Aklm kark canm yanyor

yaxsxam_acxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
6
0
86
32
Kocaeli
mrb arkadaslar ben aşk yüzünden hep acı cekıyorum sevgılım istanbulda ben ızmıtte yasıyorum 8 aydır cıkıyoruz ama onu mutlu edemedıgımı söluyo ne yapsam mutlu olmuyo cok farklı öncekı ılıskılerım gıbı degıl herseyı yptım herseyımdn vazgectım ama olmadı onu okdr cok sevıyrmkı o onu sadece sevdıgıme ınanıyo cok sevdıgıme herseyden ck ona deger verdıgıme ınanmıyo buda benım canımı acıtıyo ne yapmalıyım bana yardmcı olurmusunuz ben onu cok sevıyorum Çok üzgünüm çoooksenağlama

senin ki aşka değil kölelik resmen..
hemen hemen acilen kurtul!!!!
daha berbat bir noktaya gelmeden ilişki..
mutlu edemiyorsan ayrılsın..yasakkelime
aklını başına al adam maymun etmiş seni

ya bide biraz sevişme faln oldu ondan sonra yıne böle herseyden vazgectım fln ama böle oluyoo ama sevıyorum kalbım söz dınlemıyo

canım bu adama söylenecek tek şey var:
git...seni mutlu edeni bul
ya sen seni seven birini muhakkak bulacaksın.
işte o zaman bu adam için harcadığın zamana yanacaksın söylemesi
benden....

kızım sen delimisin yaaaa ayy kızdım valla ne demek beni mutlu edemiyorsun sen bunun her dediğini yapıp herşeyden vazgeçip fedakar olursan tabi mutlu edemezsin erkekler nankördür arkadaşım yaramazsın bir kere tepene çıkmış bu mümkün değil indiremezsin sen unut bunu bence .....:1closedeyes:
ayrıcada ne bu güçsüzlük gurursuzluk anlayamadım hiç kimse vazgeçilmez değildir belliki adam seni sevmiyor sen niye paralayacaksın kendini kadınların en sevmediğim yanı bu zaten aptalca sevmeleri .....
aç gözünü kızım uyaaaaannnnnn.....

şekerim bak sen onu mutlu etmeye uğraşıyosun o senin için buna çabalıyo mu. biz insan diili miyiz niye onları mutlu etmeye uğraşalım sonra bak zaman daha erken ilerledikçe ilişki dönülmesi zorlaşıyo. biz enayi miyiz ya hep onlara mutluluk verelim karşılık almadan...

aşkta eger bi kere ümitsizlik başladıysa snn sesini bile duyunca mutlu olmuosa bence bırk gitsn yaşadımbiliorum hep bi bahaneleri vardır mutsuzluk için çünkü ne yaparlarsa yapsınlar gitmeyecegimizi bilirler ona şunu diceksn sadece sen olmasanda ben yaşarım benm varlıgımseninle olmadı sen olmasanda devm eder demezsn ben sensiz naparım aşkım bırakma beni dersn o ilişki zatn o gün bitmiştir aşknı göstericeksn ama abartmadn yavaş yavaş belli ediceksinki sendn gelecek aşkım kelimesine muhtç hale gelsn

Boş versene yaaaa yol ver gitsin.Şeviştik felan demişsin.Çok büyük hata etmişsin bence ama bu ilişkkiye devam ederek hatanı çifte kavrulmuş hale getirme.Sevgi falan hikaye böyle adam sevilmez sende sadece bir beraberlik yaşadın diye ayrılamıyorsun bence ama yanlış hata ediyorsun.

Kendini Mutlu edene gitsin beyfendi hl?
Ne demek ya Beni mutlu edemiyorsun
ah canim benim ya cok üzüldüm ama güclü ol toparlan istersen cok gec olmadan

şimdi devam etsen ilerde mutlaka bi yerden patlak vericek benim sevgim ikimize de yeter diyosun çünkü. onsuz ne yaparım diyosun varsın sevmesin ben fedakarlık yaparım diyosun. olmuyo öyle işte. etrafndaki mutlu insanlardan neyin eksin senin, hiçbişeyin o yüzden artık sende mutlu olmak için çabala...

