Aklınız varsa evlenmeyin yeminle kanser sebebii

Ya eşinle karşılıklı otur konuş bence tabi tek konuşma yetmeyecek bu da gerçek. Ben anneni seviyorum neden sevmeyeyim sevmemem için bir sebep yok ama sürekli beni sıkıyorsunuz böyle konularla de. Ayrıca benim kişiliğimi bilerek beni almadın mı sen neden şimdi bunları problem ediyorsun de. Tabi tartışmadan. Eşinin kişiliği nasıl bilmiyorum. Onun için çok birşey diyemiyorum ben bu şekilde konuşa konuşa aştım onlarda beni böyle kabul etti zaten.
Bende konsuyorum canım ama Suanlık benı anlamıyor ınsallah bende asarım zamanla :(

karşındakinin senin için ne kadar uyumlu olduğu ile doğru orantılıdır evlilik. her evlenen mutsuz olacak diye birşey yok.

Her evlenen mutsuz olacak diye bisey yok. Sadece dogru kisiyi secmeyi bilmelisiniz ...

Evlılık çok zor Muş meğer kızlar belkı ben hala adapte olamadım yenı evlıyım ama esımın aılesı ıle çok sorun yaşıyorum artık kendı kendımı yıyorum helede eşiniz sureklı aılesını savunuyorsa
Sürekli ailesini yanında kötüleme canım. Evlilik çok güzel bişey tabiki bu eşine bağlı. benimde eşimin annesi çok cıvık, laf sokan bi kadın. sinirlerim harap bitap, ama bunları eşimde görüo. annesine karşı asla saygısızlık yapmadım. ne yaparsa yapsın. en ufak bişe yapsa eşime sölerim. oda bazen savunur bazen savunmaz. bende bazen sayarım bazen güler geçerim. hayat bu. onlar yüzünden okadar emek ettiğin yuvanı yıkma sakın.eşine sımsıkı sarıl. o da zamanla seni anlicak ve savunacaktır.

Biz 8 yıl sevgililik sürecinden sonra evlendik, evleneli 1,5 yıl oldu.
Ben hayatımın en huzurlu anlarını yaşıyorum.
Evlenmeyin diye genellemek çok yanlış. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın inşallah.

O kadar sevıyorsunuz sevgılı ıken herşey toz pmebe gez toz aşk yaşa sabırsızlıkla düğünü bekle düğün hazırlıkları yap ve evlennnn herşey bir anda dankkkkk etsin kocan ve ailesi sorunsalıııııı hergün kendi kendini ye bitir malesef
onlar herkeste var bu dengeyi sen kuracaksın canım yoksa yer bitirirler seni.

Evlilikte biraz siyaset gerekli. İlk zamanlar bende kayınvalide yüzünden çok sorun yaşadım. Oğlunu kıskanıyordu benden. Kayınvalideye yaptığım hizmeti anneme yapmamışımdır hep saygılıydım ama devamlı laf sokuyodu.Medicalde Doğum sonrası bebek kokuma alışsın die hemşireler kucağıma veriyordu hemşireler gidince kaynana çocuğu kucağımdan geri alıyodu o derece. Doğum yaptım daha 1 gün olmuş herkesin ağrı eşiği aynı değilki. Odama gelmiş bana yemek yap diyodu. Sözde memleketten gelmiş doğum sonrası bana bakmak için. kusura bakmayın wcde klozete oturunca sancıdan geri kalkamıyordum eşim yardım ediyodu ve kaynanamın lafı : senin sancın yok
Açtım ağzımı yumdum gözümü verdim ağzının payını şimdide kimseyle muhattap olmuyorum. Laf soksalarda gülüp geçiyorum kuduruyorlar :) önceden olsa kafama takardım ağlardım eşimle tartışırdım. umursamayın sadece eşinizle iyi olun ve göreceksiniz ki evlilik daha güzel olacak :KK14:

evlilik değil kanser sebebi
ille de sizi üzeceğini bildiğiniz insanları hayatınıza sokmanız
bir anda değişmez insan
mutlaka sinyalleri vermiştir siz aşkla iş yaptığınız için es geçtiniz

Ben evliliğin kader olduğuna inanıyorum o kişi yazılmışsa alnınıza o silinmiyor .Kendimizi parçalasakta ayrılsakta varsa kaderinizde kaçınılmıyor

Evlılık çok zor Muş meğer kızlar belkı ben hala adapte olamadım yenı evlıyım ama esımın aılesı ıle çok sorun yaşıyorum artık kendı kendımı yıyorum helede eşiniz sureklı aılesını savunuyorsa

Inan her evliliğin başı böyle oluyor...
O yüzden ailesini ona şikayet etme.
Gerçek duygularını belli etme.
Sen iyi davran.
Kek poğaça yap götür laflarına cevap verme.
Esin illaki görür.
Boşver.
Aynı şeyleri yasadim

Inan her evliliğin başı böyle oluyor...
O yüzden ailesini ona şikayet etme.
Gerçek duygularını belli etme.
Sen iyi davran.
Kek poğaça yap götür laflarına cevap verme.
Esin illaki görür.
Boşver.
Aynı şeyleri yasadim
Kek poaça yapmayla yaranamaz bence dediklerini duymazlıktan gelcen umursamayacan

Back
X