Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
Evet katiliyorum doktorumda bana iliskiyi sirf cocuk yapmak icin yapmayin demisti stres oluyor cunku hep onu dusundukce.. oyuzden rahatla ve zevk alarak yap dusunme dediBatıllık olarak değil ama stresin çok etkilediği de bilimsel bir gerçek.. rahat olunması gerektiğini düşünüyorum olsun ya da olmasın..
allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Ben çevremde cok duydum. beyinden salgılanan bir hormonun oldugunu dusundugumuzde salgılanmadıgını duymustm.konu sıze gore sacma olabılır ama yasayan ve ınanlar var saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum.allah askina yapmayin ya sene 2018 hala bunu dusunmus inanmis ustune bide konu aciyosunuz.boyle batil inanclara inanmayin ya.ne dinde ne bilimde var boyle bisey.
Böyle birşeyin varlığını halk arasında duyuyoruz. Aslı nedir yaşayan var mıdır
EvetPeki bu hamile kalan arkadaslara sorum olacak
Adetleriniz düzenli miydi?
Benim arkadaşım var. 1 sene tedavi gördü olmadı. Doktor gel aşılama yapalım bu ay demiş. Çok yoruldum 1 senedir ara verip dinlendikten sonra geleyim demiş. O ay hamile kaldı. Çünkü hiç takmadı kafasına:) böyle bi sürü hikaye var. Ben mesela pco liyim ama ilk gebeligimde ( kimyasal) tek seferde hamile kalmıştım. Çünkü pcoluyum ve doktorlarlar zor hamile kalırsın deyince korunmamistim bile. Ama 2.de 8 ay bekledim çünkü çok stres yaptım. O da kimyasal oldu gerçi ama hamile kalabiliyordum