Aklınıza ihtiyacım var kızlar!

kalitatif

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
6
0
16
Ankara
Direkt konuya gireyim. Ben bir cafede arkadaşımla beraber otururken orada çalışan garsondan çok etkilendim. Akşam eve gelince cafenin facebook hesabından çocuğu buldum. Bir kartımı güya orada kaybetmişim gibi çocuğa mesaj attım. Ama diğer kutusuna düştüğü için çocuk görmedi. Birkaç gün sonra erkek adlı sahte bir hesaptan buna yazdım. "Kardeş benim bir arkadaşım senden etkilenmiş fln fıstık". Ama bu mal çıktı arkadaşa odaklanacağına fake hesaba odaklandı sen kimsinlere bağladı. Rahatsız ettim kusura bakma kardeş dedim önemli değil dedi orada kesildi muhabbet fake hesap ve bu çocuk arasında. Şimdi kendi hesabımdan ekleyeyim mi ne yapayım nasıl davranayım ?

Kardes ne gerek vardi boyle seylere yahu.
:)
Ekle adam gibi etkilendim senden de en basinda yapicaktin bunu

Çocuk aklı başında
Kız peşinde abazaca davranma mış
Sahte hesaba odaklanmış
Adam olur böylesi

Bundan sonrası için akıl ? O mesajım hala onun diğer kutusunda duruyor. Eklesem fake hesabı benden bilecek ki benim. Ne yapayım ?

Biraz bekleyin, imkanınız olursa ikinci kez aynı yere gidin. Diğer hesaplarla üst üste olursa anlar çocuk.

Hemen eklersen anlayabilir. Bir iki hafta bekle. Çocuğu takdir ettim bence hiç malca değil yaptığı. Kendin ekle gitsin. Neden ekledin derse hoşlanıyorum demene de gerek yok direkt. Geçen gün gördüm ortak arkadaşlarımız var mı diye merak ettim falan dersin.

Arkadaşım kendinden 3 yaş küçük kafe çalışanından etkilendi ve bunu belli etti sonra iki yıl sevgili oldular şuan bir yıllık evliler

Yani seviyorsan git konuş bence

Tekrar gittiğinizde muhabbet kurmaya çalışın, Onun hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsınız, Belki sevgilisi var, belki evli bunları biliyo musunuz?

Back
X