Akpli ler, Hürriyeti basti

Yok bence Sabah'ın yaptığı Kabataş'taki deri giysili saldırganlar fotoşopudur yalan haberden kasıt. Ya da Takvim'deki canlı bomba fotoşopu. Gerçi bu iki gazete yalan haber yapsa da problem olmuyor sanırım. Bilemedim.

Dogru.Yandas sabahin kabatas yalanini burda yuzlerce sayfa savunan bir güruh vardi.Unutmusum.

doğru haber yap canımızı yee ama pardon sen hürriyet gazetesisin doğruluk kim sen kimm.. hem yayınlarsın sonrada kaldırırsın yayındann..

Haber doğru yada yanlış,gazete binası basılmaz değilmi..
Sabah gazetesi ve yandaşlarını hatırlatırım,gezideki türbanlı bacıya çiş olayını,ne oldu doğru çıkmadı haberler..

Haber doğru yada yanlış,gazete binası basılmaz değilmi..
Sabah gazetesi ve yandaşlarını hatırlatırım,gezideki türbanlı bacıya çiş olayını,ne oldu doğru çıkmadı haberler..
ben her yapılan yalan habere burada tepkimi belirttim kabataş olayındada belittim çiş olayındada hani yorumlar yaparken bana kakao ve ben.. ee yorum yaptığınızı görerek yorum yapınn.. hürriyet yalan haber yaptımı yaptıı sonrada yayından kaldırdı kii kim yalan haber yaparsa zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor...

Hurriyet haberi ve twiti yalan haber diye kaldirmadi,Aydin Dogan korkusundan kaldirdi.Hatta bak anasayfasina yapilan bina basma olayini bile erdogan korkusundan dogru duzgun haber yapamiyorlar.Oylesine bir korku imparatorlugu.Bak bakalim bas troll esat Aydin Doganla ilgili nasil ak trolleri kiskirtici twitler atmis.O zaman oturur belki biseyler kafanda.

aydın doğan korkusumuu şimdi buna inanayımmı benn.. ve twitlere gelince herkesin twitleri her yerlerde dolaşıyor birbirlerini kışkırtma twitlerii...... Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,
Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi.veee tuğba hanıma bir kulak ver tepkisini oku okuki neden yalan haber demişim öğrenn..

Yalan haber olduguna inanma kistasin bu muhabirin soyledikleri mi ? Neyseki olaylar arasi baglanti yapabiliyorum.Ben dun 2 video izledim.Sen?.Biri canli yayinda soyledigi 400 milletvekili alan PARTI ve digeri gelen tepkilerden sonra ahabet spikerinin olayi toparlamak uzere 400 milletvekili olan HUKUMET dediniz manipulasyon degil mi ehe ehe diyerek c.baskanina teyit ettirdigi.Sen hangilerini izledin? Partiden kasti neydi sence?Neyse uzatmamak lazim.Neye nasil inanmak istiyorsan oyle.Ama su gercek var dun o ilk soylediginden sonra kanala inanilmaz tepkiler geldigidir..

Adam konuştu hala yalan haber diyorsunuz.O zaman televizyondakilerde kesin montaj.Neyse Hürriyet suçlu zaten o yüzden basıp yıkıp dağıtmak çok normal.

Yıl 2015 barbarlar ülkesi Türkiye.

Adam konuştu hala yalan haber diyorsunuz.O zaman televizyondakilerde kesin montaj.Neyse Hürriyet suçlu zaten o yüzden basıp yıkıp dağıtmak çok normal.

Yıl 2015 barbarlar ülkesi Türkiye.
şimdi senle polemiğemi gireyim tatlımm canın nasıl istiyorsa öyle algılaa..

Atvdeki yayını izledim, videoyu değil. Erdoğanın konuşmasinin iki farklı yerindeki cümleleri birbirine bağlayarak, yalanın daniskasini uydurdular. Önce Dağlıca daki can sıkıcı olaylardan bahsedildi, sonra sunucu konuyu değiştirerek 400 milletvekili açıklamasiyla ilgili sorular sordu, "bunlar olmazdı" derken bugunki koalisyon konusundaki belirsizlikleri filan kastetti, hükümet kurulmasindaki zorlukları kastetti. Artık Kim neresiyle izlediyse yayını... sevmeyin, beğenmeyin adamı ama iftiralar da yetti gari!! Kendim baştan sona izlememis olsam inancam yani, YUH!!!

Adini vermeden bir parti dedi.Hangi partiden bahsetti ? Bize bi aciklasaniz??

Neresiyle izledi derken ? Bu nasıl bir üslup ?

Neyse Tanrı kimseyi parti fanatiği yapmasın tek dileğim bu.Kimse yanlış kabul etmiyor beğendiği parti için.

Nasıl bir cehaletin pençesinde olduğumuzu tüm halk görüyor işte..

Su bile bizim iddialarimizin Dogru oldugunu gosterir hence. Susturmaya calismalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…