AKP'li üyeden Yarbay Alkan'a destek: Oğluna çürük raporu alıp tuzu kuru olanlar.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
AKP'li üyeden Yarbay Alkan'a destek: Oğluna çürük raporu alıp tuzu kuru olanlar...
Malatya’da AKP Belediye Meclis Üyesi Ela Erkoç, Yarbay Mehmet Alkan’ın tepkisine ilişkin sosyal medya hesabında “Şehit abisi Yarbay Mehmet Alkan'ın acı söylemlerinin doğruluğunu kimse inkâr etmesin! Ayıptır, günahtır!” ifadelerini paylaştı. Erkoç, daha sonra bu paylaşımlarını sildi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...a_curuk_raporu_alip_tuzu_kuru_olanlar....html

Ela Erkoç, çözüm süreci ve şehit kardeşinin cenaze töreninde “Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor. Kendileri gitsin savaşsın”diyen Yarbay Mehmet Alkan’ın ifadelerine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Erkoç, Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı:

“Bizden ölüyor, onlardan ölüyor demeye devam ettiğiniz sürece bu ülkeden bir halt olmaz! İnsan ölüyor insan! Kimi neyi cezalandırıyorsunuz?

Kime neyin dersini veriyorsunuz, verilen sözler tutulsun, başta izlenen politika, izlenmeye devam etsin. Kendi çıkarları uğruna, dediğim dedik tavırlarıyla halkın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok!

Çözüme gidilsin, kan dursun, ölümler bitsin. Oğluna çürük raporu alıp tuzu kuru olanlar, biraz vicdan sahibiyseniz, gariban ana babaları, doğmamış çocukları, eşsiz kalan eşleri düşünün.

Kim olursa olsun ne kendi doğrularımdan vazgeçerim, ne de yanlışa sessiz kalırım. Buyursun sindiremeyen silsin.

Şehit abisi Yarbay Mehmet Alkan'ın siyasi görüşü umurumda değil, acı söylemlerinin doğruluğunu kimse inkâr etmesin! Ayıptır, günahtır!”

AKP eda hanımı partiden ihraç edecekler.doğru söyleyeni koydukları için AKP
Kendi içinde fikirlere ters düşeni istemez.

Ama helal olsun ki kendilerinden biri bunu demiş tepkisini vermiş.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yiğidim ..
Ateş düştüğü yeri yakar. .

Resmen şoktayım ilk defa Ak partili biri hem de hala Ak partiliyken başka bir görüşü destekliyor, seni gidi pislik zaten aleviymiş demiyor

Resmen şoktayım ilk defa Ak partili biri hem de hala Ak partiliyken başka bir görüşü destekliyor, seni gidi pislik zaten aleviymiş demiyor
Kizzz bana mi bu taşş
kızz bunu ciddimi söledin ama seninkide güme gidiyo haberin olsun
Seni gidiii seni sen nasil sizdin burayaaa

Benim agbim Kars in sogugunda zayifliktan beli kopacak 18 ay askerlik yapti sen bize sor sene 97 o zamanlarda ne sehitler veriyoruz gozumuz kulagimiz orada
Kim haksiz yere is yaparsa hesabi sorulsun senin ki benim ki olmaz kul hakkinda cigerimm

eee o zaman bu ne yaman çelişki annee demezler mi adama

Ben onu habere istinaden demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…