Sivilceli Ciltler Aknetrent kullananlar bakabilirmi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bilmiyorum🤨 biraz sivilceden sonra kahverengi şeyler kaldı yüğzmde. Leke tedavisi mi başlıyor? Öenemde de beyaz sivilcelerden çıktı ucu olmayan😯
Ben de ilacı kullanip doktor yeterli artık daha kullanma dediğinde yüzümde yani daha çok yanak bölgem de lekeler vardı hemde bariz belli oluyordu doktor büyük ihtimalle gider dedi harbinden gitmişti yani o yuzden lekelere bence cok takılmayın çukurluk varsa onun gitmesi biraz sikintiymis . Ve de benim yüzüm de de tüy yoktu ilaç yüzümde tüylenme yaptı malesef

Ben de ilacı kullanip doktor yeterli artık daha kullanma dediğinde yüzümde yani daha çok yanak bölgem de lekeler vardı hemde bariz belli oluyordu doktor büyük ihtimalle gider dedi harbinden gitmişti yani o yuzden lekelere bence cok takılmayın çukurluk varsa onun gitmesi biraz sikintiymis . Ve de benim yüzüm de de tüy yoktu ilaç yüzümde tüylenme yaptı malesef
Heh işte o lekelerden bende de var. Tedaviniz kaç ay sğrmüştü? Benim gözeneklerim kapanmadı daha😏

Heh işte o lekelerden bende de var. Tedaviniz kaç ay sğrmüştü? Benim gözeneklerim kapanmadı daha😏
Benim tedavim Ekim'de başladı Nisan da bitti temmuz ayinda nikahim oldu herkes dedi ki cildin çok güzel naptın yani temmuza o kadar bende lekeler gitmişti. Ama dediğim gibi bende çukurlar yoktu onun gitmesi içinde güzellik merkezlerinde biseyler yapıyorlarmış yani tam bilmiyorum araştırmak gerek

Benim tedavim Ekim'de başladı Nisan da bitti temmuz ayinda nikahim oldu herkes dedi ki cildin çok güzel naptın yani temmuza o kadar bende lekeler gitmişti. Ama dediğim gibi bende çukurlar yoktu onun gitmesi içinde güzellik merkezlerinde biseyler yapıyorlarmış yani tam bilmiyorum araştırmak gerek
Yaa çok güzel omzaman. Doktor leke tedavisi uygulamıyor mu? Ben sordum 3. Ayıma gircem dedim kaç ay kullanmam gerekiyo ilacı dedim 4 ay dedi toplam 7 mi bilmiyorum bu ay 4. Mü hiç bilmiyorum onu sorcam. Siyah nokta bandı kullandınız mı hiç bu süre içinde zararı olmaz dimi

Çukurum yok da sivilce yerinde pütür var burnumda. İzi kaldı gibi onun başka yok.

Yaa çok güzel omzaman. Doktor leke tedavisi uygulamıyor mu? Ben sordum 3. Ayıma gircem dedim kaç ay kullanmam gerekiyo ilacı dedim 4 ay dedi toplam 7 mi bilmiyorum bu ay 4. Mü hiç bilmiyorum onu sorcam. Siyah nokta bandı kullandınız mı hiç bu süre içinde zararı olmaz dimi
Şöyle söyleyim benim yüzümden ilk başta siyah noktalar gitti hatta 2. Ayim da yüzüm alnim çenem her yerim sivilce idi burnum da pırıl pırıl parliyodu siyah noktalar gitmişti o yüzden ben bant kullanmadım bence sende kullanma sakıncalı olabilir. Bana leke tedavisi için ayrı yetten bişey bı ilaç falan vermedi onlar geçer dedi bana harbiden geçti yani

Ben elimden geldiğince o zmanlar hiç makyaj falan yapmadım.moralini bozmak istemiyorum ama benim yeniden yüzüm de sivilce çıktı yani yüzüm de falan var
Bilemedim yaa bi daha hiç çıkmadı diyenler var bi de çıkan diyenler var😕 bilemedim. Son çare diye başladım benim de iltihaplı değil ama beyaz beyz çıkıyodu. Öyleyse doktorun bana bi daha çıkıyo demesi lazım moralim sıfır şimdi😯 ağrı yaptı mı sende peki eklem falan

Back
X