Cilt Bakımı Ürünleri akne ve siyah nokta istilasına çözüm krem acil(lütfen konumu taşımayı çok büyük bir dert)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
merhaba arkadaşlar yüzümde ardı arkası kesilmeyen hiç geçmeyen hiç bitmeyen akneler var ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım.tahlil yaptırdım değerlerim normal.bana aknelerİ ve siyah noktaları geçirecek kozmetik ürünleri ve kremler tavsiye eder misiniz

Tahlil yaptirmisken bi zahmet dermatologa sorsaydin keske

Bugün cildiyeye gittim yüz yıkama jeli önerdi.
Markası pek farketmez düzenli olarak temizle.
Bir de ben himalaya neem mask öneriyorum

cildiyeciye git kendin ugraşma 1 senedir iki haftada bir geziyorum kurtuldum siyah noktadan vs. kendimiz cildimize açma kapama işlemini yapmadıgımız için bir türlü geçmiyor artıyor siyah nokta vs. cildiyecim bana baya uzun süre anlattı mantıklı geldi tek basına jellerle falan olacak işi değil

cildiyeciye git kendin ugraşma 1 senedir iki haftada bir geziyorum kurtuldum siyah noktadan vs. kendimiz cildimize açma kapama işlemini yapmadıgımız için bir türlü geçmiyor artıyor siyah nokta vs. cildiyecim bana baya uzun süre anlattı mantıklı geldi tek basına jellerle falan olacak işi değil
açma kapama işlemi neymiş?

açma kapama işlemi neymiş?
gözenekleri kendileri verdikleri özel bir buharla açıyor siyah noktaları vs. parmakla sıkıp temzileyip özel bir tunikle kapatıyorlar , bu işleme açma kapama işlemi deniliyor , gözeneklerin kapalıyken üstten jellerle vs. yüzünü yıkarsa gözeneklerin daha da genişler siyah noktaların artar çok düşünme yani cildiyeciye git kurtulacaksın illetlerden.

Back
X