bi kaç fotograf ekledim değişik açı ve ışıklardan her ne kadar istediğim gibi yansıtamasamda
minik minik o kızarıklıklar hep sivilce ve iyileşmiyolar o şekilde kalıyolar pütür pütür
mayajla falan hiç belirgin değiller ama 7/24 makyaj da mümkün değil
bu öncesi hali sonrası için biraz daha zamana ihtiyaç var sanıyorum
o kadar çok krem kullandımki artık hiç birine güvenmiyorum.Sivilce içten gelen bişey hem kremle çözmek geçici diye düşünüyorum
benim yüzümde aynı
yanaklarımda da hafif kızarıklık var her daim bi de gözenekler kocaman kocaman üf onlara iyi gelme olasılığı var mıdır ki acaba...:44:
herkeze selamlar çektiğim bikaç foto vardı ama telefonmudan sildim yanlışkla şuan suratımda kremi kullandıktan sonrada sivilce kalmadı gerçekten etki süper oldu bana diğer arkadaşlarda etkileri paylaşırmı acaba
benim yüzümde aynı
yanaklarımda da hafif kızarıklık var her daim bi de gözenekler kocaman kocaman üf onlara iyi gelme olasılığı var mıdır ki acaba...:44:
gözeneklerinde bi değişiklik oldu mu
ben de pek olmadı keşke olsaydı
benim daha beter
güneşte de soğukta da kızarıyo, kızaran yerler kuruyo, kabuk kabuk oluyo...
sivilce değil bu ama ne anlamadım
ben de de var bu aslında banyodan çıktığımda da balık pulu gibi dökülür her yerim kuruyunca sırtım sızlar hatta gerilmekten
ama azaldı gibi de neden bilemedim şimdi:44:
2 gündür sabah-öğle aksam yüzümü temizleyici ile yıkadıktan sonra gülsuyu sürüyorum,arkasından da krem...
biraz düzeldi pulları ama o pullar kalkınca kırmızılık kalıyo ya deli oluyorum onlar duruyo hala...
kremi düzenli olarak kullandım artık bitti sivilcelerimden kurtuldum çıkmıyor artık ayrıca izleride yok inşallah bir dahada çokmazlar teşekkürler kazen teşekkürler aknederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?