Sivilceli Ciltler Aknetrent kullananlar bakabilirmi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet benim de öyle çok çabuk tahriş oluyor gunes kremi bile yüzümü kizartiyor yakıyor ilaç kaynaklı oluyor heralde
aynenn yanagımda yuvarlak bi kızarıklık var sivilce lekelerimin oldugu bölgeler kızarık ya cok tuhaf bisey oldu cildim makyajsız dısarı cıkmak hayal

Siz evli misiniz acaba. Bı de hormanlariniz temizmizmis ama karaciğere baktirdiniz mi yani karaciğer de ki yağlanma da sivilce yaparmış.
bekarım.. Herseyim tertemiz cıktı ben anlamıyorum neden cıktılar tekrar o zaman??? bir de ilac yüzünüzde tüylenme yaptı mı?

aynenn yanagımda yuvarlak bi kızarıklık var sivilce lekelerimin oldugu bölgeler kızarık ya cok tuhaf bisey oldu cildim makyajsız dısarı cıkmak hayal
Bı de sana bir önerim olacak ben o ilacı kullanırken haricen bir de yüzüme temizleme Jelin den sonra çörek otu yağı sürüyordum bence siz de bir kullanın yani böyle yüze boca etmek değil de iki damla kadar sivilce izlerine doğru iyi geliyor bence

Bı de sana bir önerim olacak ben o ilacı kullanırken haricen bir de yüzüme temizleme Jelin den sonra çörek otu yağı sürüyordum bence siz de bir kullanın yani böyle yüze boca etmek değil de iki damla kadar sivilce izlerine doğru iyi geliyor bence
arastıracagım tesekkürler:)

valla bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı. Benzamycin, sivex, antibiyotik hep aynı ilacları veriyorlar. Cildim cok hassas anında yakıyor bu kremler ve etki hiç etmiyolar..
O zman belki senin ki sterstendir yoksa niye olacak yani herşeyin normalse inşallah bir cozum buluruz

Bana her şeyi sorabilirsin canım. Ağdadan ızak dur lütfen ben de elimi yüzmüştüm ilaç kullanırken
Merhaba tekrar. Siyah noktalarım biraz azaldı. Üzerindeki turuncu şeyler duruyor. Burnumun üzeri tüylendi. Şuan 3.ayımdayım. Kaç ay daha kullanmam gerek?Doktora sordum kaç ay kullanmam gerek diye 4 dedi. Bana az değil mi? 6 ay olması gerekmez mi? Bu arada kasıklarım çok ağrıyordu. Ve adet zamanım hep kalıntı geliyordu kırmızı değil de kahverengi olanından. Hormon testi yaptı hiçbişey çıkmadı. Kullananlar kaç kullandı bilmiyorum
Bu arada hamileymişsin abla hayırlı olsun🥰 hayırlı evlat olsun.

Merhaba tekrar. Siyah noktalarım biraz azaldı. Üzerindeki turuncu şeyler duruyor. Burnumun üzeri tüylendi. Şuan 3.ayımdayım. Kaç ay daha kullanmam gerek?Doktora sordum kaç ay kullanmam gerek diye 4 dedi. Bana az değil mi? 6 ay olması gerekmez mi? Bu arada kasıklarım çok ağrıyordu. Ve adet zamanım hep kalıntı geliyordu kırmızı değil de kahverengi olanından. Hormon testi yaptı hiçbişey çıkmadı. Kullananlar kaç kullandı bilmiyorum
Bu arada hamileymişsin abla hayırlı olsun🥰 hayırlı evlat olsun.
Çok teşekkür ederim.
Tedavi sürecini ne kadar uzun tutacağın kilo ile belirleniyor. İnternette hesaplama vardı. Şu kadar kilodaki insanlar şu miligram kullanmalı gibi. Hesaplayabilirsin oradan ☺️

Hormon testinde bir şey çıkmadıysa iyi dert etme.
Burnunun tüylenmesine şaşırdım neden öyle oldu ki..

Çok teşekkür ederim.
Tedavi sürecini ne kadar uzun tutacağın kilo ile belirleniyor. İnternette hesaplama vardı. Şu kadar kilodaki insanlar şu miligram kullanmalı gibi. Hesaplayabilirsin oradan ☺

Hormon testinde bir şey çıkmadıysa iyi dert etme.
Burnunun tüylenmesine şaşırdım neden öyle oldu ki..
Bilmiyorum🤨 biraz sivilceden sonra kahverengi şeyler kaldı yüğzmde. Leke tedavisi mi başlıyor? Öenemde de beyaz sivilcelerden çıktı ucu olmayan😯

Back
X