• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba değil akbaba...

gereksiz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
54
0
0
İstanbul
Dün başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum. Ben çok sinirlendima caba yersiz mi sinirlendim. Birde sizden dinlemek istiyorum. 2 aylık evliyim pazar günü maglum calıstıgım için temizlik günüm evim akrabalarıma cok yakın neyse temzilik yaparken kuzenım seslendı balkondan baktım bende çağırmamak olmazdı. Davet ettım geldi ilk defa geliyordu bu arada evime birde oda 2 haftadır evli. Girer girmez ayy ne kadar dağınık evin naptın bu eve falan evet dedim bende yardıma cagırdım seni şakaya vurdum. Herşeye laf etti yok efendim yatagın cok kucuk benımkı kocaman ayy camasır makınemız aynı ama benımkı ust model,panaromık albumdu dugun resımlerımz ay ne bıcım ıscılık bu hep sısmıs resımler ki alakası yok bir resim oyle, ayy evin cok kucuk nasıl sinir oldum. Kendi sankı sarayda oturuyor. Benle aynı yani ki benim herseyım kalıtelıdır evde. Kendi normal resım cekılmıs gelmiş benim panaromık albumume laf ediyor. İnsan güle güle otur der hayırlı olsun der. Yetmemiş gibi üstüne annesi geldi ama içeri girmedi başka zaman gelcem dedi. Balkondan işte konusyoruz. Kaynanmda kendı balkonunda kızıyla falan. Halam alışveriş yapmış pirinç şeker falan bana diyorki al bak pirinç senin olsun yok dedim yenge evde var şükür ay şampuan veriyim. Hani eve gelse soyle birazda olasa anlıycam. Ama kaynanam orda yani ne gerek var sukur durumumuzda cok ıyı. Benmi abartıyorum :97:

Son düzenleme:
durumunuz maddi olarak onlardan iyiyse alttan alta aşağılık kompleksine girmiş olabilir.
böyle insanları takmaya değmez diyeceğim ama tüm sülale aynı mahalledesiniz galiba.
yoksa görüşmeyin olur biter diyecektim.

durumunuz maddi olarak onlardan iyiyse alttan alta aşağılık kompleksine girmiş olabilir.
böyle insanları takmaya değmez diyeceğim ama tüm sülale aynı mahalledesiniz galiba.
yoksa görüşmeyin olur biter diyecektim.

Zaten görüşmüyorum genelde ama geleceği tutmuş işte yok yengemler var sadece sülaleye bedel:1:

He birde diyorki sen daha kucuksun cocuk yapma Evet kucugumde evlendım tovbe tovbe yasım 23 bu arada

Ben yapamıyorum işte ne biliyim yüzüm tutmaz :59:

Canım fazla da görüşmüyomuşsun takma.

Kıskanmış işte apaçık ortada..

Kıskanmasa, durum gerçekten öyle olsa bile bi yorum yapmazdı, herkes durumuna göre düzer eşyasını.

Seninki sanki yarışa girmiş bu da kıskandığını gösteriyo bu kadar basit...

bende bazi sorunlarin sadece bizde oldugunu sanirdim.. demekki herkeste oluyo:)) ne yapsam hep hevesim kursagimda kalirdi.. zamanla akrabamda olsa kardesim olamiyosa olmuyo olayini ogrendim..

Canım fazla da görüşmüyomuşsun takma.

Kıskanmış işte apaçık ortada..

Kıskanmasa, durum gerçekten öyle olsa bile bi yorum yapmazdı, herkes durumuna göre düzer eşyasını.

Seninki sanki yarışa girmiş bu da kıskandığını gösteriyo bu kadar basit...

Ay ne biliyim taktım kafama sanki düşmanıyım yani ne gerek var ki.. Güle güle otur bile demedi ya nasıl zoruma gitti anlatamam..

Eşyalarınız onunkinden güzel olsa bile öyle bir kuzen eleştirecek birşey bulur muhakkak..
Eleştirel gözle ve eşya bakmaya gelmiş belli ki..
Ben eltimin evine gittim hayırlı olsuna.
Evi küçüktü, yemek takımı ile çocuk beşiği aynı odada, hesap et artık.
Tüm eşyaları koridora tıkıştırmış, yer yok evde.
Ne dedim "hayırlı olsun, çok güzel evin".. Budur yani, eleştirmek haddime değil.

O bana geldi sonra.
Evim onunkiyle mukayese götürmeyecek kadar geniş, ferah, site içinde. Sadece durum gözünde canlansın diye yazıyorum, dünya malıyla övünecek kadar sapıtık değilim yoksa.
Demediğini bırakmadı..
Ah yatağın eski model..
Buzdolabın küçük kalmış, değiştirseydin keşke..
Bık bık bık...

Tarz ve terbiye meselesi..
Ben kimsnein evine gittiğimde eşyasına bakmam mesela, evden çıkınca sor bana hiç bişeyini tarif edemem.
İnsanlar farklı farklı, boşver.

bende bazi sorunlarin sadece bizde oldugunu sanirdim.. demekki herkeste oluyo:)) ne yapsam hep hevesim kursagimda kalirdi.. zamanla akrabamda olsa kardesim olamiyosa olmuyo olayini ogrendim..

