Sivilceli Ciltler AKNETRENT kullananlar burayaaa :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aknetrent kullananlar memnun musunuz?

• Ankete Katılan
    8

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
29
Kızlar bugün doktorum bana aknetrent verdi. Benim cildim normalde çok kuru sadece T bölgem yağlı olduğu için alnımda sivilceler çıkıyor ve iz bırakıyor. 2 sene krem tedavisi denedim sonuç olumsuz.... En sonunda bu ilacı aldım. Bana en düsük dozda(10mg) ve gunde sadece 1 tane hap almami soyledi. Haftasonlari da kullanma dedi. Yani kilomu 40 gibi kabul ederek verdi ilacı ama kilom 58. Simdi ben dozu cok düsük alıyorum. Sizce yan etkisi çok olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba.
Ben 3 aydır kullanıyorum.Günde 40 mg kullanıyorum 55 kiloyum. Çenem çok kötü vaziyetteydi şu an bayağı azaldı.Cilt kuruması, cilt hassaslığı , dudak kuruması felaket hissediliyor.Ama sivilceler geçiyor ya çok mutluyum valla :).

Merhaba.
Ben 3 aydır kullanıyorum.Günde 40 mg kullanıyorum 55 kiloyum. Çenem çok kötü vaziyetteydi şu an bayağı azaldı.Cilt kuruması, cilt hassaslığı , dudak kuruması felaket hissediliyor.Ama sivilceler geçiyor ya çok mutluyum valla :).

Benim 10mg ve hep bu dozda kullanacakmışım. Sence düşük dozda yan etkim nasıl olurki:110:

benimde 5. günüm aknegen kullanıyorum aknetrend le aynı burnum alnım kaşlar da dahil pul pul döküldü ekstraçıkan sivilce yok ama varolanlar epeyce kocamanlaştı :) dudaklarda kupkuru çatladı :) izlenimleri eksik etmeyelim. bol bu içmek lazımmış birde bepanthol yüz için ve dudak için aldım daha iyi nemlendirici önerisi olan varsa yazsın lütfen

benimde 5. günüm aknegen kullanıyorum aknetrend le aynı burnum alnım kaşlar da dahil pul pul döküldü ekstraçıkan sivilce yok ama varolanlar epeyce kocamanlaştı :) dudaklarda kupkuru çatladı :) izlenimleri eksik etmeyelim. bol bu içmek lazımmış birde bepanthol yüz için ve dudak için aldım daha iyi nemlendirici önerisi olan varsa yazsın lütfen

Ben hametan pomad kullaniyorum tavsiye ederim. Benim 3.günüm daha hiçbir belirtim yok :)

ben de kullanıyorum ilk ay 10 iki ve üçüncü aylarda 20 aldım şimdi dördüncü ayımdayım ve 30 alıyorum :) etkilerini de bayağı görüyorum dudaklarım içinse bepantholun pişik kremini kullanıyorum kızlar şiddetle tavsiye derim başkası bu kadar etkili olmuyor ;)

Benimde 2.ayin bitti ilk ay 30 ikinci ay 40 mg aliyorum. Eski halimden bi farki yok hala sivilce cikiyo ve izleri kaliyo benim en buyuk sorunum izler olucak sanirim. Dudaklarim soyuluyo ama bekledigim kadar degil cunku bana dudaklarin yara olucak kanicak falan bi dunya sey soylenmisti. Allaha sukur oyle bir sey olmadi. Saclarim cok yagliydi hergun yikamak zorunda kaliyodum ama artik yaglanmiyor :)

Benim 4.günüm hiçbir belirti yok. Hala yuzum yağlı dudaklarim ve ellerim kurumadı çatlamadı. 10 mg kullandigim icin mi acaba? Ama 4.günde bitti artik hala belirti yok hiç enteresan :KK57:

Benim 4.günüm hiçbir belirti yok. Hala yuzum yağlı dudaklarim ve ellerim kurumadı çatlamadı. 10 mg kullandigim icin mi acaba? Ama 4.günde bitti artik hala belirti yok hiç enteresan :KK57:
10 mg cok az zaten. Ben 30 mg la basladim 1 haftadan sonra belirtileri oldu. Biraz daha zamana ihtiyacin var.

Benim T bölgem ve burnumun kenarlari yağlı onun haricinde cildim kuru. O yuzden çok yüksek vermedi dozajını. Bilmiyorum ne zaman başlar belirtileri merakla bekliyorum. :KK66:

kızlar benim 2nci ay bitcek 40 mg kullanıyorum adetim gecikti belimde çok berbat bi ağrı var kullanan bi arkadaşım ben 4 ay adet olmamıştım dedi sizde de gecikme oldumu ?