canım cok iyi anlıyorum seni
erkekler böyledir işte mutlu olmazlar aslında erkekler değil de insanın doğasındadır bu seni çok sevenle mutlu olmazsın senin sevdiğinle mutlu oldugunu düşünürsün
hiçbişi demeden bitir o bitirmesin mutsuzum diye. suan bi ilişki içindesiniz ayrılmadınız ama madem mutlu edemiyorum ayrılıyorum senden de ve bitir
senin bitirmen ona cok koyucaktır ve emin ol hatasını anlıycaktır
biraz zaman ayrıldıktan sonra sabredersen hersey yoluna giricektir canımm
çok taviz vermişsin belli ki azcık çek kendini.düşünücektir o hatasını anlamaya baslıycaktır
üzme kendini çok kıyamam sana aşk böyle birsy işte ama sen yine de herkesin söylediklerini bi düşün
kalbinin dediğinle hareket edersen yanılırsın kib canımmyerimseniben

Son düzenleme:
canım seviştik demişsin ya acaba o bunu benle yaşadı
artık benden kopamaz ne yapsam ses çıkarmaz die düşünüoo ve senın duygularınla oynuo
unutmaki hayat ondan ibaret diil kendini ne sanıosa budala heriff

madem senınle mutlu olamadıgını soyluyor o zaman senın onla bırlıkde oldugun her dakıka zaman kayıbı bence senın için çünki senın yazdıklarından ben sonu olmayacak bir ilikşi olarak anladım ve sonunda sen mutlu olmayacaksan ki şimdiden üzmüş seni bırak gıtsın.kimsenın ama hiçkimsenın seni üzmesıne izin verme. hayat 3 günlük degilmidir. dünü yaşadık bugünü yaşıyoruz bırde yarın var bu kadar kısa süremiz ondan mutlu ve neşeli geçir hayatını bunun içinde senı mutlu edebılecek insanlarla bırlıkde ol yerimseniben

ya bide biraz sevişme faln oldu ondan sonra yıne böle herseyden vazgectım fln ama böle oluyoo ama sevıyorum kalbım söz dınlemıyo

sevdiğini kanıtlamak için mi seviştin?:1shok:

hemde beni mutlu edemiyorsun diyen adamla,hay Allah ya!

off ki ne off ya bu bizdeki sevgi açlığı,mutlu etme manyaklığı ne zaman bitecek ya..ne zaman özgürce seveceğiz ve sevileceğiz..

hayatın boyunca asla ve asla kimseye en özeli sırf onu mutlu etmek için paylaşma,baksana o bunu hakedecek kadar bile karakterli değil!!!

hata,hatayı getiriyor..

derinss'in her kelimesine katılıyorum.Yahu arkadaşlar insan evlenince bile öyle hemen kocasıyla yatağa giremiyor çekiniyor.Çok duyuyoruz yani evlenipte ilk gece beraber olmayan nasıl güveniyorsunuz öylesine sadece sevgiliniz olan bir adama ayrıca sadece birini mutlu etmek için en özel şeyi kendini nasıl sunarsın.Üstelikte 15 yaşındasın daha!!!!!! Sen artık yapmışsın bir hata ama bu konuyu okuyan arkadaşlar en azından ders alsın.
Hemen ayrıl ondan arkadaşım hatana devam etme.Umarım hep mutlu olursun ve senin kıymetini bilecek biride çıkar karşına. Şeniz

hay Allah'ım sen aklımı koru beni mutlu edemiyorsun diyen bi adamla sevişmek :1shok:amacım seni yargılamak değil ama böyle bişiyi neden yapar insan anlamıyorum ya güzelim karşına kimler neler çıkıyor sen bu kuura bakma ama salağın peşinden neden koşuyosun onda seni mutlu eden ne var ne veriyor sana kendini ölç tart iyice düşün kimse vazgeçilmez değildir bunu sakın unutma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sırf o mutlu olcak diye kendine ucuz kadın muamelesi yapma!!!!

sen bir hanımefendisin hiçbir erkege mecbur değilsin mutlu değilse yol orda gitsin seni böyle gaza vermesine izin verme.....

Her kelimesine katılıyorum.
Unutma kimse senden daha değerli olamaz.
Beni mutlu edemiyorsun ne demek.Kötü Kazen
Eğer böyle düşünüyorsa ayrılsın neden sana acı çektiriyor ki.
Ayrıca sen ona verebileceğin herşeyi vermişsin afedersin ama seni bir nevi cepte görüyor artık.İnan çok üzüldüm umarım senin kıymetini bilecek biriyle karşılaşır ve çok mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…