- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
aynen,erdoğana oy veren içkicilerin ayyaş olmadığı gibi.akepe ve erdoğana oy veriyorsan yaptığın her şey mübahValla ben doğuluyum bizim memlekette de boşanma oranı çok yüksek ki silme akp' ye oy verirler yani onu niye sorgulamadın hiç akp' ye oy verince gözünüze gözükmüyor değil mi :)
Akp' nin takık olduğu belli şeylerin aleviler ve izmir başını çekiyor zaten.
Sana mı kaldı dallamacan izmiri eleştirmek? Bir de boşanma oranı niye daha fazla diye sormuş. Cevap veriyorum; izmirli kadın boşanınca öldürülmeyeceğini bildiği için...
egem ablacım tabiiki izmirde kadınlara yapılan maddi manevi baskı daha az çevre etkisi daha az o açıdan şanslılar..aynen,erdoğana oy veren içkicilerin ayyaş olmadığı gibi.akepe ve erdoğana oy veriyorsan yaptığın her şey mübah
Bazilari giyimine karisilmasini ozgurluk adderdiyor.yeter ya. gerçekten yeter.
nedir sizin kadınların kıyafetleriyle uğraşmanız. size ne kardeşim. onlar size karışıyormu. valla delirdim artuk. tipik akp kafası işte.
gelde ver hadi bu partiye oy.
ben kadınım ve giyimime karışan partiye oy asla vermem. yettiniz artık
Vaayyyy çok güzeldi 1 saniye bile gözlerimi ayırmadan izledim helal olsun gençlere maşallahKurban olsun o Diyarbakirli kendini bilmez, Izmirin kizlarina.. Sanki Izmirin kizlarinin paralari ceplerinden tasiyor da her gunlerini diskolarda gecirecekler.. Icip icip caddelerde bikini ile mi geziyorlarmis, ne diyor bu adam? Eh ama hayatinda hic genc kiz kolu bacagi gormemisse birsey diyemem, bizde abazalik yok..Ozguruz biz! Su dansci genclerimize bakin.. Kurban olurum ben onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?