aklınıza ve yardımınıza ihtiyacım var

selenay82

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
23
0
16
Sakarya
arkadaşlar çaresiz kaldığım bi durum var.kimseye anlatamadım.5 yıllık bi ilişkim vardı erkek arkadaşımla.beni ailesiyle tanıştırdı arkadaşları falan güzel bir birlikteliğimiz vardı.ben onun facebook twitter gibi gibi sosyal ağlarda msjlarını gördüm kızlarla yazışmış telefonlaşmış buluşmuş.bu yüzden kavga ediyorduk.ayrı şehirlerdeyiz ama her hafta sonu falan görüşüyorduk.yakın şehirler.babamla tanıştırcam seni dedi.ben biraz çekindim bana sen dalga geçiyorsun istemiyorsun falan dedi.neyse babasıyla tanıştık.aileme konuyu açtım bu hafta sonu babamlarla tanışcaklardı ancak.pazar günü olmadık bişeyden kavga çıkardı.senle ten uyumum yok dedi.kaldıkı birlikte olmadık hiç.aramızda yaş farkı var dedi.ben ondan 4 yaş büyüğüm.sıkıldım artık dedi soğudum senden dedi.bende babama ne söyliim dedim.zaten zor ikna etti annem.işleri çıkmış dersin dedi.ve pazar gününden beri görüşmedik.aramıyorda.ben aileme karşı rezil oldum.5 yıl boyunca her kötü zamanında yanındaydım.maddi olarak çok destek oldum işyeri kapanmıştı çok borçları vardı.halende var gerçi.ben napıım şimdi emeğime parama vaktime uğradım hakarete nasıl dayanayım ne olur bi akıl verin

daha önce face book tan kızlarla görüşmüş konuşmuş ve sende hala böyle bir adamla birliktesin ve üstelik babana söyledin öyle mi
sen de hiç akıl yok mu kızçem hı böyle bir hatayı nasıl yaparsın görmüyon mu bu adamın hayatında başka kızlar var seni çok tan boynuzlamış. bunu görmemek için kör olmak lazım sanırım
seni ailem le tanıştıracağım su bu hepsi fasa fiso . en cok babana rezil olmana üzüldüm ama senin her halde başka türlü gözün açılmazdı
tek yapman gereken seni böyle yüz üstü bırakan insana babaya ailene rezil eden insana resti çekmek bitirmek eğer bitirmessen daha çok mutsuz olacaksın sonra başını çok taşlara vurursun benden söylemesii
şimdi aklını başına al ve güçlü dur su adamı hayatından cıkar

mesajlarını gördüğün halde neden ailesiyle tanşmayı kabl ettin ve neden ailene konuyu açtın en basta hata yapmıssın ve en büyük hatanda maddi destek. o seni sevgili değil maddi destek veren bir büyüğü ablası olarak görmüş yani sırtını sana dayamıŞ.. üzgünüm bunları yazarken tabiki üzülüyorum ama durum bu.. unutmaya çalış herşei ailenden de özür dile onları kırma ve bu insana birdaha asla bulaşma

Pek çok insanda maneviyat denen şey kalmadı ne yazık ki. İnsanlar kendinden başkasına değer vermez, kalp kırmanın vebalini umursamaz oldu. Sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum, üzülmekte çok haklısın elbette, 5 yılını vermişsin, sevmiş güvenmişsin. Tek diyebileceğim, erkek arkadaşının evlenmeden önce gerçek yüzünü göstermesine şükretmelisin. Bu forumda neler görüyoruz, evlendikten birkaç ay sonra büyük hayal kırıklıklarıyla, mutsuzlukla boşanan insanlar var. Zaten daha sevgiliyken seni aldatmış, evlenmiş olsanız neler yaşayacağınızı açık açık göstermiş. Sonra da hak etmediğin sözlerle ilişkiyi bitirmiş. Bir zaman kalbin acıyacak elbette, ama hayatının geri kalanını, sana bunları yaşatan bir adamla geçirmeyeceğin için şanslısın.

