Nooption Nirvana Pro Üye 3 Nisan 2014 36.523 149.439 798 27 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #21 evlaefe .!.: Gunahi boynuna canim ha o ha bu.. Kizzz ben bugun herseyi yanlis anliyrum Yok mu hemsireeee Biri tansiyonuma baksinnn Genişletmek için tıkla... olmaz öle günahı boynuna deyip sıyrılmak sadece onun değil fırsat verenlerinde boynuna.. bir haksızlığa ortak olmak bilip te susmak neyse dur dur.. onun diliyle yazayım dilsiz şeytan mı diyordu ne diyordu
evlaefe .!.: Gunahi boynuna canim ha o ha bu.. Kizzz ben bugun herseyi yanlis anliyrum Yok mu hemsireeee Biri tansiyonuma baksinnn Genişletmek için tıkla... olmaz öle günahı boynuna deyip sıyrılmak sadece onun değil fırsat verenlerinde boynuna.. bir haksızlığa ortak olmak bilip te susmak neyse dur dur.. onun diliyle yazayım dilsiz şeytan mı diyordu ne diyordu
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 27 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #22 nooption .!.: olmaz öle günahı boynuna deyip sıyrılmak sadece onun değil fırsat verenlerinde boynuna.. bir haksızlığa ortak olmak bilip te susmak neyse dur dur.. onun diliyle yazayım dilsiz şeytan mı diyordu ne diyordu Genişletmek için tıkla... Kiiiiizzzzzz.....noktaaa nokktaaa noktaaa seviyrm seniiii Anladin sen ozele gell Sekerim benim cocuklugumda bile cevremde cocuklarina curuk rapor alip askerden kaciranlar vardi.Hepsineee lafim
nooption .!.: olmaz öle günahı boynuna deyip sıyrılmak sadece onun değil fırsat verenlerinde boynuna.. bir haksızlığa ortak olmak bilip te susmak neyse dur dur.. onun diliyle yazayım dilsiz şeytan mı diyordu ne diyordu Genişletmek için tıkla... Kiiiiizzzzzz.....noktaaa nokktaaa noktaaa seviyrm seniiii Anladin sen ozele gell Sekerim benim cocuklugumda bile cevremde cocuklarina curuk rapor alip askerden kaciranlar vardi.Hepsineee lafim
_NurteN_ ... Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 7.001 3.629 448 35 27 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #23 okypete .!.: Erkoç, daha sonra bu paylaşımlarını sildi. Genişletmek için tıkla... Bi an unutmuş konumunu anlaşılan. :)
okypete .!.: Erkoç, daha sonra bu paylaşımlarını sildi. Genişletmek için tıkla... Bi an unutmuş konumunu anlaşılan. :)