Nişanlımla görümcemi barıştırmalı mıyım?

Ama o da çok müdahale etti. Son ana kadar nişanlım sesini çıkarmadı. Üst üste yapınca yeter dedi
Ya bu kızlara da yaranılmıyor, nişanlınız arkanızda durmuş, görümce adayının müdahalesine tepki verip susturmuş, siz bundan kendinize dert çıkarıyorsunuz. Nişanlınız hiç tepki göstermeseydi bu sefer de nişanlım pısırık, görümcemi her işimize müdahale ettiriyor diye konu açardınız...

Görümceme daha önce önyargım vardı. Abimin eski sevgilisi şöyle güzeldi , abimin peşinden çok kız koştu diye boşboğazlık yapmıştı ama büyütmedim. Başka bir gün abi duydun mu x kocasından boşanmış dedi. Nişanlım da öyle mi üzüldüm, Allah selamet versin dedi konuyu kapattı.
Bir ay önce eşya bakmaya çıktık. Herşeye yorum yaptı. Bu kullanışsız, bu halınıza uymaz ,bu büyük ,bu pahalı.
Onları biz de düşünebiliriz, öyle uygun görüyoruz,öyle alacağız dedim.
Siz böyle pahalıya kaçarsanız bir şeye sahip olamazsınız , ben evlendiğimde iki parçayla idare ettim dedi.
Nişanlım da onun için mi botoksa estetiğe dünyayı saçtın diyince kavga çıktı. Hala konuşmuyorlar.
Yemek yapıp ikisini çağırsam mı?
Sizi ilgilendirmez bırakın

Görümceme daha önce önyargım vardı. Abimin eski sevgilisi şöyle güzeldi , abimin peşinden çok kız koştu diye boşboğazlık yapmıştı ama büyütmedim. Başka bir gün abi duydun mu x kocasından boşanmış dedi. Nişanlım da öyle mi üzüldüm, Allah selamet versin dedi konuyu kapattı.
Bir ay önce eşya bakmaya çıktık. Herşeye yorum yaptı. Bu kullanışsız, bu halınıza uymaz ,bu büyük ,bu pahalı.
Onları biz de düşünebiliriz, öyle uygun görüyoruz,öyle alacağız dedim.
Siz böyle pahalıya kaçarsanız bir şeye sahip olamazsınız , ben evlendiğimde iki parçayla idare ettim dedi.
Nişanlım da onun için mi botoksa estetiğe dünyayı saçtın diyince kavga çıktı. Hala konuşmuyorlar.
Yemek yapıp ikisini çağırsam mı?
Karışma alttan da alma yoksa sana yapılanlar her zaman normalleştirilir. Haddini çok aşmış

Back
X