Aklınız artık onlarda kalmasın

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
38
D7BB0988ABE66944B99A20D4b.jpg

Cep telefonu kullanımı konusunda anne-babaların içi şimdi çok rahat. 'Firefly' adlı özel üretim cep telefonu hem çocukların hem de ailelerin hayatını kolaylaştırıyor.



Günümüz çocukları artık çok erken yaşta teknolojiyle tanışıyor. Özellikle cep telefonu merakı çocuklarda had safhaya ulaşırken, bu yüzden karamsarlığa düşen ailelerin imdadına Firefly adlı cep telefonu yetişiyor. Amerika'da 2 sene içinde yarım milyon adetten fazla satan Firefly, Turkcell dağıtıcılarından MEP İletişim ile anlaşarak Türkiye pazarına girdi. Çocuk odaklı yaklaşımla özel olarak üretilen Firefly, günümüz modern ailelerinin sıkıntısını yaşadığı çocuk ve aile arasındaki zayıf iletişimin güçlenmesinde etkin bir rol oynayacak. Firefly, AnneBaba figürlü arama tuşları ve acil durum tuşuyla çocukların aileleriyle iletişim kurmalarını kolaylaştırıyor. İsteğe bağlı devreye sokulabilen arama kısıtlaması özelliğiyle çocukların telefon kullanımında aileye yaşatabileceği sorunlar ortadan kalkıyor
 
Hoş güzel de ben asla alabileceğimi düşünmüyorum.Çocuklara zararlı olduğunu beyin gelişimini etkilediğini biliyorum.Ben kendim de kullanmıyorum cep telefonu,çocuklarıma da kullandırmayı düşünmüyorumTabii ki 16 yaşından sonra gerektiği zamanlarda izin verebilirim 18 yaşına kadar.Ondan sonra kullanıp kullanmama kararını kendisi verebilir nasıl olsA!..
 
X