Sivilceli Ciltler AKNELERİM :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
98
MERHABALAR BENİM YANAK BÖLGELERİMDE AKNELER VAR HERŞEY UYGULADIM GENEDE AYNI DOKTORA GİTTİM VERDİĞİ İMEX KREMİ DE YARAMADI.İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM HEP ACNELYSE YADA MADECSASSOLA İYİ GELİYOR DEMİŞLER.SİZCE NE YAPMALIYIM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

ACNelyse kremine bugun basladim. Somucu yazarim bende bi cok yuz soyucu krem ve sivilce hapi denedim inan ise yaramadi yarasada donemsel oldu sana tek diyebilecegim sivilceler gecici izleri kalici izlerle ugrasmak daha zor benim sivilcem kalmadi ama izleri kaldi

ACNelyse kremine bugun basladim. Somucu yazarim bende bi cok yuz soyucu krem ve sivilce hapi denedim inan ise yaramadi yarasada donemsel oldu sana tek diyebilecegim sivilceler gecici izleri kalici izlerle ugrasmak daha zor benim sivilcem kalmadi ama izleri kaldi
Benim de öyle çok uğraştım olmadı ama bu krem inşallah güzel sonuç verir size ve çok teşekkür ederim bekliyorum :)

Akneli cilde sahip kişiler ilk olarak beslenme düzenlerini değiştirmeli diye biliyorum.
Sağlıklı yaşama adapte olarak, iyi beslenme, spor ve düzenli uyku uyumalı.
Özellikle yağ, baharattan uzak, bol lifli şeylerle beslenmel iyi geliyor.
Gül suyu cildi kurutur, dolayısıyla sivilceleri de.
Suyla karıştırıp bununla yıkayabilirsiniz.

Akneli cilde sahip kişiler ilk olarak beslenme düzenlerini değiştirmeli diye biliyorum.
Sağlıklı yaşama adapte olarak, iyi beslenme, spor ve düzenli uyku uyumalı.
Özellikle yağ, baharattan uzak, bol lifli şeylerle beslenmel iyi geliyor.
Gül suyu cildi kurutur, dolayısıyla sivilceleri de.
Suyla karıştırıp bununla yıkayabilirsiniz.
Denicem bunu tesekkur ederim

Back
X