aklınızdan geçirdiğiniz kişi karşınıza çıkıyorsa

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
Merhaba bayanlar. Ben şu anda çok garip hisetmeye başladım. Ben böyle arada heyacanlanırım garip olurum ve onada kimi düşündüyesem o hafta içinde yada gün o kişi ile mutlaka karşılaşırım. aklıma yüzü gelse karşıma çıkıyor çok garip bir duydu sanki karşımdaki kişide bnei düşünüyor gibi hissederim. sizede oluyor mu?

gerçekten o anda beni düşündüğü için galiba yüüm kızarır soğuk terler basar...kalp kalbe karşı mı gerçekten.a.s.

kalb kalbe cok karşı opuyorumnanaktan

sevdigimle konuşurken aynı anda aynı sözcükleri söyledigimiz zamanalrı bilirim
hatta aynı espiriyi yapıcagımızı da
ve hatta kendi düşüncemi söylediğimde sanki onun içini okudugumu düşünür ve oda aynı şekilde benimkini okur :asigim::asigim:

bende rüyamda görsem karsılasırım yada aklıma gelir biri mesela ya o an arar yada görurum

Benimde çok olur. Mesela işe giderken bir arkadaşımı düşünürüm mutlaka arar beni, yada msnde karşılaşırız. Şuana kadar ilginç olanda mesela epeydir görmediğim birisini yolda giderken düşündüm ve kızılayda karşıma çıktı, çok şaşırmıştım. Hatta kendimden korkar olmuştum, bazen başkalarınıda düşünüyorum ama onları görmüyorum o başka :emir_bebek:

en etkilendiklerimden birisi başka bir şehirde yaşayan meslektaşımı hiç görmeden mail aracılıgı ile yazışırken birbirimizi benzer bir rüyada aynı gece görmemiz. iki bayan olarak bazen mail aracılıgı ile de dertleşirdik. aynı gece çok benzer bir rüyada birbirimizi görmüşüz.

Bu konunun aşk hikayelrimiz/dertlerimiz bölümünde ne işi var anlamadım.sempatiksalakcinni

Merhaba bayanlar. Ben şu anda çok garip hisetmeye başladım. Ben böyle arada heyacanlanırım garip olurum ve onada kimi düşündüyesem o hafta içinde yada gün o kişi ile mutlaka karşılaşırım. aklıma yüzü gelse karşıma çıkıyor çok garip bir duydu sanki karşımdaki kişide bnei düşünüyor gibi hissederim. sizede oluyor mu?

gerçekten o anda beni düşündüğü için galiba yüüm kızarır soğuk terler basar...kalp kalbe karşı mı gerçekten.a.s.

kalp kalbe karşı ve temiz kalpliymişsin.. bende de o çok oluyor hatta ne ballısın sendeki

şansı %1i bile bende yok diyenler oluyor ama ben bunun balla ya da şansla alakalı olduguna

inanmıyorum.. hihoyyyt

rüyamda arkadaslarla yolda karsılastıgımızı gördüm ve ertesi gün aynı yerde aynı kişilerle karsılastık yaşadığım en garip olayımdı.. :delphin:

kalb kalbe cok karşı opuyorumnanaktan

sevdigimle konuşurken aynı anda aynı sözcükleri söyledigimiz zamanalrı bilirim
hatta aynı espiriyi yapıcagımızı da
ve hatta kendi düşüncemi söylediğimde sanki onun içini okudugumu düşünür ve oda aynı şekilde benimkini okur :asigim::asigim:

hehe bende bunu çok yaşıorum, ortada konu yokken aynı aynda aynı konuşarı açıoruz msnden falan :D kalo kalbe karşı

Back
X