Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ? Not : kızı savunan arkadaslara derdim kız değil . Kiz bana gerizekalı seni benle aldatti sen hicbiseysin seni heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis dediği için gururuma dokunuyor böyle bir insana tercih edilme sebebimi sorguluyorum surekli .
Son düzenleme: