"Seçim sonucu ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız"
Buyrun bu da baskından görüntüler. Bakalım Akp gençlik kolları başkanı basın açıklamasında neler demiş?
2.17den sonrasına özellikle dikkat.
"Seçim sonucu ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız"
Nasıl olacağını söylememişler ama. Keşke onu da söyleselermiş. Bilen biri varsa açıklayabilir mi? Nasıl olacakmış?
3.000 kişilik protestoda tek bir şeye zarar gelmezken, 200 kişinin camı çerçeveyi indirmesi... vandallık diyordunuz değil mi siz? :)ntv önünde gezicilerin protestosu demoktarik hakkımızı kullanıyoruz
hürriyet önünde protesto,: akp hürriyeti bastı
3.000 kişilik protestoda tek bir şeye zarar gelmezken, 200 kişinin camı çerçeveyi indirmesi... vandallık diyordunuz değil mi siz? :)
Ben burada Gezi ile ilgili konuşmuyorum farkındaysanz, konuyu işinize gelen yere çekmeden tartışmayı deneseniz değişiklik olurdu.gezideki vandallıklarınızı unuttunuz herhalde
Ben burada Gezi ile ilgili konuşmuyorum farkındaysanz, konuyu işinize gelen yere çekmeden tartışmayı deneseniz değişiklik olurdu.
NTV protestosuyla Hürriyet baskınını karşılaştırdınız. Ben de dedim ki 3.000 kişiyle çöp bidonu kırılmadı, 200 kişiyle cam çerçeve indirildi, onu napacağız :)
Ha diyorsanız ki karşılaştırmanın bu tarafıyla ilgili verecek cevabım yok, amenna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?