Sivilceli Ciltler AKNETRENT kullananlar burayaaa :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aknetrent kullananlar memnun musunuz?

• Ankete Katılan
    8
Gün demeyelimde bir kac ay sonra gözle görülür fark oluyor ilk ay parliyor daha fena oluyor yuzun sonra ikinci ayda azalmaya basliyor tabi bi arada kuruluk yasiyorsun dermatitler gelisiyor felan
Sivilce kusması derken çok mu aşırı oluyor ve bu kısma kaçıncı haftada başlıyor

Sivilce kusması derken çok mu aşırı oluyor ve bu kısma kaçıncı haftada başlıyor
Benim cok asiri degildi ama var olanlari ikiye katladi diyebilirim 3 haftada pik yapti. Bir de ruh durumum bozuldu biraz o bardagi oradan alirmisin bile deseler o kim oluyorda bana oyle diyor deyip deliriyordum sinirden

Benim cok asiri degildi ama var olanlari ikiye katladi diyebilirim 3 haftada pik yapti. Bir de ruh durumum bozuldu biraz o bardagi oradan alirmisin bile deseler o kim oluyorda bana oyle diyor deyip deliriyordum sinirden
Anladım ya ben bu sivilce kusmasından korkuyorum o yüzden merak ettim ne kadsr sürüyor diye çünkü çıkıp çıkıp geçmezlerss o kötü olur benim için

Anladım ya ben bu sivilce kusmasından korkuyorum o yüzden merak ettim ne kadsr sürüyor diye çünkü çıkıp çıkıp geçmezlerss o kötü olur benim için
Evet kusuyor malesef bu seni rahatsiz da ediyor ama onemli olan tek nokta elini surmeyeceksin. Asla elleme sonrasi gercekten muthis oluyor aradaki farki herkes goruyor. Ve doktorum kustugu donemde bana makyaj bile yapabilecegimi kapatabilecegimi soylemisti

Evet kusuyor malesef bu seni rahatsiz da ediyor ama onemli olan tek nokta elini surmeyeceksin. Asla elleme sonrasi gercekten muthis oluyor aradaki farki herkes goruyor. Ve doktorum kustugu donemde bana makyaj bile yapabilecegimi kapatabilecegimi soylemisti
Teşekkür ederim inşallah bende olumlu sonuçlara ulaşabilirim

mrb arkadaşlar ben yenı uyeyım aknegen kullanmaya bugün baslıcam ama bu tür ilaçları kullanırken kesınlıkle hamıle kalmamak gerekıyormuş doğru mu?

Back
X