tartışmanın orta yerinde bana; Ne yani grimm,benim de sevdiğim unutamadığım biri var,ben de ölümüne sevdim,olmadı,şimdi sen varsın,o adam da belliki başka birini bulmuş dedi...
Oldu, gözlerim doldu
Unutamadığını unutana kadar kendi halinde takılsın, unuttuğunda da başkasıyla evlensin mümkünse..
Laf ağızdan bir kere çıkar derler ;
Herkes sever , aşık olur , unutamam sanır zamanında demek başka...
Gözünüzün içine baka baka '' unutamadığım '' var diyebilmek çok başka...
Çivi çiviyi söker münasebeti ile mi sizinle berabermiş acaba ?
Merhaba Arkadaşlar;
Bu dertler niye bitmiyor anlamıyorum,Şimdi kendi derdimle huzurunuzdayım,Konularımı takip ettiniz mi bilmiyorum,ki saçma oldu bu,tabi ki nerden bilebilirsiniz ki,bir ordu mensubu subayla beraberliğim vardı,herşey çok da iyi gidiyordu,yalnız bir kaç gün önce bir arakadaşımın problemi oldu(bunu da paylaştım) bu dönem zarfında onunla pek görüşemedik,doğal olarak darıldı bana biraz..Bu akşam bununla ilgili tartışmaya başladık,sadece bikaç gün çok ilgilenememiş,durumu anlatmıştım,tartışmanın orta yerinde bana; Ne yani grimm,benim de sevdiğim unutamadığım biri var,ben de ölümüne sevdim,olmadı,şimdi sen varsın,o adam da belliki başka birini bulmuş dedi...Tabi ben şokkkkkk..Dikkatinizi çekerim,unutamadığımm???? biri var...sonra bu konuyu deştim biraz,biri varmiış da ,4 yıl çıkmışlarda,kızın ailesi asker diye istememiş de..( yalnız bu 4 yıl olayı nedir allahaşkına?Her unutamayan 4 yıl mı çıkıyor,bu hafta dytduğum 3.oldu bu)..Şimdi aklım karmakarılık,hani bir arkadaşımız,öbür arkadaşımın konusunda yazmıştı ya,ben en çok o evlenilen o kadına acıyorum diye,,işte o kadın benimmmmmmm.....Önümüzdeki ay -Şubat başı gibi_ Söz düşünüyorduk...Napıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?