Erken seçimden ne bekliyorlar acaba, nasıl bir planları var çok merak ediyorum???
Bence iki plan var.
Birincisi Hdp'nin baraj altında kalması ve 330'la tek başına iktidar. Bu arzulanan senaryo zaten.
İkincisi diyelim ki Hdp yine baraj altında kalmadı ama oyları azaldı ki anketler şu an onu gösteriyor. Akp zaten tek başına iktidarı 15-20 mv ile kaçırdı bu sefer oyunu birkaç puan arttırarak yeterli çoğunluğa ulaşacaktır. Sandık başında da daha organize çalışırlar bu sefer.
Her halukarda tek başına iktidarı almadan bırakmayacaklar.
Ama biraz acele etmediler mi? Evet, aynen bunu diyorlar ve bu sayede oylari da artiyor ama daha hala kendileri hukumet.. Operasyona baslarken bile izin mi aldilar sanki? Ya da cozum surecinin bittigini ilan ederken.. Hala hersey AKP hukumetinin idaresinde ve emri altinda yapiliyor. Hala devlet adina basbakan olarak Davutoglu gorevde, yonetim acigi yok su anda Turkiyede. Milletvekillikleri dusmus Arinc gibi eski milletvekilleri bile hala gorevlerine devam ediyorlar. Ulke geriye gittiyse bastaki hukumetin icraatlerine bakilir, meclise giren yeni milletvekillerinin henuz kurmadigi hukumete degil.Seçim sonrası beklenen senaryo buydu zaten adım adım ilerliyorlar. Terör hükumet varken yoktu aaaaa bak yeniden başladı başa adam lazım demeler, ekonomi hükumet varken çok iyi idi bak şimdi ne haldeyiz ülke geriye gitti ete zam geldi enflasyon tavan falan filan...
Afiyet olsun ey halk !
Ama biraz acele etmediler mi? Evet, aynen bunu diyorlar ve bu sayede oylari da artiyor ama daha hala kendileri hukumet.. Operasyona baslarken bile izin mi aldilar sanki? Ya da cozum surecinin bittigini ilan ederken.. Hala hersey AKP hukumetinin idaresinde ve emri altinda yapiliyor. Hala devlet adina basbakan olarak Davutoglu gorevde, yonetim acigi yok su anda Turkiyede. Milletvekillikleri dusmus Arinc gibi eski milletvekilleri bile hala gorevlerine devam ediyorlar. Ulke geriye gittiyse bastaki hukumetin icraatlerine bakilir, meclise giren yeni milletvekillerinin henuz kurmadigi hukumete degil.
Bende bunu demeye çalışıyorum ya işte hükumet sözde yok herkesin dilinde bu var da kimse bi durup bakmıyor ki sanki ülke boşluktaymış gibi konuşuluyor ve olanların bedeli sanki muhalefetin suçuymuş gibi gösteriliyor çoğu medyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?