Çok ilgili çok güzel vakit geçiyoruz seviyoruz birbirimiziPeki neyini sevdin bu adamın?
Ortada buluşamıyoruz onun net istekleri var onlardan geri adım atmıyor aslaPeki neden uyum sağlaması gereken siz oluyorsunuz? Bence karşı taraf size uyum sağlasın veya orta noktada buluşun en iyisi.
Muhazakar aile de yetişmesi seni bir koyun gibi yönlendirmesi mi gerekiyor. Memnun degilsen mutlu degilsin çek kenara konuş daha başında böyleyse bunun ilerisi ne olacak. Sen bir bireysin ya seni böyle küçük çocuk gibi onu yapma bunu yapma demesine bu kadar müsaade etme. Seviyorsan dahi mutlu olmadığın yerde durma2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz
Kendini sevmedigin icin ondan gelen ekmek kirintilariyla gonlunu doyurmaya calisiyorsun sadece. Kendini biraz sev benimde 1 tane yasayacak hayatim var de bugun geberip gitsem hur irademle isteyip ne yapabiliyorum ne giyiyorum ne yiyorum iciyorum deÇok ilgili çok güzel vakit geçiyoruz seviyoruz birbirimizi
Sakın bence...Birbirinize uygun değilsiniz.Bu söylenilen şeyler sonra daha zor geliyor emin ol2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz
Bir de evlilik sürecindesiniz bugün böyle olan sizi bu konular hakkında kısıtlayan biri ertesi günü kısıtladığı konulardaki şeylere uymayan tam zıttı bir güzelle görürsünüz kendinize bunu yapmayın evlilik sürecindeymişsiniz bir de bu böyleyse ailesini düşünemiyorum 2 yıl için hayatınızın geri kalanını geçireceğiniz kişiyi yanlış seçmeyin2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz
Uyum sağlamak değil o, birinin boyunduruğu altına girmek.2 yıllık ilişkideyim sevgilimi çok seviyorum ama kısıtlamalarından da çok rahatsızım. Giyimime karışıyor kimle görüştüğüme selam verdiğime karışıp kavga çıkarıyor ortak noktalarda buluşamıyoruz hep onun dediği olmak zorunda. Muhafazakar ailede yetişmiş benimde muhafazakar olmamı bekliyor ama tam anlamıyla değilim. Onu çok sevdiğim için uyum sağlamaya çalışıyorum fakat çok zoruma gidiyor , kalbim onu bırakmak istemiyor . Ne yapacağım evlilik sürecindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?