Aklında Eski Sevgilisi Mi Var?

Erkekler emin ol sen ben gibi ince düsünmüyor. Aklı onda olsaydı kosa kosa gitmisti. Üzülmüş müsün neymiş umrunda olmazdı..
Tamam da böyle birine güvenilir mi
Yarın gider aşık olur birine bırakır o zaman
Karşındakine değer vermiyor

Tamam da böyle birine güvenilir mi
Yarın gider aşık olur birine bırakır o zaman
Karşındakine değer vermiyor
Katılıyorum.Demek ki çocukta vefa ve vicdan duyguları yok.Tamamen aşk gibi bir gün bitebilecek geçici hevesler peşinde koşuyor.

Katılıyorum.Demek ki çocukta vefa ve vicdan duyguları yok.Tamamen aşk gibi bir gün bitebilecek geçici hevesler peşinde koşuyor.
Bencede
Vefa olmalı insanda
Olur yine aşık da olsa bıraksa da senin üzülüp üzülmeyeceğinin önemi yok dememeli insan bir insana
Hassas olmalı
Değer vermeli

Erkekler emin ol sen ben gibi ince düsünmüyor. Aklı onda olsaydı kosa kosa gitmisti. Üzülmüş müsün neymiş umrunda olmazdı..
Bütün erkekler ince düşünmüyorsa bu KK da anlatılan ve günlük hayatta gördüğümüz mini çakallar kim? :KK53: Peki '' Fazla mal göz çıkarmaz. '' diye bir irrrrkek atasözü duymuş muydun? Bir de şöyle bir atasözü var bak '' Hem karnım doysun hem pastam dursun. ''
Ayranlı bir atasözü de var ama ban yerim. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X