Bu sadece ornek daha neler var 90mt evim var ki ev bizim kirada olan bile geldi laf etti ev kucuk ay nasıl sıgdırcan esyayı falan.. Evi düzerken halamla ay surası yamuk o soyle koltuk buyuk o kadar cok elestırıyolar ki sanki onlr oturcaklar anlamadım ne yapmaya calısyolar hevesımı kursagımda bırakıyolar resmen

Dün başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum. Ben çok sinirlendima caba yersiz mi sinirlendim. Birde sizden dinlemek istiyorum. 2 aylık evliyim pazar günü maglum calıstıgım için temizlik günüm evim akrabalarıma cok yakın neyse temzilik yaparken kuzenım seslendı balkondan baktım bende çağırmamak olmazdı. Davet ettım geldi ilk defa geliyordu bu arada evime birde oda 2 haftadır evli. Girer girmez ayy ne kadar dağınık evin naptın bu eve falan evet dedim bende yardıma cagırdım seni şakaya vurdum. Herşeye laf etti yok efendim yatagın cok kucuk benımkı kocaman ayy camasır makınemız aynı ama benımkı ust model,panaromık albumdu dugun resımlerımz ay ne bıcım ıscılık bu hep sısmıs resımler ki alakası yok bir resim oyle, ayy evin cok kucuk nasıl sinir oldum. Kendi sankı sarayda oturuyor. Benle aynı yani ki benim herseyım kalıtelıdır evde. Kendi normal resım cekılmıs gelmiş benim panaromık albumume laf ediyor. İnsan güle güle otur der hayırlı olsun der. Yetmemiş gibi üstüne annesi geldi ama içeri girmedi başka zaman gelcem dedi. Balkondan işte konusyoruz. Kaynanmda kendı balkonunda kızıyla falan. Halam alışveriş yapmış pirinç şeker falan bana diyorki al bak pirinç senin olsun yok dedim yenge evde var şükür ay şampuan veriyim. Hani eve gelse soyle birazda olasa anlıycam. Ama kaynanam orda yani ne gerek var sukur durumumuzda cok ıyı. Benmi abartıyorum :97:

Amannn be güzelim...Canını sıktığına değermii...Ben neler yaşadım aklın almaz..İnan kıskanmıştır seni..Bu tipler böyle çünkü..Ben 30 yaşındayım 5 ay önce 2.evliliğimi yaptım.En yakın arkadaşımın bana dediği laf gerek yok gelinlik giyme,kına yapma,çok eşya alma,bohçaya mohçaya gerek yok:53:Bu arada kendide nişanlıydı ve bana almıcam dediği herşeyi fazla fazla aldı:53:Evlendikten sonrada benimle bidaha konuşmadı..Neyi çekemedi anlamadım halaa...Ya biz çok ince fikirliyiz yada karşımızdakiler odunnn...Ben çözemedimm..Kısacası henüz çok yolun başındasın kafana tokadan başka şeyleri takmaa..:32::64:

Ay ne biliyim taktım kafama sanki düşmanıyım yani ne gerek var ki.. Güle güle otur bile demedi ya nasıl zoruma gitti anlatamam..

Evine ilk kez gelinen herkes bekler bir hayırlı olsun denmesini tabiki de senin beklentin gayet normal..

Ama öyle bi insan değilmiş o, zaten kuzeninmiş biliyosundur nası bi insan olduğunu yapacak bişey yok..

Onu değiştiremeyeceğine göre sen kendini değiştir.

Sonuçta neden böyle yaptığını da biliyosun, canını sıkmaya değmez..

Amannn be güzelim...Canını sıktığına değermii...Ben neler yaşadım aklın almaz..İnan kıskanmıştır seni..Bu tipler böyle çünkü..Ben 30 yaşındayım 5 ay önce 2.evliliğimi yaptım.En yakın arkadaşımın bana dediği laf gerek yok gelinlik giyme,kına yapma,çok eşya alma,bohçaya mohçaya gerek yok:53:Bu arada kendide nişanlıydı ve bana almıcam dediği herşeyi fazla fazla aldı:53:Evlendikten sonrada benimle bidaha konuşmadı..Neyi çekemedi anlamadım halaa...Ya biz çok ince fikirliyiz yada karşımızdakiler odunnn...Ben çözemedimm..Kısacası henüz çok yolun başındasın kafana tokadan başka şeyleri takmaa..:32::64:

Kıskançç fesat insanlardan rabbim uzak tutsun bizi boşver konuşmaması daha iyi:34:

sizi kıskanmış belliki ,kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş..maddi durumunuz ya da kariyeriniz ondan daha mı iyi?belkide içinde uhde kalanlar dışarıya böyle kıskançlık olarak vurmuştur

Etmedim zaten şakayla cevap verdim bende.. sinirlendim ama belli etmedim gülüpte geçemedim ama gıcık şey:19:

Gülüp geçin derken kendi içinizde demek istemiştim. Şaka yapmaya da gerek yok zaten. Ben biri böyle densiz laflar ettiğinde hiç mimiksiz yüzüne bakıyorum. Birşey diyemiyor zaten ondan sonra. Tavsiye ederim

Olmuyor hep rekabet hep iyi yönlerini anlatma ,hava atma bunların hepsi aynı zihniyette kesinlikle kim,kimi geçti yarışı mevcut!

Back
X