Aklında başkası olan biriyle evlenmek?

ne kadar acı bişey bu ya "unutamadığım"
evet sevmiştim aşık olmuştum unutamam sanmıştım bir dönem
fakat şimdi sen varsın da değil..
üstelik ciddiymişsiniz de..
bir süre iyice düşünüp değerlendirin bence

bakalım,yarın biraz daha salağa yatıp ağzından laf almaya çalışıcam..Böyle fevri davranarak bir yere varamıyorum...ama bu şekildeyse,yapamam ben,kendimi biliyorum...

Merhaba grimmm,
Arkadaşınla ilgili açtığın konuya o yorumu ben yapmıştım.
Arkadaşının derdiyle ilgilenirken senin erkek arkadaşının da mazide böyle çok sevdiği olmasına ve hala unutamadığını söylemesine inan çok üzüldüm...
Arkadaşının eski sevgilisine ve evlendiği kıza acıdığımı söylemiştim,çünkü arkadaşın neredeyse hiç çaba göstermemişti.

Gel gelelim senin durumuna...
Senin yerinde olsam her ne kadar çok sevseydim de bu ilişkiyi bitirirdim.Erkek arkadaşın çok büyük patavatsızlık etmiş , söz ağızdan bir kere çıkar.Daha şimdiden utanmadan bunu diyebiliyorsa ileride o veya başka bir kişiyle aldattığında da hiç yüzü kızarmayacaktır emin ol.

Bundan birkaç sene sonra bitmek üzere olan evliliğinle ilgili burada açtığın konuyu okumak istemiyorum
Lütfen iyi düşün,taşın.
Hala birini unutamadığını söyleyen bir erkekle evlenmenin ne denli doğru olacağını düşün

unutmasa nasıl seninle evlenmeye kalkar canım...
öyle çıkmış ağzından bence...
tabi yinede sakin sakin tekrar bi konuş....

adam rengini beli etmiş biraz akıllı ol ve ayrıl o adamdan karşına daha iyileri çıkar
kızın şuandaki durumunu biliyor bekarmış...........
yarın evlenince senle her kavgasında onun profiline bakar burda birçok konu var
belki bir msj atar
unutamadığım demek sinir anında çıkan bir söz değil canım hemen ayrıl
sonra çok üzülürsün biz kadınlar asla unutmayız sözleri

eski konunuza baktım da konusu geçen adam 38 yaşında yaşını başını almış birisi eğer dediği doğru ise ağzından kaçmadıysa bu yaştaki bir adamın kafasından o kişiyi silip yerine geçmek çok zordur öyle değilse diye birşey de olamaz ihtimallerle yaşamakta mahveder insanı , ve bu söz bana göre ağızdan kaçacak basit bir söz değil.... üzerinden yıllar geçsede bu sözü unutamazsınız

o zaman unutamadığının yanına git derim öle kalır hiç uğraşmazdım valla öle birinle .patavatsız konuşmuş .sen yara bandı değilsin .güvenini sarsmış bu adam bu lafla .bence hiç alttan alma bırak peşinden koşsun telafi etsin hatasını olmadı ayrıl yani ne ki evli değilsin birşey değilsin .seni seveni bul .

belki de böyle önemli bir karar arefesi öncesi bunu duymanızda da bir hayır vardır. erkekler kolayca eteklerindeki taşları geçmişe ait patır patır dökerken kadınların ne kadar incineceğini hiç hesaba katmazlar. bir şey dediğinizde de amannnnnn gelmiş geçmiş vs.. diye geçiştirirler. acaba siz evlilik arefesinde bu cümleyi sarf etseydiniz onun tutumu ne olurdu?

bitirdim arkadaşlar...bu sabah konuştuk ben de bitirdim,aklında biri varken ben bu supheyle yasayamam dedim,defalarca aradı,acmadım,herseyden ote bekar oldugunu bılmesı bence bunu takıp etmesi,bır umit taşıdıgını gösterır,benım hayatım kımsenın deneme tahtası olamayacak kadar degerlı benım gozumde,yıllar sonra burda dediğiniz gibi eski kız arkadasla ilgili bir konu acmak istemiyorum,bu benım 2. evlılıgım olacak,onunsa ılk..bu nedenle hata yapma luksum yok bence...kendı ugrasır,hatasını telafı eder,benı ıkna eder,o ayrı..sonucta evlı degılım,evlı olsam elbette bıtırmezdım ama su an secım sansım var,bu zamana kadar sevgısınden hıc suphe etmemıstım,ne zaman tartıssak aglardı,yalvarırdı,ama bugun bır erkek arkadasım yorum yaptı bana,aglamak zor degıl bır erkek ıcın dedi,belkı gecmıse aglıyordur,belki yasayamadıgı seylerı senınle yasamak ıstıyordur,bu kuruntularla zaten mutlu bır evlılık surduremem,ama ıyıyım,kendımı kotu hıssetmıyorum,hayırlısı neyse o olsun,bakalım,bundan sonra ıkna eder,donerım..ya da ıkna edemez,arkama bakmam..

Hakkında hayırlısı olsun grimmm,en doğru kararı almışsın.
Ama bana kalırsa geri adım atma ya da ikna edilmeyi bekleme.Ne kadar uğraşırsa uğraşsın geri dönme kararından,yoksa şimdi bitirdiğinin hiç bir anlamı kalmaz.

İyi olmana sevindim,böylesi adamlar için kötü olacak zavallı kadınlar değiliz biz

Son düzenleme:
ayrılmakla iyi yapmışsın...

geri dönersen hata edersin.

ne değişecek ki... seni ikna ettiğinde eski sevgilisini aklından çıkarmış mı olacak..

ayrıca 2. evliliğin olacağı için daha dikkatli karar vermelisin..

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar;

Her zamanki gibi kalbim değil,sağduyum önplana çıksın istedim bu kez..

Üstelik onsuz da ölmüyormuşum bunu farkettim..

Hala mesaj atıyor ,hala arıyor ama artık cevap da vermiyorum,sorun benim kafamda bu şüpheyle bir ömür geöiremeyecek olmam..

Kendimi de iyi hissediyorum üstelik,bir erkekle var aolmadım ki bir erkekle öleyim ben,,

Bu sene benim yılım olsun,sadece kendime emek haracayıp sadece kendime ve aıleme yatırım yapacağım,gerisi boş ..

Sonra uğraştığımızla böyle sap gibi kalıyoruz işte....

Akıllandım artık

en doğru kararı vermişsin şüphelerle bi ilişki yürümez. karşına hayırlı biri çıkar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…