AKLINDAN HAMİLE KALMAYI ATTIĞI AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER

Oncelikle Rabbim nasip etti cok sukur hamileyim 5.ayimda hamile kaldim iki ay Ovulasyon testi bir ay da soğan kürü yaptım en son. Neyse memlekete ailemin yanında gitcektm benim hep 13. Gnde Ovuda cift çizgi çıkıyordu bir umut yine uzerimize duseni yapalım dedik eşimle gerisini Rabbim bilir dedik adetin 12. gününde bir ilişki oldu, 12. Günden once 3 gun ilişki olmadi daha sonra 12. Günün sabahı bir kez iliskii oldu o gun memlekete gittm. Bizim aile kalabalıktır cıvıl cıvıl gecen 15 günün ardindan adetim gecikti bu sure içinde hiç iliski olmadı ve mutlu son once Rabbim in izniyle daha sonrada stres olmadığına için hamile kaldigimi düşünüyorum Rabbm bekleyen herkese nasip etsin aratmasın ve hamile olanlarında evlatlarını bağışlasın İnşallah :)

Bütün sayfaları okudum resmen :). Bende anlatayım ozaman 6 aydır deniyorduk ama son 4 ayı bilinçli deneme yapmışız bunu anladık. Adetlerim düzenli, yumurtlama günümü biliyorum kasık ağrımdan dolayı ama her ay adetim erken gelmeye başladı ve baya ağrılı adet oluyordum kaç defa doktora gittim hatırlamıyorum her türlü test yapıldı sorun yok. Sonra arkadaşım saraçoğlunun soğan kürünü önerdi denesene dedi internette okudum kullandığı ay hamile kalanlar var bir sonraki ay kalanlar var. Neyse kür 15 gün uygulanıyor, bende de kist olmadığı için ben tam 10 gün kullandım bıraktım herhalde temizlenmiştir içim dedim. Tabi o ay içim temizleniyor mantığına ilişkiyide unuttuk biz ucu ucuna ben uyuklarken yaptık :D. Her ay bacaklarını havaya kaldıran ben kaldırmadım normal bir şekilde uyudum. Sonuç hamile kalmışım :))

Bütün sayfaları okudum resmen :). Bende anlatayım ozaman 6 aydır deniyorduk ama son 4 ayı bilinçli deneme yapmışız bunu anladık. Adetlerim düzenli, yumurtlama günümü biliyorum kasık ağrımdan dolayı ama her ay adetim erken gelmeye başladı ve baya ağrılı adet oluyordum kaç defa doktora gittim hatırlamıyorum her türlü test yapıldı sorun yok. Sonra arkadaşım saraçoğlunun soğan kürünü önerdi denesene dedi internette okudum kullandığı ay hamile kalanlar var bir sonraki ay kalanlar var. Neyse kür 15 gün uygulanıyor, bende de kist olmadığı için ben tam 10 gün kullandım bıraktım herhalde temizlenmiştir içim dedim. Tabi o ay içim temizleniyor mantığına ilişkiyide unuttuk biz ucu ucuna ben uyuklarken yaptık :KK70:. Her ay bacaklarını havaya kaldıran ben kaldırmadım normal bir şekilde uyudum. Sonuç hamile kalmışım :))
ne mutlu kuzum :)

Canim cocugu olsa da ikinci olmayabilir ve bu erkekten de kaynaklanabilir.

Koz kardesimin bir cocugu var senelerdir ikinci olmuyordu oda ayni sizin gibi kendinde sorun oldugunu dusunuyordu .Testlerin sonucunda cocuklari olmasina ragmen esinde sorun cikti .

Sperm sayisi dusmus ve sadece tup bebekle olabilirmis.
Yani o belli olmaz, her ihtimale karsi esinin de bazi testleri yaptirmasinda fayda var.
Hakkinizda hayirlisi olsun
artık çok takmıyorum zamanı gelınce olur elbet aklımdan cıkardım dıyebılırım ;)

Benim her ay gelen akıntım hamile kaldığım ay gelmedi biliyo musunuz anlamadım ben de ..hiçbir şeyin kesinliği yok üstelik o ovulasyon testinde de hep negatif çıkmıştı.Doktorumun yaptığı yunurtlama testinde yumurtladığım tarihler belli olmuştu,tam da ovulasyon testlerini içine alan tarihler..moralimi bozduğumla kalmıştım
Evet dediğiniz doğrudur. Malesef her kişide farklı oluyor. Hamilelik veya yumurtlama herşey farklı belki benzerlik olir diye bi fayda olur diye yazmak istedim.

İkisini de yaşadım. Planlı şekilde de hamile kaldım. Hiç ummadığım bir anda da. Rabbimin ol demesi gerekiyor.Tabiki tedbiri alacaksın. Tedavi gerekiyorsa olacaksın.

Bende şuan tek ilişkiyle hamile kaldım. Adet düzensiz liginden doktora gittim. Adetin 3. Günü hormon testi yapılacaktı. Ama süpriz oldu.

İkisini de yaşadım. Planlı şekilde de hamile kaldım. Hiç ummadığım bir anda da. Rabbimin ol demesi gerekiyor.Tabiki tedbiri alacaksın. Tedavi gerekiyorsa olacaksın.

Bende şuan tek ilişkiyle hamile kaldım. Adet düzensiz liginden doktora gittim. Adetin 3. Günü hormon testi yapılacaktı. Ama süpriz oldu.
tek ilişki ile mi Allah nelere kadir...

Back
X