Neden?Her yalan haberde mekan mi basicaksiniz? Gezide 3 5 capulcu yakip yikti dediniz?Ne farkiniz kaldi onlardan?Bir de dogru haber kistasin ne? Yandas medyanin sehit haberlerinden sonra paylastigi.Sooonn dk 500 terorist gebertildi.Acil rt ? Minvalindeki haber ajanslari mi?
Abla,twitterda esat diye bas maasli trollun gazina gelip bastilar binayi.Kefen giyin demeyi unutmus esat c ondan giymemisler.Deseydi giyerlerdi.
Yok bence Sabah'ın yaptığı Kabataş'taki deri giysili saldırganlar fotoşopudur yalan haberden kasıt. Ya da Takvim'deki canlı bomba fotoşopu. Gerçi bu iki gazete yalan haber yapsa da problem olmuyor sanırım. Bilemedim.
doğru haber yap canımızı yee ama pardon sen hürriyet gazetesisin doğruluk kim sen kimm.. hem yayınlarsın sonrada kaldırırsın yayındann..
Neden?Her yalan haberde mekan mi basicaksiniz? Gezide 3 5 capulcu yakip yikti dediniz?Ne farkiniz kaldi onlardan?Bir de dogru haber kistasin ne? Yandas medyanin sehit haberlerinden sonra paylastigi.Sooonn dk 500 terorist gebertildi.Acil rt ? Minvalindeki haber ajanslari mi?
ben her yapılan yalan habere burada tepkimi belirttim kabataş olayındada belittim çiş olayındada hani yorumlar yaparken bana kakao ve ben.. ee yorum yaptığınızı görerek yorum yapınn.. hürriyet yalan haber yaptımı yaptıı sonrada yayından kaldırdı kii kim yalan haber yaparsa zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor...Haber doğru yada yanlış,gazete binası basılmaz değilmi..
Sabah gazetesi ve yandaşlarını hatırlatırım,gezideki türbanlı bacıya çiş olayını,ne oldu doğru çıkmadı haberler..
ben her yapılan yalan habere burada tepkimi belirttim kabataş olayındada belittim çiş olayındada hani yorumlar yaparken bana kakao ve ben.. ee yorum yaptığınızı görerek yorum yapınn.. hürriyet yalan haber yaptımı yaptıı sonrada yayından kaldırdı kii kim yalan haber yaparsa zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor...
aydın doğan korkusumuu şimdi buna inanayımmı benn.. ve twitlere gelince herkesin twitleri her yerlerde dolaşıyor birbirlerini kışkırtma twitlerii...... Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,Hurriyet haberi ve twiti yalan haber diye kaldirmadi,Aydin Dogan korkusundan kaldirdi.Hatta bak anasayfasina yapilan bina basma olayini bile erdogan korkusundan dogru duzgun haber yapamiyorlar.Oylesine bir korku imparatorlugu.Bak bakalim bas troll esat Aydin Doganla ilgili nasil ak trolleri kiskirtici twitler atmis.O zaman oturur belki biseyler kafanda.
aydın doğan korkusumuu şimdi buna inanayımmı benn.. ve twitlere gelince herkesin twitleri her yerlerde dolaşıyor birbirlerini kışkırtma twitlerii...... Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,
Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi.veee tuğba hanıma bir kulak ver tepkisini oku okuki neden yalan haber demişim öğrenn..
ben her yapılan yalan habere burada tepkimi belirttim kabataş olayındada belittim çiş olayındada hani yorumlar yaparken bana kakao ve ben.. ee yorum yaptığınızı görerek yorum yapınn.. hürriyet yalan haber yaptımı yaptıı sonrada yayından kaldırdı kii kim yalan haber yaparsa zaten eninde sonunda ortaya çıkıyor...
şimdi senle polemiğemi gireyim tatlımm canın nasıl istiyorsa öyle algılaa..Adam konuştu hala yalan haber diyorsunuz.O zaman televizyondakilerde kesin montaj.Neyse Hürriyet suçlu zaten o yüzden basıp yıkıp dağıtmak çok normal.
Yıl 2015 barbarlar ülkesi Türkiye.
Atvdeki yayını izledim, videoyu değil. Erdoğanın konuşmasinin iki farklı yerindeki cümleleri birbirine bağlayarak, yalanın daniskasini uydurdular. Önce Dağlıca daki can sıkıcı olaylardan bahsedildi, sonra sunucu konuyu değiştirerek 400 milletvekili açıklamasiyla ilgili sorular sordu, "bunlar olmazdı" derken bugunki koalisyon konusundaki belirsizlikleri filan kastetti, hükümet kurulmasindaki zorlukları kastetti. Artık Kim neresiyle izlediyse yayını... sevmeyin, beğenmeyin adamı ama iftiralar da yetti gari!! Kendim baştan sona izlememis olsam inancam yani, YUH!!!
Atvdeki yayını izledim, videoyu değil. Erdoğanın konuşmasinin iki farklı yerindeki cümleleri birbirine bağlayarak, yalanın daniskasini uydurdular. Önce Dağlıca daki can sıkıcı olaylardan bahsedildi, sonra sunucu konuyu değiştirerek 400 milletvekili açıklamasiyla ilgili sorular sordu, "bunlar olmazdı" derken bugunki koalisyon konusundaki belirsizlikleri filan kastetti, hükümet kurulmasindaki zorlukları kastetti. Artık Kim neresiyle izlediyse yayını... sevmeyin, beğenmeyin adamı ama iftiralar da yetti gari!! Kendim baştan sona izlememis olsam inancam yani, YUH!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?