• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklınıza çok ihtiyacım var .

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ? Not : kızı savunan arkadaslara derdim kız değil . Kiz bana gerizekalı seni benle aldatti sen hicbiseysin seni heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis dediği için gururuma dokunuyor böyle bir insana tercih edilme sebebimi sorguluyorum surekli .

Son düzenleme:
sizden geçmiş gitmiş, neden böyle olduğunun bir önemi var mı?

sevmiş, sevmemiş, depresyonda, canı sıkılmış velev ki gönül eğlendiriyor. her şey sıralanabilir.

Peki ayrıldığınız biri hakkında arkadaşlarla toplanıp bu kadar beyin fırtınası yapmanız normal mi? Tamam başkası yüzünden bitmiş, üzülmüşsünüz, kırılmışsınız. Ama önünüze bakın artık bence.

Gitmiş bitmiş
Beyninizi niye yakıyosunuzki.
Adam aşık olmuş

Geçmişe değil bugüne odaklanmanızı öneriyorum.
Kimse kim yeni sevgilisi, o hayat onun siz kendi hayatınızı yaşayın.

Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ?

AŞIK olmuştur,adı çıkan sevilmiyormu niye!!! olabilir,
Kız tövbe etmiştir ve eski erkek arkadaşınızı sevmiştir.
Ayrıca siz kendinizi niye bukadar yıpratıyorsunuz ki giden gitmiş zaten ,

[QUOTEbaşkasına az, post: 44333630, member: 720527"]Burnuma kıskançlık kokuları geliyor:KK53:[/QUOTE]
Insan baskadina
Burnuma kıskançlık kokuları geliyor:KK53:
insan baskasina tercih edilince hele de bunu kizin agzindan seni benle aldatti diye ogrenince ister istemez surekli kiyasliyor kendini neden onu secmis olabilir diye .

AŞIK olmuştur,adı çıkan sevilmiyormu niye!!! olabilir,
Kız tövbe etmiştir ve eski erkek arkadaşınızı sevmiştir.
Ayrıca siz kendinizi niye bukadar yıpratıyorsunuz ki giden gitmiş zaten ,
Tabiki olabilir . Ama sizce tövbe etmiş bir indan sevgilinden ayril beraber güzel bir ilişkiye başlayalım mi der yoksa bende olduğu gibi seni benle aldattı gerizekalı diyip mi başlar ? Atlı kovalamiyor o mesaj yerine bitti hoscakal diyince eksilmezdi . Ondan sonra çıkardı

[QUOTEbaşkasına az, post: 44333630, member: 720527"]Burnuma kıskançlık kokuları geliyor:KK53:
Insan baskadina
insan baskasina tercih edilince hele de bunu kizin agzindan seni benle aldatti diye ogrenince ister istemez surekli kiyasliyor kendini neden onu secmis olabilir diye .[/QUOTE]
Mantıklı bir cevabı olsaydı ,daha mı az üzülecektiniz.Belli ki unutamamışsınız,gururunuza dokunuyor.

demekki fikirleri degismis ex sevgilinin. hayata bakis acisi degismis. hayatinda degisiklik yapmak istemis yapmis. size de adi cikan kizla birlikte , arkadaslarini sildi diye dedikodu yapmak kalmis. kiz icin uzuldum arkasindan konusulanlar yuzunden..

Tabiki olabilir . Ama sizce tövbe etmiş bir indan sevgilinden ayril beraber güzel bir ilişkiye başlayalım mi der yoksa bende olduğu gibi seni benle aldattı gerizekalı diyip mi başlar ? Atlı kovalamiyor o mesaj yerine bitti hoscakal diyince eksilmezdi . Ondan sonra çıkardı

Bilemiyorum fakat artık takılmayın ,bırakın ne halleri varsa görsün
Bu sizi üzmekten başka birşey yapmaz
Bence ofikir sunan arkadaşlarınızla bu konuyu konuşmayın bile çünkü değmez,

