sıradan tartışma değildi kendi beyninde bitirdiğini söyledi zaten.insan olarak seviyormuş ama aşk yokmuş
Senin Etinden sütünden yaralanmış İş ciddiye gelince hemen U dönüşü yapmış .karaktersizmiş Kurtulduğun için gözünü açtığı için şükretmelisin. Paranı yılını Harcatmışsın boşu boşuna hala üzülüyormusun ???arkadaşlar çaresiz kaldığım bi durum var.kimseye anlatamadım.5 yıllık bi ilişkim vardı erkek arkadaşımla.beni ailesiyle tanıştırdı arkadaşları falan güzel bir birlikteliğimiz vardı.ben onun facebook twitter gibi gibi sosyal ağlarda msjlarını gördüm kızlarla yazışmış telefonlaşmış buluşmuş.bu yüzden kavga ediyorduk.ayrı şehirlerdeyiz ama her hafta sonu falan görüşüyorduk.yakın şehirler.babamla tanıştırcam seni dedi.ben biraz çekindim bana sen dalga geçiyorsun istemiyorsun falan dedi.neyse babasıyla tanıştık.aileme konuyu açtım bu hafta sonu babamlarla tanışcaklardı ancak.pazar günü olmadık bişeyden kavga çıkardı.senle ten uyumum yok dedi.kaldıkı birlikte olmadık hiç.aramızda yaş farkı var dedi.ben ondan 4 yaş büyüğüm.sıkıldım artık dedi soğudum senden dedi.bende babama ne söyliim dedim.zaten zor ikna etti annem.işleri çıkmış dersin dedi.ve pazar gününden beri görüşmedik.aramıyorda.ben aileme karşı rezil oldum.5 yıl boyunca her kötü zamanında yanındaydım.maddi olarak çok destek oldum işyeri kapanmıştı çok borçları vardı.halende var gerçi.ben napıım şimdi emeğime parama vaktime uğradım hakarete nasıl dayanayım ne olur bi akıl verin
Ne sinir bozucu biriymiş ya...
Sorsaydın arkadaşından senden aldığı kadar para alabiliyor muymuş?
Senin Etinden sütünden yaralanmış İş ciddiye gelince hemen U dönüşü yapmış .karaktersizmiş Kurtulduğun için gözünü açtığı için şükretmelisin. Paranı yılını Harcatmışsın boşu boşuna hala üzülüyormusun ???
Bence öyle bi adamdan kurtulduğuna sevinmelisin.
Aslında hatayı en başta o kızları öğrenip ayrılmamakla yapmışsın.
Birde üstüne babana söylemişsin. En çok üzüldüğüm durum bu
Bence dava açıp hakkını aramalısın
kendi çok ısrar etti bidaha olmaz falan dedi ama ozaman gittiğimde dönmekle hata yaptım.anneme söyledim babama söylicek artık.ama para olayını bilmiyorlar.bilse babam evlatlıktan reddeder onlar maaşımı bankaya yatırdım sanıyorlar.dava açıcam evdekiler duymadan halletmenin yolunu bulacam
Bankaya yatırdığını mı sanıyorlar
davayı nasıl açacaksınız , krediyi siz çektiniz onun adına delil var mı elinizde bu arada dikkat edin banka eve evrak göndermesin yoksa ailenizde haberdar olur durumdan
kızlar bi gelişme oldu.onla ortak arkadaşımız vardı bayan.onla yarın buluşcaktık.ona demişki gelince haber ver size bi yemek ısmarlıyım ben insan olarak onu seviyorum demiş.ne demek bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?