Cilt Bakımı Ürünleri Akmayan göz kalemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar merhaba,
Cilt yapım yağlı olduğu için gözümde göz kalemi durmuyor akıyor, buda sinir bozucu bir durum. Önerebilceğiniz dayanıklı göz kalemi var mı?

maybelline in tatto krem farini aldim ben.kisa fircayla kalem gibi cekiyorum gozume ve yikamadan asla cikmiyor.uygun fica alir ve kullanmayida ogrenrsen super bir urun.gecen sene siyah ve altin sarisini aldim hala kullaniyorum.gorsellerde aratirsan bulursun.

Yandex

maybelline in tatto krem farini aldim ben.kisa fircayla kalem gibi cekiyorum gozume ve yikamadan asla cikmiyor.uygun fica alir ve kullanmayida ogrenrsen super bir urun.gecen sene siyah ve altin sarisini aldim hala kullaniyorum.gorsellerde aratirsan bulursun.

Yandex

tşk ederim tatlım

Bende aynı dertteyim
avon kalemlerini kesinlikle kullanma çok akıyor,flormar kullanıyorum bu aralar o avon kadar akmıyor.
tek beğendiğim bir yerde hacdan gelme göz kalemi vermişdi bir arkadaşım o hiç akmıyordu ama malesef kaybettim :50:

ahh ahh bende bulsam o akmayanları ne mutlu olcam, altın kaybetmişsin resmen o kadar değerli benim için akmayan :1::1::1:

Akmayan göz kalemi yok arkadaşlar,herşeyi denedim mac,benefit,dior,estee... hepsinii,akmayan kalem bence icat edilmedi:) yada göz kapaklarım yağlı olduğundan bende durmuyor olabilir. Tek çözüm eyeliner,sabah sürüosunuz akşama kadar kalıyo ne akma ne bişey,kesin çözüm:34:

Akmayan göz kalemi yok arkadaşlar,herşeyi denedim mac,benefit,dior,estee... hepsinii,akmayan kalem bence icat edilmedi:) yada göz kapaklarım yağlı olduğundan bende durmuyor olabilir. Tek çözüm eyeliner,sabah sürüosunuz akşama kadar kalıyo ne akma ne bişey,kesin çözüm:34:

bende eyeliner bile akıyor durumum o kadar vahim sen düşün gerisini :1::1::1::1::1::1:

ben maybelline dramatik look kullaniyorum çok memnunum,digerleri kadar akmiyo,yves saint laurentide denedim ama meybelline daha çok hoşuma gitti

bende hiç durmuyor, çok isterdim kullabilmek. göz üstüne sürüyorum ama içine olmuyor maalesef. akmayanda işe yaramadı. içine sürünce gözüm hep ıslak oluyo, alerjim flnda yok. kalıcı istiyorum, annem yaptırdı çok memnun ama dış tarafa çiziyolar tabi. yakışır mı bilemedim.

Merhabalar
13 yıldır profosyonel makyözüm. Size bir makyaj sırrı. Kalemin ucunu 1-2 saniye yakıp sürerseniz en dandik kalem bile akmaz ve simsiyah bir renk verir :))

bende hiç durmuyor, çok isterdim kullabilmek. Göz üstüne sürüyorum ama içine olmuyor maalesef. Akmayanda işe yaramadı. Içine sürünce gözüm hep ıslak oluyo, alerjim flnda yok. Kalıcı istiyorum, annem yaptırdı çok memnun ama dış tarafa çiziyolar tabi. Yakışır mı bilemedim.

ben yeni keşfettim beyu nun akmayan gozkalemini.fiyatı 28 tl. Surup iki dk bekle kuruyr ve çıkmıyor. Ama yağlı krem gozlerine kullanma bide mat far sur.

pastel kullanıyorum ben de. gına gelmişti flormardan falan sürekli akıyordu göz altıma siyahlığını sevdiğimden vazgeçemiyordum, ama pastelden çok memnunum siyahlığı da çok koyu ve akmıyor fiyatı da uygun kullanmak isteyenlere önerebilirim. :32:

kesinlikle make up forever'ın aqua eyes black göz kalemi. asla akma bulaşma yapmıyor.

ben de son zamanlarda farmasinin secret eyeliner pen'ini kullanıyorum, markayı önceden duymamıştım ama denediğime değdi, çok memnunum. size de öneririm.

Bi dolu markanın siyah kalemini kullandım ve bence en iyileri şunlar

YSL, MAC, MUFE, Estee Lauder, Clinique ve bir de zaman zaman satışa giren Avon'un supershock kalemleri cidden güzeller :)

Back
X