evet gerçek yüzünü gördüm ama onu yakaladığımda bidaha olmıcak falan demişti.şimdi ayrıldık en çokta kötü günlerinde ben yanındaydım iyi günlerinde o sanal kızlarla vakit geçirmiş.bunu sonradan öğrendim.ve tam olarak 50bin tl kaybettim her yıla 10 bin tl.maaşımda kaç kredi var habire ödüyorum.e salaklık bende ama güvendik ve hata yaptık bikere.umarım yanına kalmaz ve umarım perişan olur sürünür

hakkını ara sende dava aç... beni evlilik vaadiyle kandırdı oyaladı ayrıca paramı yedi diye... neden susup oturuyorsun az paramı ? ayrıca bukadar incitti seni

aslında düşündüm dava açmayı ama kendimi aciz konuma getirmek istemedim utandım aslında utanması gereken o

maddi desteğe gerek duymayınca manevi desteğe de ihtiyaç duymamış sevgilin.

ten uymunu,yaş fakını falan 5 yıldır düşünememiş mi,yeni mi fark etmiş..

adam seni merkez bankası yerine koymuş..

sevgiliye hacanan paraları,maddi açığını kapatmayı anlamıyorum ben.daha resmi birşey yokken neden bu maddi konulara girilir ki.

Çok fazla taviz vermişsin. Kızma ama bu kişi karakterini en başından belli etmiş, biraz da sen görmek istememişsin gibi geliyor bana. Hem aldatıyor, hem senden böyle büyük miktarlarda para alıyor, zaten güven veren biri değil. Kadir kıymet bilmeyen bencilin önde gideniymiş erkek arkadaşın.Ama bir arkadaş da söylemiş, bence dava aç, paranı kurtarmaya çalış. Başına gelenler dolandırıcılık kapsamına girebilir, bir uzmana danış. Yazık bu zamana kadar canını yakmış zaten, belki bundan sonrası için bir şeyler kurtarabilirsin.

Şaka gibi..
Belamı istiyorum arkadaşlar daha evlenip aldatıldım diye başlık açacaktım böyle bitemez!
diye açsaydın konunu daha iyi olurdu...
Bir pislikten kurtuldunuz gözünüz aydın

Şaka gibi..
Belamı istiyorum arkadaşlar daha evlenip aldatıldım diye başlık açacaktım böyle bitemez!
diye açsaydın konunu daha iyi olurdu...
Bir pislikten kurtuldunuz gözünüz aydın

kesinlikle haklısınız.ama neden öfke duyuyorum psikiyatrik destek alıyorum ama fayda etmiyor.kendimi afedemiyorum.bide yüzlü yüzlü dün toplu msj çekmiş banada geldi kandil kutluyor

biraz fazla zenginsiniz galiba , yoksa o kredileri nasıl ödeyeceksiniz .Siz ondan verdiğiniz borçları isteyin gerçek yüzünü birkez daha görün derim

Cnm tartışmanız nasıldı bilmiyorum; yani her zamanki gibi sıradan bir tartışmamı yoksa sizden ayrılmak mı istiyor?

Bence öncelikle bunu netleştirmelisin.

Üzgünüm bunu söylemek/yazmak istemezdim ama bence o kişi kendi içinde bu ilişkiyi bitirmiş ve kaçış yolları arıyor sanki...

Bence para yardımında bulunman kesinlikle yanlış olmuş, umarım üzülmezsin.

Bunun için bu kadar uzun süreli ve uzak mesafeli ilişkilerden hoşlanmıyorum(

biraz fazla zenginsiniz galiba , yoksa o kredileri nasıl ödeyeceksiniz .Siz ondan verdiğiniz borçları isteyin gerçek yüzünü birkez daha görün derim

ah keşke zengin olsaydım kamuda çalışan bir memurum.haftasonuda özel ders veriyorum öylelikle kredileri ödemeye çalışıyorum

sıradan tartışma değildi kendi beyninde bitirdiğini söyledi zaten.insan olarak seviyormuş ama aşk yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…