AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır

Bnce digru bizzat yaşadim.
Bnde inanmazdim.
Aksine her ay gunumu hesaplar dururdum 4 yilim bole gecti.
Sonra bi olay oldu ailevi o ay ona yogunlastim takip etmedim.
Aklima bile gelmedi.
Benim adetim gecikmedimi ya neden olmadim hala offf bi sknti mi oldu kist filan yada ne bileyim bu ailevi sikntidan stresten gecikti heralde dedim.
Ve o ay hamile oldugumu ogrendim :KK200::nazar::anne:

Batıllık olarak değil ama stresin çok etkilediği de bilimsel bir gerçek.. rahat olunması gerektiğini düşünüyorum olsun ya da olmasın..
Evet katiliyorum doktorumda bana iliskiyi sirf cocuk yapmak icin yapmayin demisti stres oluyor cunku hep onu dusundukce.. oyuzden rahatla ve zevk alarak yap dusunme dedi

Kafadan atmakla ilgisi yok bence.
Eşim de yaklaşık 2 yıl hamile kalmayınca kafaya çok taktığım için hamile kalamadıgımı söyledi ama doktora gidince eşimle alakalı problemler çıktı ameliyat oldu vitaminler kullandı yine olmadı.

Ne Zaman degerleri yükseldi o Zaman hamile kaldım.Sigara vs. Bıraktı hem de.Ama ben aynı stresle devam etmeme rağmen arka arkaya 3 kez hamile kaldım.Sürekli takip yaptım.Düşük yaptıkça stresim arttı ama Allah'a şükür Rabbim bekletmedi.

Ya vakti degildir ya da bir problem vardır.Neyi çok istersen onunla sınanıyorsun.

Var bende. O ay bayramdi ve hic yumurta takibi adet tarihi bile hesaplamadim. Coxuk isini rafa almistik. Herseyin bi zmani varmis dedikleri dogruymus .

Stres vücudun en büyük düşmanı. İnsanlar normal hayatlarına dönüp, sürekli kendilerini dinlemez ve vücudun hormon salınımlarını olumsuz etkilemezlerse olabilen bir şey..

Eşimin bir akrabası bir kaç yıl tedavi gördü olmuyordu. Tatile gittiği ay hamile kalmış. Başka şeylerle meşgul olmak, olumlu düşünmek gerekiyor..

benimde o sekilde oldu hamile kalmak icin ugrasiyordum 2 gunde 1 deniyoduk 5 ay gecti olmadi ramazsan girdi araya yogunluk derken ramazan ayinda tek iliskiyle hamile kalmistim

Evet, ben. Yani bir kaç aydır artık gebelik olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım. Tatile çıktık baya gezdik tozduk, adetim geçti ama hamile olduğumu düşünmediğim için rahattım. Doya doya tatilimi yaşadım, sonra eve geldik adetim 10 gün kadar geçmişti, eşimin ve ailemin ısrarıyla gittik kan verdik şükür gebeydim. Şimdi 7 aylık olduk. Allah dileyen ve en başta bakabilecek herkese nasip etsin.

Bende aynı şeyi yaşadım gerçi ben evhamli olduğum için 4 ay kadar denedik ben her ay hamilemiyim diye düşündüm cunku ilk geceden bile hatta korunurken hamile kalan arkadaslarim vardi sonra yaz geldi tatile çıktık orda deniz güneş eğlence derken aklımdan çocuk düşüncesi daha geri durdu bi baktım yaz sonu hamileyim. Stres çok etkiliyor bide neden olmuyor psikolojisi yipratici oluyor

allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.

İyi de bir hurafeden bahsedilmiyor ki bence tekrar okuyun.
Dini veya mental bir olay yok konuda.. :KK48:

allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Ben çevremde cok duydum. beyinden salgılanan bir hormonun oldugunu dusundugumuzde salgılanmadıgını duymustm.konu sıze gore sacma olabılır ama yasayan ve ınanlar var saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum.

Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır

Benim arkadaşım var. 1 sene tedavi gördü olmadı. Doktor gel aşılama yapalım bu ay demiş. Çok yoruldum 1 senedir ara verip dinlendikten sonra geleyim demiş. O ay hamile kaldı. Çünkü hiç takmadı kafasına:) böyle bi sürü hikaye var. Ben mesela pco liyim ama ilk gebeligimde ( kimyasal) tek seferde hamile kalmıştım. Çünkü pcoluyum ve doktorlarlar zor hamile kalırsın deyince korunmamistim bile. Ama 2.de 8 ay bekledim çünkü çok stres yaptım. O da kimyasal oldu gerçi ama hamile kalabiliyordum

Iki hamileligimde de bunu yasadim .Biri dusuk oldu biri de su an 20 aylik olan kizim ,ikiside de dusunmekten beklemekten yorudugum, olursa olur olmazsa olmaz dedigim ay oldu.

Benim arkadaşım var. 1 sene tedavi gördü olmadı. Doktor gel aşılama yapalım bu ay demiş. Çok yoruldum 1 senedir ara verip dinlendikten sonra geleyim demiş. O ay hamile kaldı. Çünkü hiç takmadı kafasına:) böyle bi sürü hikaye var. Ben mesela pco liyim ama ilk gebeligimde ( kimyasal) tek seferde hamile kalmıştım. Çünkü pcoluyum ve doktorlarlar zor hamile kalırsın deyince korunmamistim bile. Ama 2.de 8 ay bekledim çünkü çok stres yaptım. O da kimyasal oldu gerçi ama hamile kalabiliyordum

Anlıyorum benımde adetlerım düzensiz.Geçen ay tam zamanında oldum.stresli bir dönemi atlatmıştım ona bağlıyorum açıkcası.Aklıma bu ay hıc getirmiyorum zaten yogun calısıyorum.işyerınde arkadaslarım kesın aklından cıkardınya kalırsın deyınce buraya danısmak ıstedım.

Back
X