- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.079
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eskiden yakin koydekilerle de evlenmezlermiş şimdi iyi yineAkraba evliliğine ben de karşıyım ama sizinki iyice "biz göçmeniz cnm, bizler böyleyizzz️" e dönmüş. Klasik göçmen gururu
Yalnız farklı köylerden vs evlene evlene sizin genler çekinik kalıyor olmasın sakn? Ful + ful melez olmuşsunuz o zamanEskiden yakin koydekilerle de evlenmezlermiş şimdi iyi yineinternetten tanistim de o kadar kizmazlar
Arnavut Gangsterler kadar belasını görmedim. Haddinden fazla acimasizlar,Meksikalı Guzman fln halt yemişLafın gelişi kan canım tabi ki öyle bir şey olmaz. Namus cinayeti işlenmez korkma. Yanlış ifade kullanmışım.
Ama biz Arnavutuz. Heyecanlı kavgacı tipleriz genel olarak. He bi Suriyeli Afgan çıkmaz bizden. Ama italyan mafyası tarzı tipler çıkar hahah
Yalnız farklı köylerden vs evlene evlene sizin genler çekinik kalıyor olmasın sakn? Ful + ful melez olmuşsunuz o zaman
bence karışmayın sevenleri ayırmayın ahahahh.
Halen günümüzde yapılan gerici bir zihniyet,akraba evliligini normallestirmeyin.Normal değildir,hayvanat bahcelerinde bile gen bozulmasın diye başka yerden damizlik getirilir. Mal dışarı çıkmasın,ay yabancı gelmesin ne demektir ya kaçıncı yüzyıldayız.Cehaletin göstergesinden başka bir şey değil. Konu sahibinin durumu farklı akrabalık derecesi kaç kuşak muamma. Özellikle kuzen evlilikleri için yazıyorum. Akraba evliligi yaptim,sağlıklı doğdum diyenler de bu durumu normallestirmemeli,görünür de öyle...peki ya disleksi? Anlama zorluğu vb. Vücut şeklinde orantisizlik,küçük yaşta gözlük kullanimi bla bla...dolu sakıncası var bunları saymiyorlar,hepsi akraba evliligi sonucu.Size yanlış gelen başkalarına doğru gelebilir. İnsanın tanıdığı bildiği akrabasıyla evlenmesi bir yabancı ile evlenmesinden de kimi zaman iyi olabilir. Bu kültürlere göre değişiklik gösteren bir şey. İsteyen evlenir istemeyen evlenmez
Sarışın,renkli gözlü bir kadın zenci bir bebek dünyaya getirmişti.Eşi de kendi gibi sarışın ve renkli gözlü bir adam.İnanması çok güç değil mi?Meğer kadının çok eski kuşaklardan bir dedesi zenci imiş.Bu yüzden yedi göbeğe kadar genler etkili oluyor işte.Benim annemle babamın dedesi kardeş. Kendi dedelerim birbiriyle öz amcaoğlu. Üstelik halamla da dayım evli. Bir sürü kuzenim var. Hiç birimiz özürlü değiliz çok şükür.
Yani direk amca, hala, teyze, dayı oğlu ile evlenmek bence de sıkıntı olur. Kardeşinizin ki dıdısının dıdısı.
Bence siz nötr olun bu işten başınız çok ağrır.
Dıdınızın dıdısına gönlünüzü kaptırmadığınız için böyle rahat konuşuyorsunuz belki de.Ben mesela didimin didisi de olsa evlenmem ama iste sevmis
Hırs insana neler yaptırıyor değilmiIçimde yaradır o tablet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?