Aklımla kalbim arasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi babe44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

babe44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
7
-2
1
2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz

Kendine göre niye birini bulmuyorsun şart mı bu mufazakar ile evlenmen. Bunalıyorsun işte. İlişki bunalmak mıdır? Hayır tam tersine onunla birlikteyken kendini özgür hissetmektir, birlikte eğlene bilmek, seni olduğun gibi kabul edip, yargılayıp yadırgayıp baskı altına almayandır. Bu kadınların zorla kendilerini mutsuz olacakları evliliğe mahkum etmeye çalışmalarını anlayamıyorum.

Merhaba aynı durumu bı yakınım da gordum ve sonu kesınlıkle guzel sonuclanmıyor bu kısıtlamalar evlılık oldugunda evden dısarı cıkma aılene gıtme gıbı durumlra yol acar ve bu senı oldugundan da cok yorar en sonunda katlanamayıp bu durumu kabul edersın ya da ayrılmayla sonuclanır o yuzden sana tavsıyem ne olursa olsun 1 kerelık geldıgın su dunyaya kendı yasam tarzına uygun kısıyle ve hayallerınle senle butun olan bırıyle yol almak.Atacagın hıc bı adımdan korkma seven adam her zaman karsısındakıne saygı duyar:))

Düşünme bile yol yakınken ayrıl.
Evlenince bu kısıtlamalar dahada artacak
Sonra mutsuz özgüvenini kaybetmiş bir insan olup sorun acaba bende mi diye kendi kendini yiyip bitireceksin.
Sonuç olarak sen terapilerle uğraşırken o haklıymış gibi hayatına devam edecek.

Ne yapacaksınız? Çözüm basit.
Bazı tavırlarından rahatsızlık duyduğunuz insanla evlilik yolunda olmayacaksınız.

2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz
Muhazakar aile de yetişmesi seni bir koyun gibi yönlendirmesi mi gerekiyor. Memnun degilsen mutlu degilsin çek kenara konuş daha başında böyleyse bunun ilerisi ne olacak. Sen bir bireysin ya seni böyle küçük çocuk gibi onu yapma bunu yapma demesine bu kadar müsaade etme. Seviyorsan dahi mutlu olmadığın yerde durma

Çok ilgili çok güzel vakit geçiyoruz seviyoruz birbirimizi
Kendini sevmedigin icin ondan gelen ekmek kirintilariyla gonlunu doyurmaya calisiyorsun sadece. Kendini biraz sev benimde 1 tane yasayacak hayatim var de bugun geberip gitsem hur irademle isteyip ne yapabiliyorum ne giyiyorum ne yiyorum iciyorum de

Evlen kanka boşanmak kolay diyorlar
Hatta hemen çocuk da yap evlenmişken, daha kolay(!) boşanırsın

Sakın bence...Birbirinize uygun değilsiniz.Bu söylenilen şeyler sonra daha zor geliyor emin ol

Bir de evlilik sürecindesiniz bugün böyle olan sizi bu konular hakkında kısıtlayan biri ertesi günü kısıtladığı konulardaki şeylere uymayan tam zıttı bir güzelle görürsünüz kendinize bunu yapmayın evlilik sürecindeymişsiniz bir de bu böyleyse ailesini düşünemiyorum 2 yıl için hayatınızın geri kalanını geçireceğiniz kişiyi yanlış seçmeyin

Uyum sağlamak değil o, birinin boyunduruğu altına girmek.

Back
X