akraba apartmanında oturmalı mıyım?

eşim istiyor taşınmamızı
yani havadan ev sahibi olmak var bi bakıma
kira derdi olmadan büyük güzel bir eve taşınmak bir nimet bu zamanda
ama etrafta kötü niyetli o kadar akraba varken çok itici geliyor bazen de
evlendi kocasıyla yine geldi,kurtulamadık,adam iç güveysi oldu,evlendi hem şirkette hem evde vs..ayyyy düşündükçe deliriyorumm:18::18::18::18:

o kadar olumlu yorumlar var ki hemen taşınasım geliyor kızlar yaa

kuruntu yapma daha şimdiden canım benim yaa
anaaa
bi iki sene sıkın dişinizi derim ben bence sizin için en güzeli şu anda bu
milletin agzı torba değilki büzesin ölede bölede konusmak isteyen fesatlık yapmak isteyen yapacak
hayatını başklarına göre yaşama canım benim sizin için en iyi sonuc o eve tasınmak sen ona bak

Canim.kendin müdahale ettirmedigin surece kimse sizin evin huzurunu bozanaz..mesafeli davran akrabalarına karesi..şu anda evde yokmuş kisa vadeli tadin olmazsa ev bulur gidersin canim

peki sence taşınsam özelim olur mu
ailemle aynı apartmanda olursam aramızda mesafe kalır mı?
bi arkadaşım sadece ailesiyle aynı apt.da oturuyordu ilallah etmişti
bende bide amcalar,yengeler,kuzenler,dede ve nine var

isyanda aynı şeyi sölemiş kuzum kendine müdahale ettirmediğin sürece
fesat insanların laflarını takmadıgın sürece hiç birşey olmaz 2 yıl düşünüzü sıkarsınız sonra kendi evinizi alırsınız borclarınız harclarınız biter

başka yerden ev tut derim nerden biliyosun amcanın kira istemiyceni öyle bir zamandayız ki gün gelir önüne birikmiş kira hesabını atıverir

ben olsam taşınmam.
kötü bir evde otururum yine de taşınmam.
illaki eşime laf ederler para vermeden oturdu falan derler çünkü.

başka yerden ev tut derim nerden biliyosun amcanın kira istemiyceni öyle bir zamandayız ki gün gelir önüne birikmiş kira hesabını atıverir
öyle bişey söz konusu olmaz çünkü ne amcamın nede diğerlerinin buna ihtiyacı yok canım

ben olsam taşınmam.
kötü bir evde otururum yine de taşınmam.
illaki eşime laf ederler para vermeden oturdu falan derler çünkü.
bende böyle düşünüyorum şimdi

Bak canım, eğer eşinin ailesinin yanına gitseydin sorun olabilirdi. Çünkü esin herhangi bir tartışmada ailesini savunurdu falan filan. Ama sen kendi aileni eşine karşı savunmayacagina göre evinizin huzurunun bozulacagini düşünmüyorum. Belli ki calisiyorsunuz da istedikleri kadar konussunlar kim takar ;-) bence de kira ödemek yerine orda oturun, sonuçta oğlunu yanına çeken bi kayinvalideyle aynı bina da oturmayacaksiniz.. sorun, esinin ailesiyle oturunca çıkıyor bence. Kolay gelsin, hayırlısı neyse o olur inşallah. .;-)

Canim.kendin müdahale ettirmedigin surece kimse sizin evin huzurunu bozanaz..mesafeli davran akrabalarına karesi..şu anda evde yokmuş kisa vadeli tadin olmazsa ev bulur gidersin canim
haklısın isyancımda akrabaların dedikodusuda bitmez ki
canımdan bezdirirler beni eminim

canım ya aslında mantıklı gibi.bi süre oturursun sonra iyi bi yer bulunca çıkarsın.sonuçta kendi akrabaların :13:

canım ya aslında mantıklı gibi.bi süre oturursun sonra iyi bi yer bulunca çıkarsın.sonuçta kendi akrabaların :13:
canım valla eşimin ailesi olsa asıl 1 dk düşünmez geçerim o eve sorun zaten benim ailem ve akrabalarım olmaları

Birgün kulağınaza hoş olmayan şeyler gelebilir ama. Yengeniz, ya da çocukları laf edebilir, kiraya verseydik şu kadar getirisi olurdu derler.
Bir de böyle çok iç içe olunca, insanı göz hapsine alanlar da oluyor. Nereye gitti, kim geldi, yine mi alışveriş yapmış...vs vs..

Eğer çok ciddi maddi sıkıntınız yoksa bulaşmayın derim, ama siz daha iyi bilirsiniz arkabalarınızı tabii.

.

aynen bende böyle düşünüyorum
zaten birbirimizden pek haz etmeyiz onlarada koz vermiş olurum

ama bazende elalemin canı cehenneme ben hayatıma bakayım diyorum
yani başkalarının düşüncelerini önemseyerek yaşarsam ben hiç mutlu olamam ki
çok ciddi maddi sıkıntı derken eşimin yapmış olduğu saçma sapan bir takım borçlar var oda 20,000 civarı o kadar..
evimiz yok arabamız yok
bende durumumuz vahim

bence taşınma huzur herşeydn onemli....şimdi bi de parasız oturacan temelli göze batarsın....gir çık laf yersin...demedi deme

canım valla eşimin ailesi olsa asıl 1 dk düşünmez geçerim o eve sorun zaten benim ailem ve akrabalarım olmaları

tabi sen daha iyisini bilirsin canım ya.eğer huzursuz olacağını düşünüyosan hiç bulaşma.taşınmada kolay bişey değil eğer çok zorda kalırsan eşyaların hepsini açmazsın kolide duru. Idareten durursun.hayırlısı olsun

eşyalarımın hepsi toplu evde ne yemek yapabiliyorum ne başka bişey heryer darma dağın resmen
taşınacaktık ama o ev olmayınca ortada kaldık
mecbur taşınıcaz ama işte gideceğimiz yer kiramı olmalı yoksa aile apt. mı ona karar veremedim

neden tasınıyorsun? nerde oturuyordun ki tasıncan ? :44:
canım baska yerde oturma sansın varsa uzak ol...
aile apartmanında oturup mesafeni koruyabilirsen de otur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…