Merhaba kızlar 3 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti . Öyle kötü bitti ki bir türlü etkisinden çıkamadım . Kız bana mesaj atmıştı vs . Şimdi aklınıza çok ihtiyacım var . Eski erkek arkadaşım çok sosyal çok da arkadaşlarına önem veren biriydi . Geçen sene sınıfta kalarak depresyona girmiş psikolojisi alt ust olmuş sonunda da benden bu kız ile ayrılmıştı . Benimle çıkarken pantolonuma gomleklerime karışan hiçbir erkek arkadaşa müsade etmeyen alkole falan çok karşı olan adam ( daha önce sevgililerini kiskanmadigini ilk kez ömründe beni sevdiğini bu yüzden dayanamadigini iddaa ediyordu ) . Okuldaki arkadaşları vasıtası ile ogrendim ki simdiki kız arkadaşının önceden okuldan birileri ile ilişki anlamında beraber olduğunu , erkeklerle samimiyeti alkol almasi vb konuları bilmesine ragmen çıktığı bunların ona hic batmadiginu ve en ama en ilginç tarafı ise tüm en yakın arkadaşlarını sildiğini şu an okulda yalnız takıldığını öğreniyorum . Ki bu arkadaşlarına normalde çok düşündür . Kızı zateb kimse sevmiyormuş okulda adı çıkmış bu yüzden yalnızmış sadece ikisi beraber takiliyorlarmiş . Bir insan nasıl böyle 180 derece döner aklım almıyor . Hadi beni geçtim aşık oldu yapti derim bu kızın geçmişini bu huylarını takmamasi herkesi silmesi ya bu nasıl böyle birine dönüşür . Arkadaşları ile düşünmekten beynimix yandı . Fikriniz nedir kızlar ?

universite de böyle takılmalar cok olur.sonra okul biter iş güç sahibi olunur sonra iş ciddiye biner ama sen şöyleydin sen böyleydin olmaz denilir el degmemiş kız peşine düşülür.kızı kullanıyor kız da onu kullanıyor alan memnun satan memnun sen onüne bak

demekki fikirleri degismis ex sevgilinin. hayata bakis acisi degismis. hayatinda degisiklik yapmak istemis yapmis. size de adi cikan kizla birlikte , arkadaslarini sildi diye dedikodu yapmak kalmis. kiz icin uzuldum arkasindan konusulanlar yuzunden..
Peki sizce benim derdim kizin geçmişi mi ? Kiz bana sevgilin seni benle aldattı gerizekalı sen hicbirseysin seni simdi heryerden silip engellicem seni parmaginda oynatmis yazinca bana da üzüldünuz mu peki ?

İnsanlar 5-25 yıllık evliliklerini bitirdiklerinde sizler kadar acı çekmiyor.. 2 taraftan birinin sevgisi aşkı biterse ilişki yürümez.. Erkek arkadaşınız ve siz gençsiniz, o erkek olarak hormonlarının peşinden gitmiş, belki aşık olduğunu düşünmüş.. Tersi de olabilirdi, sonuçta aranızdaki resmi bir şey değil. Zamanla geçer, bu kadar üzülmeyin, vardır daha iyisi emin olun.
Olaki geri dönmek istersede affetme hatasına sakın düşmeyin.. Bittiğini kabul edin.

Bundan böyle önune bak ..
Adam senden ayrılmış sanane kımle çıkıyorsa çıkıyor..

Ayrılmışsınız bitmiş. Yeni sevgilisinin ne olduğundan size ne?
Boşverin gitsin. Bundan sonrası sizin sorununuz değil.

fikrim ne olursa olsun artık sizi ilgilendirmediği yönünde.
ne diye düşünüp kafa yoruyorsunuz.

Olay tovbe falan değil canım. Sen adamin her dedigini yapmissin. O kiz buyuk ihtimalle kendi sinirlarini cizmis adamin her dedigini yapmamis degerli olmus. Bu istisnasiz hep boyle isliyor. Nedenide su soz geciremedikce, kadinin kendine duydugu saygiyi gorunce adam baglaniyor

Aşktan o derece gözleri kör mü olmuş.Sende daha fazla düşünme bence sonuçta yeni bir yol çizmiş sende öyle yap :KK12:

Back
X