Aklınız varsa evlenmeyin yeminle kanser sebebii

Inan her evliliğin başı böyle oluyor...
O yüzden ailesini ona şikayet etme.
Gerçek duygularını belli etme.
Sen iyi davran.
Kek poğaça yap götür laflarına cevap verme.
Esin illaki görür.
Boşver.
Aynı şeyleri yasadim
kek pogaca yapip gotururse ondan kotusu olmaz kiymeti bilinmedigi gibi her firsatta da kullanilir

Atlatirsaniz ne güzel, atlatamayanlar da oluyor.
Biz de gectik o dönemden atlattik. Ama tabi zordu.
Simdi sinirimizi koyduk. Esim de gördü herseyi. Esimle birbirimizi cok seviyoruz. Iyi ki evliyim diyorum. Cocuklarimiz da var. Kendi halimizdeyiz.
Ha kimseden destek görmüyoruz bir basinayiz ama cok huzurluyuz.

Kek poaça yapmayla yaranamaz bence dediklerini duymazlıktan gelcen umursamayacan

kek pogaca yapip gotururse ondan kotusu olmaz kiymeti bilinmedigi gibi her firsatta da kullanilir

En basitinden dedim.
Ufak tefek hediyeler kalbi yumusatirr.
Eşinin de gözüne girer.
Böylelikle aralarında sorun olmaz.
Ben bizzat yaşadığım için diyorum
Yaptığımı beğenip yemezdi kaynaanam.
Eşim yapacağım vakit arkamda durup sana kimse bişey yapıp getirmiyor boşver kimsenin yüzünü çekme demeye başladı..
Siz iyi olun.
Ama sınırlarınız belli olsun..
Ben hergün gitmek zorunda kalıyordum oraya ve yaranamıyordum üstüne eşimle sorunlarınmm artıyordu.
O yüzden biraz dilimi tatlılıkla kullanmayı öğrendim.

Ters cevap vermek çözmüyor..
Düşünerek konuşun. Ve iyilikle söyleyin...
O zaman herşey daha iyi olur..
Emin olun evliliğin ilk zamanları sorun yaşamayan aile yüzünden yok...
Kendinize zaman ayırın ama onlara da koz vermeyin.

Kendi evimde kalcagimsa kaynanama haber vermem gerekiyodu
Habet vermedi diye eşime tantana yapıyordu.

Sonra ne mi oldu.
Ben önceden haber vermeye bilmediğim şeyleri kaynanama telefonla olsa dahi danışmaya başladım
Şuan çok şükür evimdeyim..
Bir süre idare edin...
Duzelir herşey inşallah..

Atlatirsaniz ne güzel, atlatamayanlar da oluyor.
Biz de gectik o dönemden atlattik. Ama tabi zordu.
Simdi sinirimizi koyduk. Esim de gördü herseyi. Esimle birbirimizi cok seviyoruz. Iyi ki evliyim diyorum. Cocuklarimiz da var. Kendi halimizdeyiz.
Ha kimseden destek görmüyoruz bir basinayiz ama cok huzurluyuz.

Aynen canım zaten esin görünceye kadar sabretmek gerekiyor.
Bu süreçte üzülmek var ama eşi eve bağlamak daha önemli.

Mbenim kaynanam 50 yasinda ve kaynanasi ona gelince evi terk etmeyi dusunuyormus bu yasinda bende pek sevmem kendisini demekki kaynana iyi bisi degil:KK70: beklentin olmasin yok gibi davran

Aynen canım zaten esin görünceye kadar sabretmek gerekiyor.
Bu süreçte üzülmek var ama eşi eve bağlamak daha önemli.

Yani evet. Insan kendi ailesine yakistiramaz bicok seyi ama zamanla görür. Hepimiz icin gecerli bu durum. Ben cile cektikce annesinin ne kadar bencil oldugunu gördü mesela. Ben sadece sabrettim. O da zamanla birseyleri secmek zorunda kaldi.
Her es ayni olmuyor iste. Bu ugurda karilarindan vazgecen erkek de cok oluyor burda okuyorum. Cok üzücü.

O kadar sevıyorsunuz sevgılı ıken herşey toz pmebe gez toz aşk yaşa sabırsızlıkla düğünü bekle düğün hazırlıkları yap ve evlennnn herşey bir anda dankkkkk etsin kocan ve ailesi sorunsalıııııı hergün kendi kendini ye bitir malesef

Ve bosan. Misal ben. Bazen hayal gibi geliyor yasadiklarim aslinda oyle seyler yasamamisim gibi geliyor.

Kızlar mesajlarınızı yenı gordum herkesın sıkıntısı farklı ama susmanı beklıyorlar sureklı susarsan ıyısın cok asırı sıkıntılarım kalmadı ama hala arada laf sokmalar devam edıyor tabı. Esıme gelırsekte annesının hatasını fark etse dahı asla soylemıyor tum erkekler boyle galıba.

Kayınvalıdem hala hergun ona gıdıyım ıstıyor kendı aıleme gıtmesem nıye gıtmıyorsun demez resmen kendı anneme gıdıcem deyınce ses tonu bıle degısıyor. Esım son zamanlar da beni hıc bır seye zorlamıyo sagolsun gıdıcez edıcez dıye ama ıste ınsanın ıcı rahat olmuyo sorun cıkcak yıne dıye

Bende adım atmaya calısıyorum kayınvalıde me kendım bazen gıdıp dısarı cıkalım falan dedım cıktık ona ragmen yolda donerken laf sokuyor kayınbabam yıne gel falan dedı gelırım baba dedım kaynanam hıc sanmıyorum dıyo kendım gıdıp onunla carısya gıtmeyı teklf etmeme ragmen

Back
X