AminSu curuk raporunu haksiz yere alipta evladini askerden kaciran A ....dannn..... Z .... ye kim varsa butun sehitlerin iki eli yakasinda olsun obur dunyada insallahhh....
Kadin ayol yazan ne yigidiDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yiğidim ..
Ateş düştüğü yeri yakar. .
yiğit olarak yarbaydan bahsediyor evlaKadin ayol yazan ne yigidi
Yok ben askerlere kastenKadin ayol yazan ne yigidi
Su curuk raporunu haksiz yere alipta evladini askerden kaciran A ....dannn..... Z .... ye kim varsa butun sehitlerin iki eli yakasinda olsun obur dunyada insallahhh....
Ay oylemi bende kadina yazdi zannettim cok yorgunum okudugumuda anlamiyrm deseneyiğit olarak yarbaydan bahsediyor evla
Pardon canm bende hataYok ben askerlere kasten
Kizzz bana mi bu taşşResmen şoktayım ilk defa Ak partili biri hem de hala Ak partiliyken başka bir görüşü destekliyor, seni gidi pislik zaten aleviymiş demiyor
Seni gidiii seni sen nasil sizdin burayaaakızz bunu ciddimi söledin ama seninkide güme gidiyo haberin olsun
Kizzz bana mi bu taşş
Seni gidiii seni sen nasil sizdin burayaaa
Benim agbim Kars in sogugunda zayifliktan beli kopacak 18 ay askerlik yapti sen bize sor sene 97 o zamanlarda ne sehitler veriyoruz gozumuz kulagimiz orada
Kim haksiz yere is yaparsa hesabi sorulsun senin ki benim ki olmaz kul hakkinda cigerimm
Ben onu habere istinaden demiştim.Kizzz bana mi bu taşş
Seni gidiii seni sen nasil sizdin burayaaa
Benim agbim Kars in sogugunda zayifliktan beli kopacak 18 ay askerlik yapti sen bize sor sene 97 o zamanlarda ne sehitler veriyoruz gozumuz kulagimiz orada
Kim haksiz yere is yaparsa hesabi sorulsun senin ki benim ki olmaz kul hakkinda cigerimm
AKP eda hanımı partiden ihraç edecekler.doğru söyleyeni koydukları için AKP
Kendi içinde fikirlere ters düşeni istemez.
Ama helal olsun ki kendilerinden biri bunu demiş tepkisini vermiş.
Gunahi boynuna canim ha o ha bu..eee o zaman bu ne yaman çelişki annee demezler mi adama
Kizzz ben bugun herseyi yanlis anliyrumBen onu habere istinaden demiştim.
Gunahi boynuna canim ha o ha bu..
Kizzz ben bugun herseyi yanlis anliyrum
Yok mu hemsireeee
Biri tansiyonuma baksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?