Aklınıza ihtiyacım var hanımlar

Ben bu konuda kendime de çok kızdım, kızıyorum. Adamın dengesiz olduğunu, ne mal olduğunu bile bile nasıl beklentiye giriyorum diye.. Aslında çok mantıklı ve aklı başında davranırım genel olarak ama bu mevzuda aklım başımdan gitmişti sanırım.

Peki şuan durum devam ediyor mu siz de mi aynı yerde çalışıyorsunuz? Nasıl davranıyorsun anlatır mısın arkadaşım çünkü ondan hoşlanmaya devam ettikçe kendime kızıyorum nasıl bu konuda bi karar alıp istikrarlı davranamıyorum diye.

Peki şuan durum devam ediyor mu siz de mi aynı yerde çalışıyorsunuz? Nasıl davranıyorsun anlatır mısın arkadaşım çünkü ondan hoşlanmaya devam ettikçe kendime kızıyorum nasıl bu konuda bi karar alıp istikrarlı davranamıyorum diye.
Araba meselesini sordu mu ? Konu tekrar açıldı mı?

Tartışma esnasında onunla alakalı, onun çıkarı ile alakalı bir durum sözkonusu olunca nasıl bencilleştiğini, çirkinleştiğini gördüm. Düzgün, olgun, iyi bir adama yakışmayacak tavır ve sözlerdi.
Tartışırken beni kıran bir kaç cümle kullandı, o an soğudum.
Zaman zaman içimde hala ona karşı bir şefkat hissediyorum ama aklıma hemen beni kıran cümlelerini getiriyorum.
Küstüğümüzden beri de o yokmuş gibi davranıyorum, görmezden geliyorum, aramızda sıfır iletişim sözkonusu artık.

Bu arada araba meselesini açtı mı sizin arkadaş

Son düzenleme:
Araba meselesini sordu mu ? Konu tekrar açıldı mı?

Açmadı yazmadı o günden beri. Zaten bekledğim şeydi bir dengesizden başka ne beklenir ki bende hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum ıssız adam modunda takılıp cool görünmeye çalışan erkeklerden bö geldi artık :)

Tartışma esnasında onunla alakalı, onun çıkarı ile alakalı bir durum sözkonusu olunca nasıl bencilleştiğini, çirkinleştiğini gördüm. Düzgün, olgun, iyi bir adama yakışmayacak tavır ve sözlerdi.
Tartışırken beni kıran bir kaç cümle kullandı, o an soğudum.
Zaman zaman içimde hala ona karşı bir şefkat hissediyorum ama aklıma hemen beni kıran cümlelerini getiriyorum.
Küstüğümüzden beri de o yokmuş gibi davranıyorum, görmezden geliyorum, aramızda sıfır iletişim sözkonusu artık.

Bu arada araba meselesini açtı mı sizin arkadaş

O hoşlanmıyormuydu ki bu şekilde incitti sizi? Keşke biz de tartışsakta biz de hiç konuşmasak valla daha güzel şimdi durduk yere konuşmasam kıza bak kendi kendine triplere girdi diyecek..ben asla yazmıyorum ama o yazınca cevap veriyorum işte bunuda bırakmam lazım hiç cevap vermemeliyim gerçi bunu denedim ama en sonuda cevap vermiştim aynı işyerinde olmak sıkıntı işte ya bişekilde iletişim oluyor er yada geç. Mutfakta görüyorsun asansörde karşılasıyorsun köşeyi dönerken çarpışıyorsun falan :p 10 gündür hiç yazmadı umarım bidaha yazıp kafamı karıştırmaz

Açmadı yazmadı o günden beri. Zaten bekledğim şeydi bir dengesizden başka ne beklenir ki bende hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum ıssız adam modunda takılıp cool görünmeye çalışan erkeklerden bö geldi artık :)
İyi ki aranızda bir şey baslamadan bitti. Yoksa daha çok sıkılırdın bu duruma, bir de aynı iş yerinde daha zor olurdu canım.

Back
X