Aklm kark canm yanyor

arkadaşım değmez sadece bnu derim benim sevilimde uzaktaydı 2 sene çok güzel düşe kalka devam etti ama bitii acayip bu erkekler nanköörler değmezmiş anladım.ama hala özlüyorum arasın istiyorum aramıyo unutmuş beni galiba nasıl unutur anlamıyorum ..:(

bu laf kolay bir laf değil inşallah terk etme güçünü kendinde bulursun sonradan çok daha zor olur çünkü kolay gelsin konuşması kolay tabiki ama olay uygulamada

birşey anladım yaşadıgım tecrüben çok deger vermiyecen veriyorsanda içinden ver belli etme. erkeklere verdikce istiyorlar sonra yüzüstü yarı yolda bırakırlar.sanmıyorumki çok deger verilecek erkek var ortada.azarla küs naz yap herşeyi iste sık sık ara sor sevilirsin erkekler aşağalanmaktan zevk alıyor. oh rahatladım. içim yanıyor:(

erkekler böyle iste mutlu degilse birak gitsin sen herseyi yapiyormussun o sana ne yapiyor biliyorum zor insan sevince böyle oluyor ama düsünsene hep üzülen biz oluyoruz erkekmilleti nankör bencil

Kendini anlamsız sözlerin ve kişilerin kölesi yapma öyle bir zaman gelicek ki tüm yaptıklarından pişman olacaksın işte o zaman geldiğinde pişman olmamak için kendinle yüzleş otur ve düşün kendin için en doğru olanı yine sen kendin vereceksin o yüzden düşüncelerinle senin arana kimsenin girmesine izin verme eğer sen onu mutlu edemiyorsan bırakta başkaları mutlu etsin hayat senin hayatın kimse için kendini üzme unutma yaşadğımz bu yolun sonunu kimse bilmyor,kaderimizin bize ne göstereceğini de bilmiyrz o yüzden KEŞKE sözcüğünün hayatına girmesine izin verme.:kızgın:yerimseniben

Mutlu degilse neden hala seninle beraber?
Ayrilmak icin bahane mi ariyor acaba?
Bence sor.
Sen onu mutlu etmek icin uzulmussun farkindamisin?

En guzeli erkek arkadasinla konusmak.
Sor bakalim nasil mutlu olurmus.

benden onceki arkadaslarimin soylediklerinin hepsine tamamen katiliyorum...ama ben birseyi merak ettim..durduk yerde mi sevdigine inanmadi ve mutsuzlugunu sorgulamaya basladi? bana biraz tuhaf geldi acikcasi.... CADIARZU

tatlım nası böle bişey düşünüosun anlamıorum
onun için herşeyi yaptım diosn ve yinede mutlu olmuo beyfendii
madem öle ne die seni seçmiş
yada nie kendisni mtlu edecek birine gtmio
bence tavrını koy ortaya , bu çocuk oyuncuğı diil sonuçta

merhaba canım daha ne yapacaksın anlaşılan fazla yüz vermişsin erkek milletine fazla yüz verirsen al işte sende olduğu gibi kudurur.bence arkana bile bakmadan yoluna devam et .hata üzerine hata yapma kendine yapabileceğin en iyiiyilik bu

mrb arkadaslar ben aşk yüzünden hep acı cekıyorum sevgılım istanbulda ben ızmıtte yasıyorum 8 aydır cıkıyoruz ama onu mutlu edemedıgımı söluyo ne yapsam mutlu olmuyo cok farklı öncekı ılıskılerım gıbı degıl herseyı yptım herseyımdn vazgectım ama olmadı onu okdr cok sevıyrmkı o onu sadece sevdıgıme ınanıyo cok sevdıgıme herseyden ck ona deger verdıgıme ınanmıyo buda benım canımı acıtıyo ne yapmalıyım bana yardmcı olurmusunuz ben onu cok sevıyorum Çok üzgünüm çoooksenağlama

walla cnmm yanlış yoldasın derim ben. baştan kurallarını koycaktın kaprisli kızı oynıcaktınn.
çünkü ilişkilerde bazı dengeler vardır sen çokktaaan bu adama vermişsin bu dengeleri.
haa şuan kurtarılabilir mi nacizane çözüm yollarımdan düşüneim öncelkle yapman gereken tawrını bi güsel deiştircen iletişim sakın kopmasın ama bu adam değer vermiosun derken ayak yapıo bence sana amacı kırılma darılma ama daha da kullanabilmek seni geçiceksin bunu senin ona çok bağlı oldugunu çok sevdiğini çok da değer verdiğini öyle de bi bilio ki bunlarla da seni parmagında oynatabileceğini düşünüo herkes gibi aman bırak gitsin demicem belli ki seviyosunn ben zatenn şuna inanırım kuralına göre oynadktn soora adam edilemicek erkek yoktur:):)
bence yapman gerekenler ilk etapta kesin ve kesin kezz artık eskisi kadar umursamadığın sevmediğin düşüncesine kapılmalı gör bakk nassı damdan düşmüş gibi olcakk kafası karışcakk
sooracgma bunun ilgisi artmaya başlar emin ol sen böle yapınca daha da mı köpek edeyim diosun bilmiorm sewgim tükendi sanırım ayagı çek sen bana böle böle yaptıkça soğudum sanki falan tarzı dawranıslara gir baktınn ilgi artmaya devam mı edioo yelkenleri suya indirmek yookk bi süre arkadas kalalma getir olayı aaa tabiii bunları yaparken dikkat etmen geren nokta iletişşm sakın kopmasın hep umut ısıgı bırak umut ısıgı göremesse erkek milleti pes etmeye meyillidir nerde kalmıstık burnu sürttükten soora da kurallarını koyarak ve kabul ettirerek affedebilrsin çünkü adamın kafasını çoktan çelmiş olagndan bu sorunları bi daha yaşamazsın bencejeyyar

onu mutlu edemediğini söylüyorsa artık bu birde mesafeden kaynaklanıyor
ona gerçekten değer verdiğini ispat etmelisin
arayıpta bulamadığı en sevdiği bir şeyi bulup ona hediye etmelisin
bunun gibi şeyler yapabilirsin

telefon açma telefonunu kapat bi şekilde san ulaşamamasını sağla 1 hafta uzaklaş daha sonrsında seni aradığında benimle mutsuz olduğunu söylemiştin kırgınım ve kafamı toparlamam lazım bi süre görüşmeyelim sanada iyi gelir daha sonra konuşur bi karar veririz dee bak o zaman senin şımarık kendini dünyanın merkezi zanneden sevgilin nasılda tıpış tıpış gelecek kaçan kovalanır unutma....başarılar

kizlarin hepsine katiliyorum.o sana beni mutlu edemiyosun dedi diye sende haliyle kabullenemiyorsun onsuzlugu ama kimse icin akan gözyasina degmez.kendine deger ver biraz ya mantikli düsün,sadece sevmen hayatinda olmasini hakediyormu? bence etmiyor cünkü o seni coktan silmis baska gönüllere yol almis....

yaa boşversene sana "beni mutlu edemiyosun" diyen biri için sence değer mi ?? toparla biran önce kendini ve böyle biri için asla üzme kendini.

Back
X