Benim T bölgem ve burnumun kenarlari yağlı onun haricinde cildim kuru. O yuzden çok yüksek vermedi dozajını. Bilmiyorum ne zaman başlar belirtileri merakla bekliyorum. :KK66:
Merhaba ben de 10 mg baslıcam ve yukselme olmucak gün aşırı içicem aynı sizin gibi cildim. Suan tedavi bitmistir ama nasil sonuclandi doz yeterli oldu mu yan etki yapti mi merak ediyorum :)

Merhaba ben de 10 mg baslıcam ve yukselme olmucak gün aşırı içicem aynı sizin gibi cildim. Suan tedavi bitmistir ama nasil sonuclandi doz yeterli oldu mu yan etki yapti mi merak ediyorum :)
Evet bitirdim. İlk iki ay 10mg kullandım. 3,4,5 ve 6.aydada 20 kullandım. Haziran ayında bitti. Şuan sivilcem kalmadı çok şükür. Zaten çok yoktu olanlar da gitti.

Evet bitirdim. İlk iki ay 10mg kullandım. 3,4,5 ve 6.aydada 20 kullandım. Haziran ayında bitti. Şuan sivilcem kalmadı çok şükür. Zaten çok yoktu olanlar da gitti.
Çok sevindim gecmesine :) peki 10 mg kullanirken iki ay gectiginde yuzunuz duzelmis miydi doz artirmasinin sebebi ne acaba :/ iki ay yeterli olur gibi benim yuzume. Bide haftasonlari diger aylarda da mi kullanmadiniz

Benim de temmuz da bitti tedavim 6. Ayımı tamamladım. Ilk ay 10 mg sonraki aylar sabah 20mg aksam 10 mg olarak devam ettim yuzum tamamen temizlendi cok memnunum. Sadece yanaklarimda biraz çukurlar var çok derin olmamakla birlikte onun icinde iki ay ilacin kremini kullaniyorum ekimde tekrar kontrol

Bende o ilaci 5 ay kadar kullandim sonuc tabiki eskiye gore guzel oldu ama suan hala aktif olarak kucuk kucuk alerjitarzinda cikan sivilcemsi seyler var eylulde 2 yil olacak bu ilaci birakali. Ilactan sonra sivilce lekelero de kaldibazilari gitti ama hala duran izler de var. 3.yillik evliyim suan bebek dusunuyoruz doktor çok uyarmisti bu ilaci kullanirkenhamile kalma gerekiyorsa 3 yil bebis yapma dogan cocuk sakat dogar demistiki ilac kutusunun uzerinde de yaziyor zaten Hamilelikte kullanilmaz diye ama bence vucuttan coktan atilmistir eylulde 2yil olacak dedigim gibi. Eger evliyseniz sakin bebis falan yapmayin..

Bende o ilaci 5 ay kadar kullandim sonuc tabiki eskiye gore guzel oldu ama suan hala aktif olarak kucuk kucuk alerjitarzinda cikan sivilcemsi seyler var eylulde 2 yil olacak bu ilaci birakali. Ilactan sonra sivilce lekelero de kaldibazilari gitti ama hala duran izler de var. 3.yillik evliyim suan bebek dusunuyoruz doktor çok uyarmisti bu ilaci kullanirkenhamile kalma gerekiyorsa 3 yil bebis yapma dogan cocuk sakat dogar demistiki ilac kutusunun uzerinde de yaziyor zaten Hamilelikte kullanilmaz diye ama bence vucuttan coktan atilmistir eylulde 2yil olacak dedigim gibi. Eger evliyseniz sakin bebis falan yapmayin..
Yok bekarim ben :) bende iz bile kalmadi neredeyse. Minnettarim resmen doktora :) bende de gunes lekeleri oldu :) ama akneli yuzum gittigi icin cok gozumde degil. Izotrexin kullaniyorum sivilce izleri icin ben gercekten cok memnun kaldim tertemiz yuzum arkadaslarim sasiriyorlar hep

Yok bekarim ben :) bende iz bile kalmadi neredeyse. Minnettarim resmen doktora :) bende de gunes lekeleri oldu :) ama akneli yuzum gittigi icin cok gozumde degil. Izotrexin kullaniyorum sivilce izleri icin ben gercekten cok memnun kaldim tertemiz yuzum arkadaslarim sasiriyorlar hep
Anladim canim ne mutlu sana bende isotrexin kullanmistim ama 1 ay kadar sanirim. Doktor onu omur boyu kullanblrsn demisti ama 23 yasindayim cilt kendini yeniler diye 1 ay kullandim biraktim surekli boyle kimyasallara maruz kalmak istemedim. Bide bu ilacin kisir yapma olasiligini duyunca korkmaya basladim evliyim ve bu ilactan dolayi 2sene korundum 3.senemize girdik ve artik bebis dusunuyorum.

Back
X