Akraba evliligi sacmalığı

Sakıncalı görülen akraba evliliği amca dayı hala teyze cocuklari ile yapilandir. Sizinki çok uzak akraba. Bence bu kadar katı davranmayın kardeşinize destek olun. Çünkü kardeşiniz verdiğiniz desteği de vermediğiniz desteği de unutmayacaktır.

Yedi kuşağa kadar genetik riskler devam ediyor.Komşu çocuğu mevzu da,kardeş gibi büyüdükleri içindir.Göçmenlerde çok ayıp karşılanır.

Sizde bi garipsiniz anlattiginiz kisinin kimin nesi oldugunu bile anlamadim yani okadar uzak aileler bir cok seye karsi oluyor her dediklerini dinlemiyoruz bazi bagnazliklarin bir sekild edegismesi gerekli ben olsam kardesime yardimci olur annemle babami yumusatirdim sacma bir dusuncedeler oda eski kafaliliktan yani

Arnavut Gangsterler kadar belasını görmedim. Haddinden fazla acimasizlar,Meksikalı Guzman fln halt yemiş

Yalnız farklı köylerden vs evlene evlene sizin genler çekinik kalıyor olmasın sakn? Ful + ful melez olmuşsunuz o zaman
bence karışmayın sevenleri ayırmayın ahahahh.

Farkli köyle melez mi oluyor ki? Melez olmak için farkli ırklardan olmasi gerekmez mi? Bizim aile melez ama farkli koylerden degil farkli irklardan dolayi ve melezlik cok daha guzel bir şey bence.

Benim annemle babamın dedesi kardeş. Kendi dedelerim birbiriyle öz amcaoğlu. Üstelik halamla da dayım evli. Bir sürü kuzenim var. Hiç birimiz özürlü değiliz çok şükür.
Yani direk amca, hala, teyze, dayı oğlu ile evlenmek bence de sıkıntı olur. Kardeşinizin ki dıdısının dıdısı.
Bence siz nötr olun bu işten başınız çok ağrır.

Halen günümüzde yapılan gerici bir zihniyet,akraba evliligini normallestirmeyin.Normal değildir,hayvanat bahcelerinde bile gen bozulmasın diye başka yerden damizlik getirilir. Mal dışarı çıkmasın,ay yabancı gelmesin ne demektir ya kaçıncı yüzyıldayız.Cehaletin göstergesinden başka bir şey değil. Konu sahibinin durumu farklı akrabalık derecesi kaç kuşak muamma. Özellikle kuzen evlilikleri için yazıyorum. Akraba evliligi yaptim,sağlıklı doğdum diyenler de bu durumu normallestirmemeli,görünür de öyle...peki ya disleksi? Anlama zorluğu vb. Vücut şeklinde orantisizlik,küçük yaşta gözlük kullanimi bla bla...dolu sakıncası var bunları saymiyorlar,hepsi akraba evliligi sonucu.

Sarışın,renkli gözlü bir kadın zenci bir bebek dünyaya getirmişti.Eşi de kendi gibi sarışın ve renkli gözlü bir adam.İnanması çok güç değil mi?Meğer kadının çok eski kuşaklardan bir dedesi zenci imiş.Bu yüzden yedi göbeğe kadar genler etkili oluyor işte.

Doğudaki yakın akraba evlilikleri kadar bu da anlamsız aslında ama göçmenler de bu konuda gerçekten katı. Biz kardeş torunlarının çocuklarını bile yakından tanır yeğen diye biliriz. Hatta babaannemin kardeşinin torununu bana yakıştıran olmuştu, halam çok kızmıştı "siz çok akrabasınız olmaz öyle şey" diye. Köyden biriyle çıkmıltım lisedeyken, annası duymuş bana telefon etmişti "ayrıl oğlumdan siz akrabasınuz benim salak bilememiş" diye ki ben de bilmiyordum.

Bu da böyle bir kültür işte evlendirmezler

abartmayın isterseniz. kardeş gibi büyüdülerse anlarımda dıdıdıdıdıdı sının sını yani abartmayın

Hiç yorumları okumadan cevap veriyorum çünkü ben de göçmenim. Hem anne hem baba tarafından Türkiye'de doğan ilk jenerasyon benimki. Gerçekten de dediğiniz gibi bizde akrabayı geçin komşu bile olmaz. Sizi çok iyi anlıyorum, aslında bunun bir sebebi de uzak akrabalarımızla da yakın gibi oluruz biz. Mesela benim dayım yok ama annemin kuzenine dayı derim ve çocukları da birinci derece kuzenim gibidir. Tartissak siz kardeşsiniz diye susturuluruz.
Ben kardeşinize ne yapabilirsiniz bilmiyorum gerçekten, karşı taraf da istemez zaten büyük ihtimalle, doğal akışa bırakmak en doğrusu, sonuçta biz bu kadar karşıyız diye illa en doğrusu budur diye bir şey de yok. Akrabalık çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…