AKP’den hadım ve idam önerisi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
akpden-hadim-ve-idam-onerisi-1602151200_m.jpg

Özgecen Aslan’ın öldürülmesinin ardından, “idam” yeniden tartışılmaya başlandı. AKP'den peş peşe açıklamalar gelirken TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AKP Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya da,“Kadına karşı şiddete ve vahşete dayalı öldürmelerde idam cezası tartışılmalıdır” dedi.

İyimaya yaptığı yazılı açıklamada, Özgecan Aslan’a yapılan saldırıyı,“insanlığımıza düşürülmüş ağır bir lekedir” sözleriyle kınadı.

Ahmet İyimaya şöyle dedi:
"Hukukun mümkün kıldığı en katı cezayı katile tatbik etmek; bizleri sorumluluktan kurtarmaz. Ağır travmalardan ders çıkarmak ve sistemi buna göre düzeltmek vicdanın, aklın ve bilimin gereğidir. Meclis’in tabii misyonu, en başta yaşama hakkını korumak ve ona yönelik tehditleri caydırıcı-hukuk ile bertaraf etmektir. Bu anlayış içinde, kadına karşı şiddete ve vahşete dayalı ölümlerde idam cezası ve ölümle sonuçlanmayan cinsel şiddette niteliğe göre süreli veya sürekli olarak erkeklik gücünü yok etme cezası seçenekleri yeniden tartışılmalıdır. Bu tür cezalara, yasama organının af veya benzeri azaltıcı yasalarla müdahalesini önleyecek çekirdek anayasa normları üretmeliyiz. Aksi takdirde cezalar, çoğu kez ödüle dönüşmektedir."

Odatv.com

http://odatv.com/n.php?n=akpden-hadim-ve-idam-onerisi-1602151200

idam bile yetmez. cektirdikleri acilari aynen yasayaklari bir ceza sistemi getirilmeli. o kiza ne yaptiysa, nasil acilar korkular yasattiysa aynisini yasamali.

Idam bunlara odul olur bence oyle bir aci cektirilmeliki bunlara boyle mahluklara ders olsun gozlerini korkutmak lazim kim boyle biseeyi aklindan gecirse bu 3 serefsizin cektigi acilar gelmeli akillarina YETER BU VAHSETE KALICI BI COZUM GETIRILSIN IDAMLA FELAN OLACAK IŞ DEGIL BU

valla hadım yetmez. yine nefes alacak yine yaşayacak.
Bana kalsa agzından. Kezzap tökelim hergün Bir yerini parcalayalım ellerini keselim ayaklarını dilini hergun Bir yerini..kanını icmeli kanını meydanda diri diri yakmalı

bence de idam olmamalı, ama hadım çok iyi fikir! o herşeyin üstünde sandıkları "erkeklikleri" gitsin de görsünler günlerini! :KK62::KK62:

Cezaevindekiler aynı şekilde karşılık versin bu sapkınlara daha sonra işkence edilsin, hadım edilsin sonra idam ya da idam edilmesin hemen serbest bırakılsın 10 adım yürümeden parçalar millet zaten

Bir hışımla idam isteyenlere sormak isterim bunun sonunu hesap ettiniz mi hiç? İdamın yasalara girdiğinde sadece bu tarz sapıkların katli ile sınırlı kalacağını mı düşünüyorsunuz?

Bu pislik katillerin rahat rahat yaşamasını ben de istemiyorum ama idamın hukuken tanınması çok daha tehlikeli sonuçlar doğurur. Darbe teşebbüslerinden, ahlakçılığa kadar geniş bir uygulama alanına sirayet eder döner dolaşır yine kadınlara, gençlere, muhalif düşünenlere patlar. Adalet sistemi bu kadar bozuk, anayasanın hiçe sayıldığı bir ülkede idam istemek ilmiği boynuna geçirmekle eşdeğerdir.

X