akraba apartmanında oturmalı mıyım?

İlk başta olabilir gibi geldi ama empati kurunca yok dedim. Bence ev sahibinden bir hafta süre iste ve kiralık ev bak. Akrabaların dedikoduları illallah ettiriyor.

Eşin kira vermeyeceksiniz diye avantajlı görüyor olabilir. Erkekler zaten böyle şeyleri enine boyuna düşünmez. Amcan olmasa bile yengenler laf arasında bir şey söyler ağrınıza gider. Sonuçta kira da onlar için önemli bir gelir kapısı.
Ama eğer ev bulamayacağınızı düşünüyorsan taşın. Ama üç maymunu oynamak zorunda kalabilirsin ki onların karakterini sen daha iyi bilirsin.

Canım eşin ne düşünüyor bu konuda peki? Olamadı bir deneyin, rahatsız olursanız çıkarsınız kiraya.

Sıkma canını lütfen. Daha genceciksiniz, borç harç hepsi geçer. Allah dert vermesin.
.

gençken ben de çok takardım, onu, bunu
böyle bir fırsat kaçırılmaz
yaşınız biraz olgunlaşınca beni anlayacaksınız
keşke zamanında bana böyle bir teklif gelmiş olsaydı
1 ay bile kira ödememek ne büyük rahatlık
akrabalar zaten art niyetli değilse gençlerin para biriktirip ev almasını mantıklı bulur
yok öylelerse zaten bir şey bulurlar
bir an önce evinizi alıp, çoluk çocuğunuza kavuşun
siz bilirsiniz yine de

aslında fikir iyi ama iyi düşün çat kapı misafir hergün görüşmek kavga etsen bağırsan dahi dedikodu ya sebep bilmem riskli ama aynı zamanda kira derdi olmayacak vallahi sen bilirsin...... okadar parayı vermektense otur boşver çalışıyosan kimseyi de görme sorunun yok bence otur paran cebinde kalsın olmazsa taşınırsın dimiiii

eşinin senin akrabalarınla arası nasıl? eğer kötüyse hiç riske girme başka yer ara iyiyse de denemeye değer, geçici olarak...

eşinin senin akrabalarınla arası nasıl? eğer kötüyse hiç riske girme başka yer ara iyiyse de denemeye değer, geçici olarak...
eşimin akrabalarımla arası hiç iyi değil
ailemle bile bozuk arası ama ailem kısmı sorun değil
düzelir ilişkileri iyi olurda akrabalar nası olur bilmiyorum

aynen 1 ay bile kira ödememek büyük rahatlık
kira derdi olmadan yaşamak istiyorum bende
ama huzur herşeyden önce gelir
akrabalarla olup huzursuz olacağıma kira ödemeyi yeğlerim yinede
huzurlu olur muyum asıl soru bu bence

ev bulamıyorum zor durumdayım sıkıntı bu yoksa inanın bende bayıla bayıla gidip oturmam orda

neden tasınıyorsun? nerde oturuyordun ki tasıncan ? :44:
canım baska yerde oturma sansın varsa uzak ol...
aile apartmanında oturup mesafeni koruyabilirsen de otur ..
mesafe nası olur bilmiyorum bende
o apat.da büyüdüm ordan çıkıp gelin oldum tekrar dönmek zoruma gidiyor

demek istediğim huzursuz olun,para önemli değildi
ben olsam önemsemem yani akrabayı falan, ne düşünürlerse düşünsünler, işime bakarım ben
bir de siz neden huzursuz olasınız, onlar huzursuz olsun bir durum varsa
herkes kendi hayatına bakmalı, haddini bilmeli
benim felsefem bu
bu yüzden böyle bir durum beni huzursuz etmez
onlar siz gelince huzursuz olmayacak sonuçta
akıllarından bile geçirmemişlerdir deniz gelirse huzursuz olur muyuz diye
ama anlıyorum, gençken böyle takıntılar olabilir
o yüzden bu yollardan geçmiş biri olarak bunları size söylüyorum
yani huzursuz olmanız için bir neden yok ortada
ha eğer varsa onlar için de var

Son düzenleme:
Ben bırsey mı kacırdım, yanlıs anladıysam duzeltın lutfen, yanlız mı tasınıyosunuz? Herkes siz rahatınıza bakın dedıgıne gore esınızle.

O ne dusunuyo ? Kacırdıysam, yanlıs anladıysam affola Bence apartmandakı kısılerle aranız ıyı ıse, sızı pskolojık etkılemeyecekse en mantıklı karar olur

bence sakıncası yok evladım..ne güzel işte kira derdi yok..evli olman o apatımanda otumanda sorun olmaz..üstelik kendi kanından olan insanlar..ya kaynana görümce elti vs ile oturmak zorunda kalsaydın allah muhafaza..

Bile bile lades demek olmaz mi bu sence.amcanin teklifi cok guzel ama ya sonrasi.sizden beklentileri olmayacak mi bu iyiligin karsiliginda.illaki biri konusacaktir.kiradsn kurtulmanin bedeli agir olabilir.iyi tart.insanoglu cig sut emmis derler.ustelik gecmisiniz de sorunlu.maddi desteklerinin karsiligini bir sekilde isterler.kapini ortup huzur icindr oturabilecekmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimin akrabalarımla arası hiç iyi değil
ailemle bile bozuk arası ama ailem kısmı sorun değil
düzelir ilişkileri iyi olurda akrabalar nası olur bilmiyorum

eşinin yaklaşımına göre değerlendir biraz bence, şimdi ev bulamadık diye zorlarsan onu da yarın öbürgün sıkıntı olursa sen zorladın diyebilir...
senin kadar o da ev bulamadığınıza sıkılıyordur

evet oda sıkılıyor ama kendisi de en az benim kadar istiyor taşınmayı bilemiyorum yaa çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…