
Nasıl anlıyorum sizi Allah yardımcınız olsun
En zor köpek dişi diye duymuştum
Evet.oyleymis, ben eline diş fırçası veriyorum biraz kasiyip rahatliyor.
Onun dışında ne yazık ki elimden bir şey gelmiyor
Allah sizinde yardımcınız olsun
Ben de cok aglamistim.insaniz sonucta.yorgunlukla birlikte ..5 yasina geldi.hala bazen agliyorum.simdi de ikna olmuyorlar.her gun baska sorun...o bitiyor o basliyor...simdi bebisimiz de gelecek..gelsin aglama nobetleri
Benim tecrubem kendini ne kdar kotu sartlandirirsan onu yasiyorsun maalesef...biraz rahat olmak lazim..lafta kolay uygulama zor..allah kolaylik versin hepimize
Ben de cok aglamistim.insaniz sonucta.yorgunlukla birlikte ..5 yasina geldi.hala bazen agliyorum.simdi de ikna olmuyorlar.her gun baska sorun...o bitiyor o basliyor...simdi bebisimiz de gelecek..gelsin aglama nobetleri
Benim tecrubem kendini ne kdar kotu sartlandirirsan onu yasiyorsun maalesef...biraz rahat olmak lazim..lafta kolay uygulama zor..allah kolaylik versin hepimize
15 aylık olacağız bizim de köpek dişlerimiz zorluyor,diğer dişlerde çok büyük sıkıntı olmamıştı ama alt azılar bağışıklık sistememizi çok düşürmüş ve anjin olmuştuk,sonrası ateş ve uykusuz geceler...şimdi köpek dişleri zorluyor ve boğazımızda yine hafif kızarıklık var,delircem artık