canım ozel mesajların dolmuş sıl.atamadım msj sana.urunu heryerden bulabılırmıyız bu arada
Sephora,tekinacar ,boyner gibi magazalarda bulunmakta:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ozel mesajların dolmuş sıl.atamadım msj sana.urunu heryerden bulabılırmıyız bu arada
Arkadaşlar merhaba,
Cilt yapım yağlı olduğu için gözümde göz kalemi durmuyor akıyor, buda sinir bozucu bir durum. Önerebilceğiniz dayanıklı göz kalemi var mı?
maybelline in tatto krem farini aldim ben.kisa fircayla kalem gibi cekiyorum gozume ve yikamadan asla cikmiyor.uygun fica alir ve kullanmayida ogrenrsen super bir urun.gecen sene siyah ve altin sarisini aldim hala kullaniyorum.gorsellerde aratirsan bulursun.
Yandex
Bende aynı dertteyim
avon kalemlerini kesinlikle kullanma çok akıyor,flormar kullanıyorum bu aralar o avon kadar akmıyor.
tek beğendiğim bir yerde hacdan gelme göz kalemi vermişdi bir arkadaşım o hiç akmıyordu ama malesef kaybettim![]()
Denemis oldugum ve cok memnun kaldigim bir urun dioru tavsiye ederim arkasindaki aparatlada kalemini far gibi dagitipda kullanabilirsin asla akma yapmiyor![]()
Akmayan göz kalemi yok arkadaşlar,herşeyi denedim mac,benefit,dior,estee... hepsinii,akmayan kalem bence icat edilmedi:) yada göz kapaklarım yağlı olduğundan bende durmuyor olabilir. Tek çözüm eyeliner,sabah sürüosunuz akşama kadar kalıyo ne akma ne bişey,kesin çözüm![]()
bende eyeliner bile akıyor durumum o kadar vahim sen düşün gerisini![]()
Benim de sorun ayni, akiyor bir sure sonra. Pudra surdum altina ama, banamisin demedi. Mac alip denenecek ilk firsatta.![]()
bende hiç durmuyor, çok isterdim kullabilmek. Göz üstüne sürüyorum ama içine olmuyor maalesef. Akmayanda işe yaramadı. Içine sürünce gözüm hep ıslak oluyo, alerjim flnda yok. Kalıcı istiyorum, annem yaptırdı çok memnun ama dış tarafa çiziyolar tabi. Yakışır mı bilemedim.