aklınıza ve yardımınıza ihtiyacım var

Senin Etinden sütünden yaralanmış İş ciddiye gelince hemen U dönüşü yapmış .karaktersizmiş Kurtulduğun için gözünü açtığı için şükretmelisin. Paranı yılını Harcatmışsın boşu boşuna hala üzülüyormusun ???

Kırılmayın ama kaç senedir size sponsor gözüyle bakmış. Bunca iyi niyetinizi, fedakarlığınızı silip atmış. Normalde insan bu parayı anasına babasına verirken düşünür. Yazık değil mi emeğinize? Bence dava açmalısınız. Bunca zaman yaşadıklarınız aşk değilmiş malesef.

Paralarını geri almaya bak, bir daha da kimseye -hele sevgiline borç falan verme. İlişkiye hiç iyi gelmez, öyle adamlardan da kimseye hayır gelmez.
Ailenize de vazgeçtim, tanıştırmayacağım diyin olsun bitsin.

Kadın veya erkek fark etmez, aşkta, sevgide para ilişkisi olmaz, bu hatalara düşmeyin...

bana ders oldu.şükür kamuda çalışıyorum ve maaşım var elbet o kredileri ödeyip bitircem ama o hayat boyu bu rezilliğini unutmayacak

Bence öyle bi adamdan kurtulduğuna sevinmelisin.
Aslında hatayı en başta o kızları öğrenip ayrılmamakla yapmışsın.
Birde üstüne babana söylemişsin. En çok üzüldüğüm durum bu
Bence dava açıp hakkını aramalısın

kendi çok ısrar etti bidaha olmaz falan dedi ama ozaman gittiğimde dönmekle hata yaptım.anneme söyledim babama söylicek artık.ama para olayını bilmiyorlar.bilse babam evlatlıktan reddeder onlar maaşımı bankaya yatırdım sanıyorlar.dava açıcam evdekiler duymadan halletmenin yolunu bulacam

Bankaya yatırdığını mı sanıyorlar

çektiğin kredilerde kefil ismi olarak umarım onun adı geçiyordur.eğer öyleyse ödeme.kendi ödesin.ona aldığın küçük büyük her türlü hediyeyi geri iste.onun gururu onuru olsa babana haber ver aa dur vazgeçtim demez.çocuk oyuncağı mı bu.babası yaş farkını sorun etmiştir ya da kendi yeni birini bulmuştur.o yüzden ona aldığın her türlü hediyenin fişlerini bul.maddi ve manevi tazminat davanı aç.elbette paranın tamamnını geri alamazsın çünkü ispat etmekte zorluk yaşarsın ama özellikle banka havalesi yoluyla para verdiysen bunların hepsini alabilirsin.elli bin lira çok büyük para.asla yanına bırakma.yeni kız arkadaşı varsa ona mail at.bana bunları yaşattı diye.kimse senin gururunla ve 50.000 tlni alarak uzaklaşamaz.hemen harekete geç.sevgiler.

valla kocaman bi ooff offff diyorum başka da bişi demiyorum
bu nasıl bişedir ne kadar sanallaştık yarabbim sanal keyiflerin peşinde olması neyse de adamın durumu vahimken hala keyfi yerinde başkası olsa alır o ağırlık etmeyen kafasını iki elinin arasına kara kara düşünür emin ol ciddi biri olsa muhabbetiniz daha farklı olurdu açıkçası bu arkadaş seni kaybetmemek için ayıbını örtmek için aileyle tanıştırma vs gibi bişilere girmiş sende kabul etmeyince (ki heycan vs normal bi durum geri çevirmemişsin) zaten anı kolluyomuş bide utanmadan rahat rahat eteğindekileri dökmüş gitmiş boşveeeerr yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyor resmen adam..ama meblaya bakınca gerçekten dava aç derim anında kazanırsınama tabi buna da vicdan el vermez zaten düşmüş düşeceği kadar

Adamdaki karaktersizliğe bak :26:

Yalnız sizde de çok hata var söylemeden edemeyeceğim..

O nedir öyle maaş verir gibi 5 yıl içinde 50 bin tl vermişsiniz.

Tamam sevgililikte maddiyatın hesabı olmamalı.

Ama bu asla ve asla sömürü kapısı olarak da algılanmamalı..

Aranızda hiç bir resmiyet olmamasına rağmen bağış yapar gibi para dağıtmışsınız.

O parayla ev bile alınırdı yani..

Ama artık olan olmuş, önünüze bakın..

Belki de bu güzel bir tecrübe olur, ayaklarınızı yere daha sağlam basarsınız.

Hukuki yollara da kesinlikle başvurun..

davayı nasıl açacaksınız , krediyi siz çektiniz onun adına delil var mı elinizde bu arada dikkat edin banka eve evrak göndermesin yoksa ailenizde haberdar olur durumdan

davayı nasıl açacaksınız , krediyi siz çektiniz onun adına delil var mı elinizde bu arada dikkat edin banka eve evrak göndermesin yoksa ailenizde haberdar olur durumdan

var delilim parayı onun adına yatırdım ve onun borçlarını ödedim.ayrıca 2 kredi kartımıda o kullandı ispat ederim

kızlar bi gelişme oldu.onla ortak arkadaşımız vardı bayan.onla yarın buluşcaktık.ona demişki gelince haber ver size bi yemek ısmarlıyım ben insan olarak onu seviyorum demiş.ne demek bu şimdi

kızlar bi gelişme oldu.onla ortak arkadaşımız vardı bayan.onla yarın buluşcaktık.ona demişki gelince haber ver size bi yemek ısmarlıyım ben insan olarak onu seviyorum demiş.ne demek bu şimdi

"Gezip tozmak istiyorum ama onunla evlenmeyi düşünmüyorum" demek. Sizi insan olarak bile sevseydi ailenizi ve sizi bu duruma düşürmezdi. Kesinlikle görüşmemenizi öneriyorum.

para kaynağını tamamen ortadan kaldırmak istemiyor olabilir.

gitme görüşmeye, o arkadaşına da " olabilirdi aslında ama sonrasında bi işim var erteleyemeyeceğim" de.

onunla görüşmeye dayanamam kendimi kötü hissederim falan deme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…